Burtici fericite de septembrie-octombrie (214)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Bun gasit!

Manga, nastere usoara dragutule si recuperare rapida!

Stiu ca mai sunt fete "in lucru", dar sunt atat de bezmetica de oboseala ca nu-mi amintesc. Reusesc sa citesc cam tot, dar zau ca amcreierul spalat, nu mai retin mare lucru.

Selen, am fost azi la echo, la sold si stomacel. Se pare ca are un mic reflux, in timpul echografiei a avut 3 episoade. Dr a zis ca nu e nimic de ingrijorat si s-o culc cu capsorul mai sus. Cat timp ia in greutate e bine.

Dana, stiu ca tu ti-ai luat wrap! Imi poti spune te rog de unde l-ai comandat?

Numai bine tuturor!

Baby

de Natalia (03.09.09)

merci Raluca ca te-ai gandit si la mine
si cum o sa faci, ii iei pernuta, sau ridici salteluta de la pat un pic?
iar la sold ce v-a zis? ca noua o dr ne-a zis ca la varsta asta un eco la sold are o marja de eroare de 30-40%, si sa asteptam pana l 4 luni sa-i facem direct radiografie....apropos, ca zicea Aida, controlul la sold se poate face inca din primele zile, cum ziceau si fetele, se verifica daca cutele de la picioare sunt simetrice, si se rotesc picioarele in exterior sa vada daca se aude vreun clic (la noi se aude la stangul si cand o apuc eu s-o ridic sa-i pun pampersu...)...ce stiai tu de 4 luni era vorba de radiografie, cred, cand se poate pune un diagnostic sigur....

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Acum suntem ca tiganii cu cortul, adica am venit la parintii sotului meu si nu am luat patutzul cu noi. Doarme in carucior, inlandou de fapt. Ideea e sa aiba capsorul mai sus decat stomacelul si noi i-am pus mai multe scutecele sub cap.
Cu echo de sold a zis ca-i bine si n-am cerut detalii. E adevarat ca dupa echo i-a mai sucit un pic piciorusele, le-a rotit si a zis ca e ok. Si mi-a mai zis sa-i fac masaj la picioruse.
De radiografie nu stiu nimic.

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Dana, multumesc frumos!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

a intrat si Alex pe la noi..ma bucur mult ca fetita este cumintica!! te asteptam la povesti cand ai un pic de timp liber!

Ralucule tu ce mai faci? sper ca te-ai relaxat si odihnit astazi..desi am eu un feeling ca nu a fost asa..

Selen felicitari pentru metoda de adormit a lui Ebru!

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 2

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hmmm Danutza vrbesti de lucruri sfinte...pai cum sa dorm...? o sa incerc dupa o masa copioasa...desi slabe sanse.

Moni iti doresc sa fie la termen. eu stiu ca ma saturasem de atatea alarme false. inca si acum cred pe undeva in creierasul meu...ca poate o fi falsa...desi cand vine cate una...imi schimb parerea.

MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput

sa vedeti dilema momentului la mine..mi-a trimis mama niste nuci (in coaja)..mai fetelor, da ce nuci!!! de doua ori cat pruna! sunt nuci oltenesti, vorba aceea ..si de vreo saptamana ma invart pe langa ele..ca nu imi incap in spargatorul meu de nuci..pe gresie imi este teama sa le sparg..cred ca ma duc in balcon si le dau in cap..numai ca acolo avem mocheta;
ma duc sa incerc..or fi goale, te pomenesti

final countdown... 2

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

m-am intors sa va spun ca am reusit!! si nu sunt goale..cata samburoiul!!

uite daca nu ma apucam sa va spun voua..ramaneam cu nucile nesparte! (l-am amentiat pe grig ca-l trimit cu ele in spatele blocului)

final countdown... 2

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Raluca pai daca nu e nici o problema la sold, de aia nu v-a zis si de radiografie....de acum o s-o culc si eu cu capul mai sus, sa vedem...multam fain

Manga pai pana cand fato alarme false, gata, wake up, ti-a venit sorocu! haide Sasha, nu-ti mai chinui mamica, vino repede si usor, ca de-acum avem si camera video...

uf, Iulika, pai si eu vroiam sa ma apuc incet incetuc de niste pilates ceva, dar daca zici ca inca nu... o sa ma bag pe bicicleta statica, desi urasc si ma plictisesc ingrozitor, cum ma plictisesc si la alergat desi am acum cu 3 kg mai putin decat la inceputul sarcinii, tot e nevoie sa dau jos ceva, era nevoie dintotdeauna, dar nu mi-a reusit niciodata

fetelor, pt nasuc infundat, in afara de ser fiziologic (care mi se pare vax albina, e bun doar ca sa inmoaie mucii inainte de a-i aspira, dar nu prea desfunda nasul....), ce mai pot folosi??

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Am o intrebare pt mamicile care au wrap. Eu ma gandesc sa-mi iau ca Natalia sta mereu lipita de mine sau de co-autor si am inceput deja sa ne vaitam de spate. Si mai sper sa o pot alapta in el? Oare se poate? Pana acum pe unde am fost cu ea a inceput sa planga de foame si mi-am scos sanii pe afara. Ma gandesc sa redevin o doamna totusi!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

dana mi-a spus ca dupå 6 luni daca vreau sa må apuc de chestii mai ''grele''..ca organismul cam pe atunci isi revine corpul..acum nu stiu ca sunt fete care au rupt sala din a doua lunå si nu au mai påtit nimik..dar asta e låsåm natura pånå putem sa facem noi ceva..

Ralucapaun eu abia acum am vazut superbele poze.Natalia e o scumpete..Si tu esti asa seninå.. ce familie frumoaså..

al meu flåcåu s-a trezit a ras un bibe si acu boscheteazå din nou si må gandeam sa fac si eu acelasi lucru ca doar suntem in familie..

Selene si al meu e la fel de cuminte cand nu il deranjeaza ceva.. ai un mare noroc ca nu are Ebru dureri de burticå pt ca atunci nici in brate nu prea isi gaseste alinarea..urlå cat incape..cu påtutul nu avem probleme deocamdatå ptui ptui cum il vad ca ii e somnik il bag acolo si nu are treabå..vb cu caruselu nitel si il ia somnu si daca se intåmplå ca så imi adoarmå in brate sau in patul mei si daca se trezeste cand il pun in påtut il mangai putin ii vb si adoarme..dacå nu il deranjeaza ceva nu are treabå doarme si chiar stå si treaz in patut fårå sa zic nik..dar are toane si toane..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Raluca sunt si eu curioasa ce raspund mamicile despre alaptatul in wrap...dar cred ca se poate, daca ai o bluzita cu nasturi in fata..si daca nu iti legi wrapul prea strans de tine; ne-a pus candva Sabina o poza cu fetita ei in wrap (cred ca este pe mailul comun poza)..mie mi s-a parut ca statea intr-o pozitie f buna pentru alaptat;

Oare Ellenuta ce mai face?

si mai am o dilema..ma scuzati fetelor, voi cu treburi mai arzatoare, gen nascut..de ce nu mai am efectul de glow pe gri???!!! ca la mine apare albastru deschis..si chiar daca vreau sa-l schimb la loc cu gri, nu vrea si pace! oare de la stelute mi se trage??!!

final countdown... 2

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput