Burtici fericite de septembrie-octombrie (214)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Fragutza spune:
Bun gasit!
Manga, nastere usoara dragutule si recuperare rapida!
Stiu ca mai sunt fete "in lucru", dar sunt atat de bezmetica de oboseala ca nu-mi amintesc. Reusesc sa citesc cam tot, dar zau ca amcreierul spalat, nu mai retin mare lucru.
Selen, am fost azi la echo, la sold si stomacel. Se pare ca are un mic reflux, in timpul echografiei a avut 3 episoade. Dr a zis ca nu e nimic de ingrijorat si s-o culc cu capsorul mai sus. Cat timp ia in greutate e bine.
Dana, stiu ca tu ti-ai luat wrap! Imi poti spune te rog de unde l-ai comandat?
Numai bine tuturor!
Baby
de Natalia (03.09.09)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
mai stau putin, ca m-a pacalit doar ca se trezeste, a adormit la loc....
azi noapte m-a tinut si pe mine pana pe la 1.30, pt ca a dormit cam mult dupa-amiaza si spre seara....apoi iar s-a foit o ora si dupa papica de 3.30....in schimb a dormit bine de la 7 la 10, asa ca pot sa zic ca sunt semi-fresh
noi aveam o problema ziua, ca eu n-o duc in patutzul ei pt ca e la etaj si mi-ar fi greu s-o supraveghez...asa ca ii facusem un coltisor al ei pe canapea, unde insa nu vroia deloc sa stea/doarma....chiar daca adormea in brate, si puneam usor acolo, se trezea si incepea sa urle....dar cand am vazut ca ii place sa stea totusi putin ridicata (ca de aia ii place in scoica auto...), i-am pus o pernuta moale sub ea, si ce imi sta acolo de azi dimineatza, fara sa zica pas, a si adormit singura tot acolo! deci sper eu ca i-am gasit leacul ca sa mai scap si eu de tinut in brate in plus, a inceput sa tina si ea suzeta un pic mai mult fara sa o scape, si vad ca-i place...dar nu i-o dau tot timpul, ca sa nu aiba un motiv in plus de plans apoi, in caz c-o scapa si nu-s pe langa ea....deci azi a fost o zi linistita...
la baitza si Ebru are zile si zile....cateodata e asa linistita, si mai caraie doar la imbracat putin, si in alte dati urla de zici ca o taie cineva, pe parcursul intregului proces....desi nimic nu e diferit fata de celelalte seri....cred ca depinde de toanele ei, daca e somnoroasa sau nu, daca e satula sau nu....
Luci si eu-s cu foamea in gat non stop, si mai ales noaptea! ca sa nu mai zic ca mai nou ma apuca asa niste pofte cum n-am avut toata sarcina
in plus, transpir ca o scrofita in timp ce alaptez, voua vi se intampla la fel?? ca sa nu mai zic ca imi cade parul intr-o veselie, noroc ca are de unde, dar totusi....ma enerveaza ca gasesc peste tot par, cred ca imi trag o tunsoare a la Techila
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
raluk16 spune:
Nu am inca vesti de la Kinga
Hai Angelli! Hai Kinga! Hai Maria!!! Nastere usoara!
37+
Alex - cumparaturi bebe
suede spune:
Mai fetelor,
Ce zi agitata astazi si ce de bebei.
Maria mai ai putin,acum ca esti gata pregatita,dusata,frezata...tin pumnii sa fie bine...
37+
Mihnea Costin
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 aclar e ceva in aer... ![]() ![]() POZE URSULICA nunta |
Iote ce am zis eu ca bebii nostri ori oråcåie de nu stii pe unde så o apuci ori dorm de nu stim ce så mai facem cu atata timp liber
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
O asteptåm si pe Luto så ne spuna cum sta treaba cu Gogo al ei ca doar tb så fie in rand cu toti bebeii de pe aici ..sau??
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
Ca tot vb de baie la bebei så stiti ca si mi el ainceput nu ii placea si mai oråcåia dar acum ..acum adorå ii trece de toate are o fata senina cred ca daca l-as tine o orå nu ar zice nik..Si acum ii pot face masaj si ii place tare mult ii fac din cap pana in picioare..
Eu folosesc la masaj un ulei de la Lenor ..Nu are miros..este un ulei de rapitza si tare bine m-am inteles cu el..si la fundulet un ulei de bebelusi de la Cien cu extract de musetel..la fel ff bun nu mi s-a iritat deloc panå acum.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
![](mamica.gif)
selen80 spune:
citat din mesajul lui ralucapaun Bun gasit! Manga, nastere usoara dragutule si recuperare rapida! Stiu ca mai sunt fete "in lucru", dar sunt atat de bezmetica de oboseala ca nu-mi amintesc. Reusesc sa citesc cam tot, dar zau ca amcreierul spalat, nu mai retin mare lucru. Selen, am fost azi la echo, la sold si stomacel. Se pare ca are un mic reflux, in timpul echografiei a avut 3 episoade. Dr a zis ca nu e nimic de ingrijorat si s-o culc cu capsorul mai sus. Cat timp ia in greutate e bine. Dana, stiu ca tu ti-ai luat wrap! Imi poti spune te rog de unde l-ai comandat? Numai bine tuturor! Baby ![]() |
merci Raluca ca te-ai gandit si la mine
![](floare.gif)
si cum o sa faci, ii iei pernuta, sau ridici salteluta de la pat un pic?
