Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

provista, al meu sta cuminte, nici pas nu zice.

Keutu cheliutu 5 luni

ce bine.. brovo lui, vreau si eu sa il imbrac pe al tau sa vad cum e, adica sa imi aduc aminte cum era acum 2-3 luni cand nu zicea nik

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:
citat din mesajul lui mart.apr09

Mamicutzelor eu am pus sarbatoritele acestei luni pe prima pagina.Daca mai este cineva sa trimita PM pe nov.dec sau pe simina_kin

Am vazut ca a scris si 180882 da nu mai stiu unde...daca stiti voi sau este chiar mamaica pe faza vreau un reply cu acel mesaj sa-i pun ghiocelul in lista

asta e mesajul lui 180882 in cap 73 pag 3

CEAU MAMICUTELOR!
IMI CER SCUZE CA INTRU DOAR ACUM IN VORBA CU VOI DAR ASA A FOST SA FIE PANA ACUM DOAR V+AM URMARIT.
RAPORTEZ SI EU O NASTERE PRIN CEZARIANA LA 38 SAPT PRIN CARE A VENIT PE LUME PRINTESA NOASTRA DIANA ANDREEA DE 3 KG SI 50 CM PRIMIND NOTA 8 LA NASTERE.
ACEST EVENIMENT DEOSEBIT A AVUT LOC PE DATA DE 5 MARTIE 2009.VA ROG SA NE PUNETI SI PE NOI IN LISTUTA SI DACA REUSESC SA PLASEZ MESJUL...MAI VB.
VA PUPIC !SI AVETI GRIJA DE BEBEI!

dragos tea mea

L-am trecut eu acum 2-3 zile. Nu l-am trecut pe Luca al Simplyanei, asa ca... nu ti-am furat painea. Chiar, Mariana, nu vii si tu in IOR?

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

06 martie 2009 este luca lui simplyana, dar mai multe nu mai stiu

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Se pare ca e o perioada cam pt toti bebeii in care noaptea sa nu doarma...cine stie ce o fi, vad ca si Nicholas ma trezeste din ora in ora sa pape tzitzi, dar se trezeste cu scancet tata, nu asa ca mai inainte cand doar se foia un pic, il pun la san si dupa 5 minute adoarme la loc,alteori dupa juamate de ora

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Citat:

Si bebe Ianis de vreo doua nopti nu stiu ce are, cere papa de 2 ori pe noapte, si pana acum dormea toata noaptea... Azi noapte nu s-a mai foit subtil asa sa ma prind eu.., a urlat direct O fi vreun puseu?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

o fi de la luna noua?

dragos tea mea

Mergi la inceput

aoleu... ma gandeam ca numai al meu nu e prieten cu hainele.... am inceput sa ii caut numai de cele care se incheie in fatza(spate) sa nu ii mai bag pe cap nik. il mai atrag cu lantisorul meu ca ii place, se balangane si da sa il prinda. o sa incept sa tin si o jucarie in gura sa vad daca functioneaza metoda la el

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

of, bine ca ati adus in discutie imbracatul.... credeam ca a luat-o mutzu razna; la noi de vreo 2 saptamani e circ la imbracat; exact ca la voi, cantam, ne maimutarim toti pe langa el, facem gimnastica... nimic nu functioneaza; singura solutie e sa-l las sa-si faca numarum, eu sa ma misc super rapid... si asta e

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

of, bine ca ati adus in discutie imbracatul.... credeam ca a luat-o mutzu razna; la noi de vreo 2 saptamani e circ la imbracat; exact ca la voi, cantam, ne maimutarim toti pe langa el, facem gimnastica... nimic nu functioneaza; singura solutie e sa-l las sa-si faca numarum, eu sa ma misc super rapid... si asta e

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

ma misc si eu repede... dar el e mai iute , are o energie si zvac se intoarce, am ajuns sa il imbrac el pe burta si eu dai pe invres

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

noi cu hainutele nu avem (inca)probleme
ne jucam de-a cucu-bau si rade
iar cand e vorba de hainele groase + caciula, ii spun si stie ca asta inseamna mers afara si nu-mi protesteaza ca de-abia asteapta

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Victor Christian, bebe de SimonaMami
Arald Andres,bebe de Ank

simina_kin, uite datele noastre:06 martie 2009 - Luca, bebe de simplyana_m, 2,590 kg, 46 cm, Apgar 9, cezariana, la 39s.
Multumim, pe burtica

Petrean, si eu aveam probleme cu o ureche intr-o vreme si doare ingrozitor, dar poate la copii e altfel, ca la ei se regenereaza timpanul repede, insa la adulti f greu. Pupam si noi Andreiutzu chinuit.sa treaca.

Olishka, ce vacanta minunata, cu oameni frumosi in locuri frumoase...la mai multe!!!

Anca_nicolae, ne-ai aratat Luana fetita mare si dulce, dar numai o poza? Mami si tati ei sunt bine?

Am vazut ca puii vostri nu vor imbracati. Al meu sta cuminte la imbracat, ma si ajuta, dar cand iesim si ne plimbam, se plictiseste si nici nu-i chip sa adoarma in carucior. Mereu vin de la plimbare cu el in brate si tragand si de carut.... Noroc ca am descoperit si noi "chilotei" la noi in parc, la Moghioros. Doi la numar.Nu vine nimeni?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

monnvas, mi-ai dat de gandit acum cateva zile cand vorbeai de introducerea folclorului in meniul de diversificare .

Bebeii vostri fetelor, ce muzica asculta cu placere? Ca pe noi nu ne incanta cutiuta muzicala. Pe mine ma enerveaza nu atat cantecelele, care sunt dragute, pe multe le tin minte de cand eram eu mica, ci instrumentatia de doi lei, lipsita de orice finete. Si cred ca Luca e de aceeasi parere. Noua ne place Tom Waits si Liviu Vasilica inca din burtica, dar mai departe n-avem inspiratie. Mentionez ca Mozart sau Beetoven, binefacatori dupa cum scrie la carte, imi irita puiul dupa 5-10 min. Asadar, voi cum mai rasfatati urechea lui bebe?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Noi sintem cu Ozzy Osbourne, Suzi Quatro, Zeppelin, Rolling Stones, Dire Straits, Manowar, Santana... de-astea. Cutiuta muzicala a distrat- vreo 2 zile. Clasica...urlam la luna amindoua.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput