Burtici fericite de septembrie-octombrie (214)
Raspunsuri - Pagina 10
Dana15 spune:
HAI MARIA Hai cretzule!!!!!

HAI ANGELLI
HAI KINGA

Hai puiutiiii!!!

Dana 39s mamica mandra de 
final countdown... 2 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Fragutza spune:
Iulia
, multumesc![]()
Dana, m-am uitat pe site-ul cu wrapul si spun ca da, se poate alapta f frumos.
Baby
de Natalia (03.09.09)
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 sa vedeti dilema momentului la mine..mi-a trimis mama niste nuci (in coaja)..mai fetelor, da ce nuci!!! de doua ori cat pruna! ..si de vreo saptamana ma invart pe langa ele..ca nu imi incap in spargatorul meu de nuci ..pe gresie imi este teama sa le sparg..cred ca ma duc in balcon si le dau in cap..numai ca acolo avem mocheta; ma duc sa incerc..or fi goale, te pomenesti ![]() |
hai sa te invat cum mi le sparge dl sot
crapa sau taie coaja verde ,isi ia pe mana niste manusi din alea de lucru dar merg si chirurgicale , le pune in galetusa si apoi le spala
, apoi la sparge si le curata ... si nu se murdareste deloc 
Aida ...
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Ellenuta spune:
A NASCUT KINGA!!
"ASTAZI S-A NASCUT VICTOR ADRIAN, SCOR APGAR 10, 3650G, 51CM. VA PUP PE TOATE. A MAI NASCUT CINEVA? KEMSY, MANGA, DANA, CE FAC FETELE? SCOATEM NISTE AGITATE?"
BINE AI VENIT PE LUME VICTOR! SA FII SANATOS, NOROCOS SI PAPACIOS!

Felicitari mami Kinga! Refacere rapida si mult laptic!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monica_dicut spune:
ralucapaun, intra pe site-ul poarta-ma reclama mascata//avertizare si gasesti acolo si sling si wrap (e cam acelasi lucru dc ma intrebi pe mine) EU mi-am luat sling acum de la targ si wrap aveam luat de pe DC de la umanitare. Pt alaptat e mai bun slingul. Mie mi-a dat si o carticica cu instructiuni de folosinta. PLus ca fetele fac tot felul de campanii cu attachement parenting sa zic asa, cu alaptatul cu purtatul si vin in parcurile bucurestene. Maine vor fi in IOR. (Celalat blog e NAste cum simti, ceva in genul)
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta A NASCUT KINGA!! "ASTAZI S-A NASCUT VICTOR ADRIAN, SCOR APGAR 10, 3650G, 51CM. VA PUP PE TOATE. A MAI NASCUT CINEVA? KEMSY, MANGA, DANA, CE FAC FETELE? SCOATEM NISTE AGITATE?" ![]() BINE AI VENIT PE LUME VICTOR! SA FII SANATOS, NOROCOS SI PAPACIOS!![]() ![]() Felicitari mami Kinga! Refacere rapida si mult laptic!![]() Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Kinga, felicitari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de baiatul de nota 10!
Ellenuta, bafta maine, poate se rezolva cu locurile!

39+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
Ellenuta spune:
uff .. nici nu stiu ce sa spun .. mi-e ca dr avea alt program si nu avea timp de ceza ptr mine .. oricum, mai am pana la termen, nu sunt o urgenta deci as mai putea sta. sper ca maine la 12 sa-mi dea un raspuns ferm. eu as putea folosi si alte cai (am pe cineva care il cunoaste ff bine pe seful clinicii, pe vladareanu) dar nu vreau sa trec peste dr sau sa-i fac probleme ..
oricum, burta s-a mai lasat si ma cam doare taietura de la prima cezariana ..
sper sa fie ok ..
Elena, mami de
39+ Anna Sophia
Eva
papa bun
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta uff .. nici nu stiu ce sa spun .. mi-e ca dr avea alt program si nu avea timp de ceza ptr mine .. oricum, mai am pana la termen, nu sunt o urgenta deci as mai putea sta. sper ca maine la 12 sa-mi dea un raspuns ferm. eu as putea folosi si alte cai (am pe cineva care il cunoaste ff bine pe seful clinicii, pe vladareanu) dar nu vreau sa trec peste dr sau sa-i fac probleme .. oricum, burta s-a mai lasat si ma cam doare taietura de la prima cezariana .. sper sa fie ok .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Si eu cred ca e mai bine sa vezi ce spune dr tau intai...eu nu mai am rabdare deja, parca trece asa greu timpul...si nu stiu daca sa ma programez pentru s 40 la consult sau sa mai astept.

39+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
Ellenuta spune:
buna .. scuze, am uitat sa spun
nu am citit din urma .. caci am fost ocupata tare azi. dimineata la cumparaturi si la epilat, manechiura, pedichura .. sunt gata de nascare .. apoi acasa am culcat-o pe eva si am bucatarit .. again. azi am facut un pic de musaca de cartofi si niste dovlecei si ardei umpluti ..
dimineata m-a pus naiba si am mancat niste bomboane si m-au luat niste arsuri pe gat de nu mai stiam ce sa mananc ..
recuperez mai incolo din urma caci imi da tarcoale eva sa-i pun "tasi" adica thomas&friends ..
Elena, mami de
39+ Anna Sophia
Eva
papa bun

..pe gresie imi este teama sa le sparg..cred ca ma duc in balcon si le dau in cap..numai ca acolo avem mocheta;