Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(78)
Raspunsuri - Pagina 6
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mart.apr09 Mamicutzelor eu am pus sarbatoritele acestei luni pe prima pagina.Daca mai este cineva sa trimita PM pe nov.dec sau pe simina_kin Am vazut ca a scris si 180882 da nu mai stiu unde...daca stiti voi sau este chiar mamaica pe faza vreau un reply cu acel mesaj sa-i pun ghiocelul in lista |
asta e mesajul lui 180882 in cap 73 pag 3
CEAU MAMICUTELOR!
IMI CER SCUZE CA INTRU DOAR ACUM IN VORBA CU VOI DAR ASA A FOST SA FIE PANA ACUM DOAR V+AM URMARIT.
RAPORTEZ SI EU O NASTERE PRIN CEZARIANA LA 38 SAPT PRIN CARE A VENIT PE LUME PRINTESA NOASTRA DIANA ANDREEA DE 3 KG SI 50 CM PRIMIND NOTA 8 LA NASTERE.
ACEST EVENIMENT DEOSEBIT A AVUT LOC PE DATA DE 5 MARTIE 2009.VA ROG SA NE PUNETI SI PE NOI IN LISTUTA SI DACA REUSESC SA PLASEZ MESJUL...MAI VB.
VA PUPIC !SI AVETI GRIJA DE BEBEI!
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
fetelor am o intrebare la voi. imbracatul bebeilor se lasa cu cantece si chin? ca al meu cand e vremea sa il imbrac..... ma apuca pe mine toate cele, nu vrea imbracat si pace ... si sa ii mai pun si caciulitza.... iar un rand de zgomote si plansete. degeaba ii cant, ma maimutzaresc, fac in tot felul .... si eu si tacsu ... mobilizam toata fam cand tre sa plecam afara ... si cand ma gandesc ca vine iarna
dragos tea mea
provista spune:
olischa am vazut pozele.... superbe, totul minunat... voi, david, prietenii... locurile... maimutzelece as mai fi pus si eu mana pe una... erau din acelea furacioase?
dragos tea mea
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
asta e mesajul lui 180882 in cap 73 pag 3 CEAU MAMICUTELOR! IMI CER SCUZE CA INTRU DOAR ACUM IN VORBA CU VOI DAR ASA A FOST SA FIE PANA ACUM DOAR V+AM URMARIT. RAPORTEZ SI EU O NASTERE PRIN CEZARIANA LA 38 SAPT PRIN CARE A VENIT PE LUME PRINTESA NOASTRA DIANA ANDREEA DE 3 KG SI 50 CM PRIMIND NOTA 8 LA NASTERE. ACEST EVENIMENT DEOSEBIT A AVUT LOC PE DATA DE 5 MARTIE 2009.VA ROG SA NE PUNETI SI PE NOI IN LISTUTA SI DACA REUSESC SA PLASEZ MESJUL...MAI VB. VA PUPIC !SI AVETI GRIJA DE BEBEI! Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
L-am trecut eu acum 2-3 zile. Nu l-am trecut pe Luca al Simplyanei, asa ca... nu ti-am furat painea. Chiar, Mariana, nu vii si tu in IOR?
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
anamariame spune:
Si Eva mai face mofturici la imbracat, dar o mai pacalesc cu gimnastica, ii plac tare exercitiile. Aseara si ea a dormit mai ciudat, s-a tot trezit plangand, apoi s-a pus pe vorba...nu stiu ce a avut.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Monnvas spune:
Bogdana of, saracutzul, asa e, doare ca naiba si mai ai si probleme cu echilibrul la otita. piciul, curaj si sa se faca bine!
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Ela78 spune:
citat din mesajul lui provista fetelor am o intrebare la voi. imbracatul bebeilor se lasa cu cantece si chin? ca al meu cand e vremea sa il imbrac..... ma apuca pe mine toate cele, nu vrea imbracat si pace ... si sa ii mai pun si caciulitza.... iar un rand de zgomote si plansete. degeaba ii cant, ma maimutzaresc, fac in tot felul .... si eu si tacsu ... mobilizam toata fam cand tre sa plecam afara ... si cand ma gandesc ca vine iarna Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
Da, nu-i place sa fie incotosmanat, iar caciula pe cap n-o suporta!
Se oftica cel mai mult ca nu poate el sa-si bage in voie degetelele in gura Si cand ma gandesc ca vine iarna...
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Monnvas spune:
citat din mesajul lui provista fetelor am o intrebare la voi. imbracatul bebeilor se lasa cu cantece si chin? ca al meu cand e vremea sa il imbrac..... ma apuca pe mine toate cele, nu vrea imbracat si pace ... si sa ii mai pun si caciulitza.... iar un rand de zgomote si plansete. degeaba ii cant, ma maimutzaresc, fac in tot felul .... si eu si tacsu ... mobilizam toata fam cand tre sa plecam afara ... si cand ma gandesc ca vine iarna Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
DAAAAAAA. Ca sa nu urle tin intre dinti un ceva care atarna (clopotei, jucarie, margelele mele) si el se intinde dupa acel ceva si nu mai face scandal. Si asa il conving si sa stea pe spate, ca altfel nu sta neam!
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Kea spune:
provista, al meu sta cuminte, nici pas nu zice.
Eu fierb! Soacra-mea stie ca doarme copilul la ora asta si acum se apuca sa sune.
5 luni
Ela78 spune:
[/quote]
Se pare ca e o perioada cam pt toti bebeii in care noaptea sa nu doarma...cine stie ce o fi, vad ca si Nicholas ma trezeste din ora in ora sa pape tzitzi, dar se trezeste cu scancet tata, nu asa ca mai inainte cand doar se foia un pic, il pun la san si dupa 5 minute adoarme la loc,alteori dupa juamate de ora
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
[/quote]
Si bebe Ianis de vreo doua nopti nu stiu ce are, cere papa de 2 ori pe noapte, si pana acum dormea toata noaptea... Azi noapte nu s-a mai foit subtil asa sa ma prind eu.., a urlat direct O fi vreun puseu?
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)