Burtici fericite de septembrie-octombrie (214)
Raspunsuri - Pagina 16
Iulika29 spune:
KINGA FELICITARI MAMI!!BUN VENIT PE LUME BEBE VICTOR ADRIAN!!SÅ FIE SÅNÅTOS SI NECOLICIOS!!REFACERE RAPIDA SI TE ASTEPTÅM LA POVESTI

Monica am vazut poze si filmuletu cu bebe Drågoselu.. ce frumos da el din manute si se joaca..e un scumpel frumuselu.. si am vazut si cu tati si cu mami frumoasa foc cu toate cå sigur e obositå dar tare fericitå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)
MangaGirl spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NASTERE USOARÅ MANGO!!!SIGUR VINE PÅNÅ MAINE DIMINEATÅ!wow un minut si 10 s ![]() ..bine cu nu sunt prea dureroase..nu uita gazul da?vrei epidurala da??sa o ceri din timp da?ai grije mami da? mai ai un pic si gata![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08) |
Iulika multumesc. da...am pus in plan epidurala. sa speram ca vine rpd...s-au stabilizat contractiile la 7 minute juma...deci mai dureaza.
Monica ti-am vazut frumusete de baiat...

. ce sucmp e...Doamne, Doamne.MangaGirl
40+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Dana15 spune:
fetelor nu am mai citit ultimele doua pagini..am motait un pic la filmul de la antena 1 (nu inteleg nimic din actiune
) si am intrat sa va spun somnic usor..vad ca la Maria se scurteaza ata..Doamne ajuta, sa mearga repede scumpa!

poate ca vine flacaul pana dimineata si nu ne mai vedem la cafea![]()
HAI MARIA!!!!

Hai cretzule!!!

(te face tati tobosar, ce zici?
...faceti formatie!!
)

ralucule ma gandesc la tine..sper ca totul este bine si dimineata o sa savurez un mesaj ordonat de-al tau!
somnic usor dragelor!!!
Dana 39s mamica mandra de 
final countdown... 2 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
liliac1 spune:
Mangulico Ma cert cu Andra si trag de tastatura...numai ca sa fiu pe pozitie sa monitorizam impreuna contractiile!
Ce nu fac eu pentru fetele mele!! 
Sa stii ca-s cu ochii pe tine! 
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 37+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
raluk16 spune:
Aida ma bucur ca totul e ok!
Raluca 
Moni ma bucur ca "s-a schimbat" puiul. Ce scumpic e 
si a crescut mare!!! Mi-a placut mult poza cu tine si el pe umarul tau! Si aia in care doarme ca tati!
Dana acum am vazut mesajul tau de deasupra mea.
Pupici multi!
Maria mami, tin pumnii tare tare. Imi place ca nu esti panicata! Doamne ajuta!
In legatura cu blogul pe care ni l-ai dat, m-am cutremurat
!!! Mai ales la posibilitatea sa intre in legalitate astfel de oameni, cum am citit in partea a patra... Si m-am prins de ce Sabina ne trimite pe mail invitatia pe picasa la poze. Ca oricat faci de privat un album, si la noi pe webshots, daca dai linkul undeva public poate intra oricine pe acel album.
Si tot acolo am gasit un articol interesant despre vaccinuri. Acuma sunt la partea cu cititul comentariilor, si le citesc cu interes, ca pana acuma eu ce informatii despre subiect aveam, toate erau din strainatati...
37+
Alex - cumparaturi bebe
MangaGirl spune:
by the way, am uitat sa va spun...despre neutralizarea uleiului pt bb. Mama il folosea ca sa ne dea pe fund sa nu facem nappy rush. Se fierbe pe baie de apa. Si astfel se neutrlizeaza acizii si alte chestii ce pot fi invazive pt bb. Am auzit la multe mame in perioada noastra facand treaba asta. Ca sa nu foloseasca creme si alte tampenii.
MangaGirl
40+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
pazza spune:

felicitari kemsy pentru minunea ta de bebel

am observat ca incet incetse pregatesc sa vina pe lume alti ochisori...sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi...
MangaGIRL
pana dimineata vrem vesti...
niste 

