Burtici fericite de septembrie-octombrie (214)
Raspunsuri - Pagina 12
Andrecluj spune:
Ralukule ai PM Kinga felicitari mamica, sa-ti traiasca puiul si sa creasca mare mare !
30+
Chiara Ada
NelaM spune:
Ei, uite ca a nascut Kinga intre timp!!
Felicitari Kinga, sa iti traiasca bebe Victoras, sa fie sanatos, voios, voinic si sa va bucure sufletele! Refacere rapida si te asteptam cu poze. 
Eu am bagat o tura de somnic, ca tot m-a lasat Ana, am alaptat, schimbat, burp-burp si acum Ana doarme iara! Doamne ajuta, sa stiti ca e "something in the air"... 

Iulika, la multe saptamani pentru Bruculica! Si zici ca fara sport prea mult, asa, mai pe usurica acum, la 7 saptamani? Ei, nu pot sa zic ca imi pare chiar rau pentru mine (pot sa zic fara sa ma simt vinovata ca din motive medicale nu pot sa fac sport o perioada, si asa eu nu le aveam cu sporturile :D)...dar ar fi fost bine venite niste abdomene, asa usurel, cat sa mai tonifiem muschiuletii. Nu pot sa imi dau seama daca am ramas cu vergeturi (n-am prea avut pe burtica, pe coapse insa am avut, aveam si inainte), mai astept sa se retraga uterul complet sa imi dau cu parerea mai in cunostinta de cauza.
Alex, ma bucur ca ai intrat, te asteptam si cu pozici. Nu stiu sa te sfatuiesc cu cata formula sa ii dai completare, dar cu siguranta mamicile cu experienta te vor ajuta.
Selen, cu transpiratul, si eu patesc la fel, nu neaparat in procesul alaptarii in sine, dar am observat ca noaptea ma trezesc lac de transpiratie cand ma trezesc sa ii dau de mancare Anei. Cu parul n-am observat sa imi cada mai mult decat de obicei, dar cum observ, cum o intind in Shenzhen si imi trag freza bob de chinezoi, cu bretonel chiar! Numai sa nu vad par prin casa, ca mi-e groaza.
Iulika, o sa ma uit si eu de uleiuri pentru masaj bebe, cred ca sunt mai bune decat lotiunile, mai ales pentru piele un pic mai uscata. Acum folosim lotiune din ceva mostre primite de pe la Johnson.
Selen, si noi am inceput sa exersam faza cu adormitul Anei de una singura. Cert este ca Ana face operatiunea asta noaptea, ca n-o pot auzi tot timpul cu siguranta, scanceste un pic si adoarme, chiar daca se trezeste mai repede de 3 ore. In rest, cum zici si tu, cand nu e agitata, stresata, incerc sa o pun semitreaza in patut si mi-a iesit pana acum. Dar daca este alerta, o adorm tot timpul in brate si dupa facem operatiunea mutarea oului...
Cu nasul si mucisorii, ce am mai chinuit-o si noi pe Ana de dimineata! Urla ca din gura de sarpe si nu puteam sa ii aspiram ca lumea, sotul o tinea si eu incercam sa ii scot cu pompita cojile care nu stiu nici acuma daca erau mucisori sau de la lapte… Intr-un final, vicotrie, am reusit!! 
Nela, mamica Anei
NelaM spune:

HAI MARIA!!! 

HAI ANGELLI!!! 

Mi-e dor de un Bundy (Married with children), ca pe vremea sarcinii...![]()
Va imbratisam cu drag si seara placuta va dorim!

Nela, mamica Anei
raluk16 spune:
Vad ca am ajuns prea tarziu sa va spun de Kinga. Recuperez acuma.

Felicitari Kinga!!! Recuperare rapida!

Bun venit pe lume, Victor Adrian! 

Sa fii sanatos si sa le aduci parintilor numai bucurii!!!
37+
Alex - cumparaturi bebe
Lullaby_2009 spune:
Mi-a trimis mami Kemsy mesaj in care va saluta pe toate si multumeste pentru urari.
Intreba de Manga si de Kinga. Inca nu s-a ridicat din pat si abia maine va putea sa manance. Ea si bebe sunt bine si cel mai important bebe deja papa tzatzi.
Chiar daca doare un pic, mami spune ca merita ca are un baiat scump si iubit.
Felicitari inca o data mami Kemsy! Sa te bucuri de minunea de baiat! 
37+ cu 
raluk16 spune:
Andre esti medium
multumesc mult 
Dana
ai dreptate.
Deci mentinem majoretele pentru Maria si angelli
Hai angelli!!! Hai Maria!!! Sa aveti nasteri usoare!
Cand i-am raspuns la Kinga la sms, mi-a raspuns:
"Va multumesc fetelor pentru tot, sunteti grozave! Nasteri usoare si bebei de nota 10 va doresc la toate! Haide manga! fii curajoasa! pup. k"
37+
Alex - cumparaturi bebe
MangaGirl spune:
buna dimineatza
,,
A NASCUT KINGA!!! BUN VENIT PE LUME BB VICTOR ADRIAN! MAMI, FELICITARI! SA FII SANATOASA SI RPD ACASA!
Eu am dormit putin de dupa amiaza. mai cu dreri de spate, mai cu maraieli. dar am dormit. sunt fresh pt o noua runda! [haltere]
Dana sa-ti fie de bine nucile. Eu de azi dimineatza rup ciocolata. Parca nu am mai vazut in viata mea asa ceva! 

Iulika si Selen si Nela e copii cuminti aveti voi acolo. 
. Iulika, 7 sp! deja? la cat mai multe si la multi ani sanatosi si fericiti.
Si zici ca nu sport prea dur pana la 6 luni? Precaute sunt moasele tale. Aici de pe la 4-6 sp poti s-o incepi usor, usor daca nu ai avut probleme la nastere...si cu sala, si cu abdomene...
Selen 3 kilograme mai putin decat inainte de sarcina??? Da' ce faci mama draga???
Dana nu te pot ajuta cu glow=ul...stiu ca eu il am..dar pentru ca am google chrome nu le vad oricum.
Angelli e noutati ne dai?
MangaGirl
40+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ! 
Lullaby_2009 spune:
Va pup!
Sunt pe aici prin zona, dar nu am reusit sa ajung la zi cu cititul.
Vreau sa aranjez cate ceva prin casa, nu prea reusesc sa tin pasul cu voi, dar ma gandesc la voi si intru din cand sa vad ce ati mai facut. Mai am cel putin un capitol de recuperat. 
E asa emotionant cand primesc mesaje de la Kemsy, cand incerc sa-i raspund imi tremura degetele pe tastatura.
Ce sentiment frumos! Ma gandesc ce bucurie trebuie sa fie, ce moment cu adevarat magic. 
Si acum agitate pentru fetele noastre:

Hai Maria! 

Hai Angelli! 

37+ cu