iar la sold ce v-a zis? ca noua o dr ne-a zis ca la varsta asta un eco la sold are o marja de eroare de 30-40%, si sa asteptam pana l 4 luni sa-i facem direct radiografie....apropos, ca zicea Aida, controlul la sold se poate face inca din primele zile, cum ziceau si fetele, se verifica daca cutele de la picioare sunt simetrice, si se rotesc picioarele in exterior sa vada daca se aude vreun clic (la noi se aude la stangul si cand o apuc eu s-o ridic sa-i pun pampersu...)...ce stiai tu de 4 luni era vorba de radiografie, cred, cand se poate pune un diagnostic sigur....
![](mamica.gif)
POZE URSULICA
nunta
Dana15 spune:
citat din mesajul lui ralucapaun Dana, stiu ca tu ti-ai luat wrap! Imi poti spune te rog de unde l-ai comandat? ![]() |
raluca l-am comandat pe net, de pe siteul www.sleepywrap.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=1" target="_blank">acesta
a sosit in 6 zile calendaristice, nu lucratoare..destul de rapid; shippingul este acela de 11 dolari si ceva..cu totul, a ajuns la 150 ron (aproape)..este dragut (materialul pare tare bun, rezistent..singurul dezavantaj, este grosut, dar cum noi o sa-l folosim incepand cu toamna aceasta..)..abia astept sa-l putem incerca!
![](icon_smile_big.gif)
Dana 39s mamica mandra de
![](fetita.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Dana[/b hai mami nu te bagi si tu ca am asa un feeling ca in seara asta se da drumu din nou la banda rulantå ca se blocase nu stiu pe unde.. ![]() ![]() ![]() Tot tin så va spun ceva si tot uit..Cand am fost la moaså am intrebat daca pot så ma apuc si eu de ceva så mai scap de butica de kilele care le mai am (10 la nr ![]() Eu am ramas cu vergeturi ![]() ![]() Iuliana, Cea mai Fercitå ![]() |
Iulika sa te auda DD!
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
Dar cand iti da unda verde la alergat si abdomene? dupa cat timp? nici bicicleta nu-i de ignorat, numa' daca ai avea una acasa; si plimbarile ar fi minunate..dar vad ca vremea asta nu-i tocmai favorabila;
Dana 39s mamica mandra de
![](fetita.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
[b]Thank God I'm a woman!
selen80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Iote ce am zis eu ca bebii nostri ori oråcåie de nu stii pe unde så o apuci ori dorm de nu stim ce så mai facem cu atata timp liber ![]() ![]() O asteptåm si pe Luto så ne spuna cum sta treaba cu Gogo al ei ca doar tb så fie in rand cu toti bebeii de pe aici ..sau?? ![]() ![]() ![]() Ca tot vb de baie la bebei så stiti ca si mi el ainceput nu ii placea si mai oråcåia dar acum ..acum adorå ii trece de toate are o fata senina cred ca daca l-as tine o orå nu ar zice nik..Si acum ii pot face masaj si ii place tare mult ii fac din cap pana in picioare.. Eu folosesc la masaj un ulei de la Lenor ..Nu are miros..este un ulei de rapitza si tare bine m-am inteles cu el..si la fundulet un ulei de bebelusi de la Cien cu extract de musetel..la fel ff bun nu mi s-a iritat deloc panå acum. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå ![]() |
Iulika, sa stii ca de fapt Ebru e cumintica si in rest
![](icon_smile_blush.gif)
si tin sa ma laud ca eu deja am trecut la nivel "avansati" in procesul de o adormi
![](icon_smile_big.gif)
asa mi-a recomandat o verisoara s-o invat, sa adoarma in pat, ca altfel e mai greu mai tarziu, si o sa vrea numai asa, sa adoarma in brate, chiar si cand va fi destul de mare.....
am uitat sa-i urez bine ai revenit dragei de Biaz
![](floare.gif)
Aida ma bucur ca v-ati intors optimisti de la dr si ca nu e nimic ingrijorator
![](pupic.gif)
Alex ce bine ca e Alessia cuminte foc! ca la cat de stresata te vad, numai o bebelina agitata iti mai lipsea
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile_sad.gif)
![](mamica.gif)
POZE URSULICA
nunta
Dana15 spune:
Maria cum esti, draga noastra?!
KINGA, ANGELLI..asteptam cu nerabdare vestea cea mare!!!
Dana 39s mamica mandra de final countdown... 2
Thank God I'm a woman!