si pentru Maria si Angelli

...hai fetele mai e inca umpic si va vedeti ingerasii...
37+ de
Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
loremunteanu spune:
Multumesc frumos pt mesaje. :kiss:
O sa incerc sa va povestesc nasterea lui Eric..
Miercuri, 23septembrie.
Inca de dimineata am avut miscari de trupe, mai altfel decat de obicei. Am suspectat contractii, insa nu eram sigura, pt ca burta nu mi se intarea toata ci numai pe portiuni. Aveam programare la dr dupa-amiaza si chiar imi propusesem sa-l intreb, daca s-ar vedea cumva, daca am sau nu contracti... In afara de asta, toata ziua am stat pe toaleta. Diaree cica e semn clar de travaliu. Am mers la cabinet seara, dr nu era; avusese urgente si a stat toata ziua in spital. Vin acasa, trimit baietii la plimbare si imi fac curaj ca sa vb cu dr. Il sun si imi spune ca ne vedem in dimineata urmatoare, pana la 7.30h, la spital, nemancata, nebauta, pt operatie. Am tras un bocet zdravan de emotie/frica... Tot nu eram pregatita sufleteste de taiere. Imi umplu timpul cu una alta...Verific bagajul... Ma fac frumoasa... Numar banii... La 12, ne bagam in pat la nani. La 12.30, incep miscari de trupe serioase. Il rog pe bebe sa faca nani, ca ne trezim devreme dimineata, pt ca avem treburi mari de rezolvat. El nimic... M-am zvarcolit de pe-o parte pe alta, in ideea ca poate, poate se linisteste... Pe la 1h si ceva a inceput sa si doara si sa para ca-s cam regulate, incep sa cronometrez... Aparareau la 10minute; imi zic, astea sunt contractii, nu mutari de mobilier... La 2 il trezesc pe Cornel si-i spun, ca trebuie sa mergem la spital, pt ca banuiesc ca am contractii la 10 minute; daca o fi sa ma insel, poate raman in spital pana dimineata... Mergem la bucatarie sa-si faca o cafeluta, stau putin cu el... Cu ochii pe ceas in acelasi timp... 8minute. Treaba se impute, ma duc si ma imbrac... Tati la fel... O trezesc pe mama si o anunt ca plecam... Raman in scara blocului, pana vine Cornel cu un taxi, nu de alta, dar in zona noastra (suntem la "o aruncatura" de bloc de Ferentari) e mai sigur in scara decat in strada. Pana vine masina contractii mai dese si destul de dureroase. In masina cronometrez, la 3minute deja. Eram cu prosopul sub fund, de frica sa nu mi se rupa membranele in masina omului... Ajungem destul de repede la spital (a trecut nenea si pe rosu; ne-a dus repede) ii nascuse si lui nevasta si stia cum sta treaba... Ajungem la spital, stam nitel pe langa usa, pana se mobilizeaza lumea... Imi fac internarea, ma imbrac in camasa de noapte si halat si mergem sus pe sectie; tati ramane la usa... Ajung in sala de travaliu, ma aseaza moasa la monitorizat bebel. Constata contractii la 2-3 minute, dureroase, ma pune pe masa si ma verifica deja am dilatatie 2. O cheama pe dr de gada, ma verifica si ea pe masa, deja doua degete lejer, col sters, fundic (nu stiu asta ce inseamna); se conving daca bb e intr-adevar pelvin, tot manual, cu grija ca sa nu-mi rupa membranele... O “placere”... Il suna pe dr si i se spune cum sta treaba si ramane sa se revina cu telefon intr-o ora pt a vedea care e evolutia. Asta se intampla la ora 3h. Durerile sunt mari. Moasa imi spune ca nu poate sa-mi faca nici un calmant, pt ca se grabeste dilatarea si riscam sa se rupa membranele si nu e bine. Bb suferea din cauza contractiilor; ii scazusera bataile la 100. Incet isi revine, insa pe mine ma doare tot mai tare. La 3.15, suna dr la spital (isi amintise si revizuise situatia mea) si o intreaba pe moasa cum stam si spune ca se pregateste sa vina. Vine moasa, mai stam la povesti... Mai era o mamica, in travaliu, tot pacienta dr Nayel... Astepta dilatatia... La ea mergea cam greu... Pe la 4, da sa plece moasa, zicandu-mi ca vine intr-o ora sa ma vada... Ma vede cu lacrimi in colturile ochilor... Sa nu-mi spui ca mai si plangi acum...Doar nu te doare asa de tareNu aveai timp sa te dilati asa de mult... Ii spun ca eu cred ca am avansat mult si ii zic sa se uite totusi sa vada... Nu prea ma crede... Mai, tu ma faci sa te controlez aici pe pat... Chiar va rog... Ma verifica acolo pe pat... Dilatatie 7... Intra oarecum in panica... Cheama repede dr de garda, il suna pe Nayel... Nu raspunde... Intre timp am aflat ca dr meu era la vestiar, se schimba... Lumea incepe sa se agite, sa se pregateasca sala de operatie, sa se caute anestezista, etc... Vine dr... Mai tu