Burtici fericite de septembrie-octombrie (214)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

azi am dormit putin de amiaz si am avut parte si eu de ceva contractii dar nu au durat mult....interesant e ca au fost cam dese dar s-au oprit cam dupa o jumatate de ora...poate am fost eu prea obosita...
credeam totusi ca dupa agitatia pe care a facut-o Darius o sa doarma mai mult dar vad ca iar joaca fotbal in burtica....

37+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

merg sa fac si revin dupa.... o sa dureze cam mult ca abia mai incap in cada poooop

37+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fetelor, va rog, aveti ceva remedii ptr CONSTIPATIE la bb??? Sunt disperata, a mea face kk foarte rar si cu ajutor, adica cateva picaturi di vitamina C.....dar deja e destul de rau, a facut azi noapte si de atunci nimic...HELP!!

E oare normal sa faca atat de rar?

Nu trebuia sa faa de cateva ori pe zi?
-----------------------------------------------------------------
Aexandra fericita de ALESSIA ZEINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

alex, constipatie la bebe se considera dupa 48 de ore in care nu a facut. EU asa am citit in toate cartile si asa mi-a zis si pediatra. Mi-a zis sa nu umblu cu termometru sau supozitor sa ii irit colonul si sa faca alte probleme dupa aia. Las-o ca isi revine ea. BEa tu mai multa apica sau alte lichide. Gaseste alte metode, nu din astea invazive pt ea. Bafta si Da-i si anticolici eventual ca aia ajuta si la constipatie. De exemplu Bonnisan sau Colic Baby sunt 100% din plante. Scrie si pe ele. La noi ajuta cel mai mult Bonnisan si crede-ma ca le-am incercat pe toate. EU azi am schimbat 3 scutece unu dupa altu (nu era stricat la stomac).

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Gata, eu va uresc Noapte buna. Bebe inca doarme dar se va trezi in curand si vreau si eu sa ma intind nitel
LAs si niste agitate pt Maria daca se hotaraste cretzulinu

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna fete dragi,

de la cap 204 la care ramasesem am reusit sa citesc acum prima pagina si ultimile 2 din acest capitol...

vreau sa felicit din suflet fetele care au devenit mamici in acest timp si sa le tin strans pumnii celor care se apropie (haide Manga, mai e putin!!! )

monica ti-am vazut flacaul..e un scump si un finut! iar poza 74 e criminala! super super frumoasa!
ma bucur tare ca sunteti bine, nu am reusit sa intru prea des si nu mai stiam nimic de voi!

mamicilor dragi multe flori de la noi!!sper ca bebei sunt cuminti, papaciosi si ca nu au colici!

noi suntem bine, un pic cam prea obositi mami si tati, ne mai supara burtica si nu am gasit inca "leacul" minune..infacolul nu a functionat neam asa ca tot la trucurile clasice am ramas!

cred ca nu am mai prins o juma de ora la calculator de o saptamana si ceva si imi lipsiti tare!

faza cu vigantolul nu o stiam dar am de gand sa o aplic daca asa spuneti voi!!!

va pup cu drag, noapte buna!

cateva poze cu buburuza mea

ps. dana15 esti ok?

, de Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Vaaai crocodana, ce fatzuca expresiva are... si ce par . E o frumoasa. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii

V-ati prins, nu, ca n-am rezistat sa nu mai dau un ultim rifresh

Acum chiar plec

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Crocodana ce frumusete ai tu acolo..cat de scumpå e..cum a adormit ea tare ganditoare..e taredrågålaså..sa vå tråiasca si så fie sånåtoaså..

lore am citit povestea nasterii tale..ciudat cum ti-au dat ei o doza de anastezic dupå ochi..dar e bine ca s-a terminat cu bine, asta conteazå si mai ales ca ai un bebe cuminte si påpåcios..

Te cred ca preferai nasterea normala dupå cele intamplate..intr-adevar recuperarea e mult mai rapida la cea normalå decat cezarianå..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lore multumim mult de poveste! Ce usoara nastere ai fi avut daca nu era pelvian, ce repede te-ai dilatat! In afara de partea ingrozitoare cu respiratia si cu amorteala pana la gura... ma bucur ca totul e bine, ca ai putut alapta repede, ca puiul e asa cuminte!

Croco ai o fetita care deja arata a domnisoara! Ce scumpica e!

Fetelor, va doresc si eu noapte buna.

Las majoretele sa-si faca treaba. Maria Doamne ajuta sa nasti repede si usor!

Hai Maria! Hai Angelli! Nastere usoara!

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

fetele...am plecat...ca nu mai pot sta...si vreau sa stiu ca bb e ok...m-au chemat la monitorizat. va pup.

MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput