Burtici fericite de septembrie-octombrie (214)
Raspunsuri - Pagina 13
Dana15 spune:
Hai Maria!!!
Hai Angelli!!!

ma bucur ca ai reusit sa dormi Maria..fie si numai putin! da-i inainte cu cioco, fara remuscari!! sa ai rezerve!!

in rest..suportabil, suportabil?!
cu glow-ul nu stiu ce sa zic..tu ce culoare ai? ca eu nu vad nimic sclipicios
..doar albastru(inchis..al meu este deschis); eu folosesc Internet Explorer, dar stiu ca pe asta se vede..plus ca ieri eram gri
..dar astazi am stelute
..legea compensatiei, de!
Raluk nu stiu sigur cu ce am dreptate, dar sper sa fii bine!
Dana 39s mamica mandra de 
final countdown... 2 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
MangaGirl spune:
Andre...ce mai faci tu asa...pe inserat?
MangaGirl
40+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ! 
Ellenuta spune:
asa am revenit ... 
Bine ai venit pe lume Loris! Sa fii sanatos si papacios!

Felicitari Kemsy! Refacere rapida si mult laptic!
nela ce frumos povestesti tu de struta ta si de programul vostru zilnic .. 
aidukule sunt sigura ca erik va fi bine! pupam foca mica si frumoasa!
luci draga mea .. stai linistita, or sa se duca suncile alea .. ai toata viata la dispoztie sa slabesti insa gogo nu se va mai intalni cu laptic bun de la mami decat acum, in primele luni/ani. sa nu-ti para rau de nimic .. pupici multi!
moni eu am un pachet mare de pampers nr2, l-am desfacut si am pus jumate intr-o punga de farmacie .. am facut ptr bb bagajel mic ca sa nu stau sa caut lucrurile in toata geanta. am acolo pampersii, ulei de corp, gel ptr baita, ser fizilogic, comprese sterile, baneocin si bepanthene. punguta cu toate astea o s-o dea sotu la neonato dupa cezariana ..
monica ma bucur ca s-au rezolvat problemutele.
nela ma bucur ca ti-a placut ideea cu mazarea .. e tare buna.
fetelor ... eu am luat-o razna cu
.. beau in prostie .. mi-e o pofta de mor .. imi lasa gura apa numai cand ma gandesc .. ce ma fac?? 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Dana15 spune:
mie au inceput sa-mi zboare niste dracusori prin cap..si nu reusesc sa-i fac sa plece!
mi-a trimis sms un coleg de la serviciu..sa ma anunte ca sotia lui a nascut sambata trecuta o fetita si sa ma intrebe cum suntem noi..l-am sunat inapoi; sotia lui avea termenul dupa mine cu cateva zile..mi-a spus ca a nascut cu 2 saptamani inainte de termen, pe baza urmatoarelor motive "bine intemeiate"
- medicul era de garda
- copilul era ok ca si greutate si dezvoltare (de ce sa mai stea?!!?
)
-femeia nu mai suporta burtica..nu se mai putea odihni etc etc etc
asa ca medicul lor i-a rupt membranele si i-a bagat perfuzia cu ocitocina..totul bine si frumos! mamica si fetita sunt bine merci, acasa!
si a fost mirat cum de ma lasa pe mine peste termen..bineinteles ca l-am "linistit", i-am spus ca medicul ne-a vazut si considera ca o mai putem astepta, ca am incredere in el...
dar trebuie sa recunosc ca a bagat un pic spaima in mine..si imi vine sa imi dau 2 perechi de palme...ca l-am lasat sa ma dezechilibreze!
ufff..ma duc sa bat niste snitele si poate imi revin!![]()
Dana 39s mamica mandra de 
final countdown... 2 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Lullaby_2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 cu glow-ul nu stiu ce sa zic..tu ce culoare ai? ca eu nu vad nimic sclipicios ..dar astazi am stelute ..legea compensatiei, de! |
Nu am apucat sa te felicit pentru stelute.
Eu nu mai vad efectul de glow la nimeni.
Stai linistia ca ai niste stelute tare frumoase si o sa apara si numele sclipicios in curand.
37+ cu
selen80 spune:
pe unde e Luci azi? i-o fi dat sms Katerynei, ca ma gandeam si eu chiar azi sa-i dau mesaj...dar n-as vrea s-o stresez, dc i-a dat deja Luci..
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Ellenuta spune:
si mie mi-a disparut glowul ... chiar nu inteleg de ce ..
acum trebuie sa cheltuiesc alte puncte sa-mi pun iara glow .. uff
Elena, mami de
39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Lullaby_2009 spune:
Dana linisteste-te, nu ai de ce sa iti faci griji, fiecare sarcina e diferita. In plus daca doctorul considera ca nu e cazul sa grabeasca lucrurile, inseamna ca stie el mai bine. Poate medicul ei era de garda atunci si erau sanse sa nu poata veni s-o asiste la nastere cand s-ar fi declansat singura sau a fost mai comod astfel. Dar de ce iti faci griji? Mai ai timp.
Elle si eu am baut o cutie de cola de dimineata
si as mai bea inca una, abia astept ziua de maine sa deschid o cutie rece si plina de acid. ![]()
37+ cu 
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 Elle si eu am baut o cutie de cola de dimineata si as mai bea inca una, abia astept ziua de maine sa deschid o cutie rece si plina de acid. 37+ cu ![]() |
aoleu .... ma omori aici ... deja salivez si zbor catre frigider ..

si gandeste-te ca eu am o sticla de 2,5 l ...
Elena, mami de
39+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
MangaGirl spune:
Dana te rog nu mai asculta de toti. mai ia o nuca...ai ce pofta mi-ai facut...iubesc nucile alea inca verzi...pe care le cureti de pielitza. 

MangaGirl
40+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!