ce-mi faci mie? N-ai putut sa mai astepti pana dimineata? Moasa imi zice ca nu credea sa ma dilat asa de repede... Ma duc in sala de nasteri... Pt mine cam infioratoare becurile alea mari si prea puternice... Intr-o mare viteza, ma aseaza pe masa, cu poalele ridicate, baga sonda; neplacuta tare treaba asta si dureroasa pe deasupra... Vine anestezista si ma inteapa o data; imi zice ca am coloana stramba, mai inteapa o data si baga anestezicul... Simt ca deja amortesc. Un pic cam devreme, dar poate ca asa trebuie sa fie... Nu stiam ce inseamna o anestezie... Ma aseaza pe masa, imi pun mainile pe bratele alea, intinse... Intr-una perfuzie, in alta clestisorul ala de masoara tensiunea, pulsul, ce-o masura... Imi trantesc niste carpe rupta in fata ochilor, niste dosuri de perne, mai exact... Si eu tot amortesc... Dr meu si dr de garda, la burta mea, incep sa faca nu stiu ce... Eu am stat cu ochii mai mult inchisi... La un momentdat, aproape imediat de la intepatura, simt ca nu pot respira si cu mare greutate reusesc s-o fac atenta pe asistenta anestezistei, ca nu pot respira... Aveam deja furtunasul acela in nas, insa era acolo degeaba. Efectiv ma sufocam...Imi pune si masca aia la gura... Respir pe gura... Intre timp mi se infunda nasul si se usuca, drept urmare pe nas, nu mai respiram deloc, a ramas sa respir pe gura... Mi-e din ce in ce mai greu sa respir... Mi s-a uscat si gura si gatul, tot... Cer apa... Imi trantesc o compresa umeda pe buze... Vax nimic... Doctorii isi fac treaba, nu simt absolut nimic de la nas in jos... Lucrul asta ma nelinisteste putin, pt ca stiam ca teoretic, doar de la mijloc in jos trebuia sa fiu amortita... Din cand in cand mai deschid ochii si vad doar ca se misca masa... La un momentdat au venit si mi-au aratat copilul; nu prea l-am vazut si n-am simtit bucuria aia ca-mi vad copilul... Recunosc ca eram putin speriata si incercam sa ma concentrez pe respiratie.... Le-am mai si auzit pe dr si asistenta vorbind, ca mi-au facut o doza mai mare de anestezic (au apreciat gresit marimea mea; m-au vazut cat masa, insa tarziu au bagat de seama ca lipsesc niste componente de la masa)... Mi-au facut o injectie cu ceva cu C pt respiratie... Pana la urma se termina totul... Ma muta de pe masa de operatie pe-un pat... Cica sa-mi tin mainile pe piet, dar cine le putea misca... Ma duc la postoperator, vine tati... M-a felicitat, m-a pupat... Mi-a dat o infirmiera niste apa, dupa ce m-am rugat destul de mult ea; nu mai puteam sa respir nici pe gura, ca eram uscata toata pana la buric... In fine... Incet ii povestesc lu’ tati ce si cum... Mi-l mai arata el pe bb in poza… A stat putin cu mine, doar vreo 5 minute ca l-au dat afara... Apoi ma muta in salon si de aici incepe operatiunea recuperare…
Recuperarea… Mi s-a parut destul de grea. Doare rau o taietura… Greu de tot sa te ridici din pat si sa misuni… Sa faci pipi…
De nascut am nascut pe la 4.30h (stim sigur pt ca imi trimisese Cornel sms si imediat au aparut cu copilul la usa, sa i-l arate), insa in fise, a aparut ora 5.20h Am sesizat ca la toata lumea s-a notat o ora mai tarzie… Bebe a avut 3110g si 48cm, apgar 9.
In linii mari, cam asa ne-am nascut noi. Ca si experienta, nu-mi place deloc. Mi se pare mult mai usoara o nastere normala decat o cezariana, cu tot ce implica ea (nastere, recuperare).
Pe bebe l-am pus la san inca de joi pe la pranz, la 5-6 dupa-amiaza, m-am dat jos din pat... Nu am avut dureri de cap sau ameteli, greturi... Am asteptat cu nerabdare externarea si ca un facut de cand am iesit din spital, parca nici operatia nu mai tinea asa de tare...
E un bebelus extraordinar. Papa, doarme si face kk. Nu prea stiu ca am bebel in casa. Papa numai titi... 
Loredana
39+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
MangaGirl spune:
Dana, Raluk, Liliac multi, multi, multi 

.
Raluk website-ul ala mi l-a dat o prietena care ma intreba cum sa taie pozele de pe facebook sa scoata copii din ele. Am zis ca poate interesant si pt voi :)
MangaGirl
40+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
loremunteanu spune:
Felicitari proaspetelor mamici!
Sper ca nu v-ati suparat ca am pus povestea aici.
Acum am copilul cel mare racit, dar dupa ce scapam de boli, sper sa scriu si sa citesc mai des.
Pupici si nasteri usoare in continuare. 
Loredana
39+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi