Burtici fericite de septembrie-octombrie (214)
Raspunsuri - Pagina 11
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 fetelor, pt nasuc infundat, in afara de ser fiziologic (care mi se pare vax albina, e bun doar ca sa inmoaie mucii inainte de a-i aspira, dar nu prea desfunda nasul....), ce mai pot folosi?? |
eu folosesc de la Marimer - solutie sterila de apa de mare si am si aspiratorul nazal tot de la ei
Aida ...
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta A NASCUT KINGA!! "ASTAZI S-A NASCUT VICTOR ADRIAN, SCOR APGAR 10, 3650G, 51CM. VA PUP PE TOATE. A MAI NASCUT CINEVA? KEMSY, MANGA, DANA, CE FAC FETELE? SCOATEM NISTE AGITATE?" |
BINE AI VENIT PE LUME VICTOR! SA FII SANATOS, NOROCOS SI PAPACIOS
Felicitari mami Kinga! Refacere rapida si mult laptic!

Care va sa zica , Ellenuta, asteptai vestea cea mare d-aia nu intrai
.Iulia
38+ cu
"Tudorita Mihaita"Romania
Poze
AMR 7 ZILE
selen80 spune:
FELICITARI KINGA! SA-TI TRAISCA PUIUL, SA FIE SANATOS, PAPACIOS SI NECOLICIOS!!
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
aidaciolac spune:

Hei Kinga , felicitari si multa sanatate sa aveti si parte doar de bucurii 

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
selen80 spune:
Iulika, asa e, am avut noroc pana acum ca am scapat de colici...dar stii cum stau cu emotii?! ca poate vin si la noi uratii intr-o zi cu soare, cand ne asteptam mai putin? si asa mi-e mila de ea cum se screme sa partzuiasca si mai si plange cateodata cand o taie mai rau, cred ca mi s-ar rupe inima s-o vad cu colici 
ei, inseamna ca si Bruculica e cuminte si ascultator, manca-l-ar mama pe el de scump
dar, sa continuam si galeria, pt Manga si Angelli 

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
monique02 spune:
Dana eu am cartea in engleza, de la o prietena de la Londra.
Selen daca nu merge cu ser poti folisi Vibrocil picaturi, diluate cu ser 1/2 - 2 pic in fiecare nara de 3 ori pe zi. Asta daca ii curge nasul efectiv. Mi-a spus pediatrul. Din fericire nu am avut nevoie cu toate ca Teodora a avut mcisori o saptamana si ar fi putut lua si Andreea.
Eu apa de baie o fac destul de calda, Andreei ii place foarte mult, nu a plans niciodata, ieri chiar a adormit in timp ce ii faceam baie, mi-a parut rau ca nu era sotul sa ii faca o poza.
Andreea doarme bine in patut, de fapt doarme cam peste tot unde o pui. Eu nu prea am tinut-o in brate pt ca daca nu a plans mult nu am vazut nici un motiv. De ex acum e pe cale sa adoarma in balansoar unde ii place f mult si din cand in cand mai deschide un ochi sa vada ca e tot acolo si eu langa ea. ![]()
Dana15 spune:
Yuhuuuu!!!

Felicitari Kinga!!!
Bun venit pe lume Vicor Adrian!!!
draguta de ea
..cum se gandea sa scoata majoretele pentru alte fete!
multumim Ellenuta pentru veste!
intram la banuieli daca nu apareai pana diseara;
Dana 39s mamica mandra de 
final countdown... 2 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Roxxy80 spune:
Vroiam sa-i raspund lui Alex referitor la cantitatea de lapte praf preparat dupa alaptatul la san. Mai intai se incepe cu 30 de ml. daca bebele adoarme dupa inseamna ca s-a saturat si nu are nevoie de mai mult.
Fetelor care ii hraniti si cu lapte praf, neaparat sa-i puneti sa scoata aerul. Eu trag mult aer prin tetina d ela biberon si uite asa se umfla in burtica, incepe sa-i doara si apar colicii.Stiu ca sunt unii copilasi care scot greu aerul, dar nu cedati (incercati diferite metode: pus pe burtica, tinut cu burta apasat pe genunchiul dvs, pus pe umar si facut un masaj usor pe spate dinspre fundulet spre gat etc).
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
iuliapapusa spune:
Felicitari kinga.Sa fie Victoras sanatos, papacios si necolicios.Recuperare rapida

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
Dana15 spune:
HAI MARIA!!!
HAI ANGELLI

Hai puiutii dragi!!!
Dana 39s mamica mandra de 
final countdown... 2 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi