Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Olga, am vazut pozele, sunt superbe! Si ce mare s-a facut David, seamna leit cu mami lui Si prietena ta e super-simpatica. O vacanta de vis, ce sa mai... Asteptam detalii din croaziera

Imi pare rau Bogdana pentru urechiusa lui Andrei Minte doctorul ca nu doare, si eu am avut otita, doare de-ti vine sa te urci pe pereti, d'apoi cand iti umbla cineva in urechea inflamata si dureroasa.. In mod normal trece cu tratament intr-o saptamana, pe Andrei sa se insanatoseasca cat mai repede!

LA MULTI ANI! Victor Cristian bebe de Simona-Mami

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Victor Christian si Arald Andres!

IOR - data trecuta ne-am intalnit pe malul lacului, in dreptul bisericii, la 4. Cel mai probabil io intarzii, iar ca la noi masa dureazzzaaaaaa. Am primit nr. Ankai si ne sunam reciproc cand suntem prin zona.
Chilotei sunt putini, cate 1/loc de joaca. Io stiu asa: la intrarea cu statuia lui Cuza, la artar, langa plasa.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Victor Christian, bebe de SimonaMami

Arald Andres,bebe de Ank

la multi ani si sanatate!

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

La multi ani si in partea noastra...sa fit sanatosi si veseli!
Pupici si floricele mamicilor!

Se pare ca e o perioada cam pt toti bebeii in care noaptea sa nu doarma...cine stie ce o fi, vad ca si Nicholas ma trezeste din ora in ora sa pape tzitzi, dar se trezeste cu scancet tata, nu asa ca mai inainte cand doar se foia un pic, il pun la san si dupa 5 minute adoarme la loc,alteori dupa juamate de ora

Eu m-am obisnuit acum, ma trezesc inaintea lui si ma mir cum de nu s-a trezit el inca si cand tocmai ma mir asa...el incepe: oau, oau....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Rivali - 02.09.1976

02 aprilie 2009 - Victor Christian, bebe de SimonaMami,
02 aprilie 2009 - Arald Andres,bebe de Ank,

sa cresteti mari si sanatosi!

Ariana-Maria

http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg

La multi ani !! si de la noi

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

ziua bune fetele...
si noi am avut ceva nopti mai agitate..dar vad ca am intrat pe fagas normal..doamne ajuta...
In schimb..cu Andrei..continua problemelede la otita a facut ruptura de timpan la urechea dr..si urechea stg e fisuratasa k...va sfatuiesc..sa nu ajugneti ca mine..scoateti mucisorii bebeilor mucosi!!!!cat de des posibil..sau faceti aerosoli cat de des e indicat si posibil!
Saracul e terminat cand stie ca vine ora de mers la ORL pentru scos puroiul din urechiusa..desi dr spune ca nu doare absolut deloc...

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Off Bogdana , multa sanatate puiutului tau
El a facut otita de la raceala?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Imi pare rau Bogdana pentru urechiusa lui Andrei Minte doctorul ca nu doare, si eu am avut otita, doare de-ti vine sa te urci pe pereti, d'apoi cand iti umbla cineva in urechea inflamata si dureroasa.. In mod normal trece cu tratament intr-o saptamana, pe Andrei sa se insanatoseasca cat mai repede!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

asta voiam si eu sa spun... cand am avut otita imi venea sa-mi smulg urechile de durere; om mare si plangeam de durere cu urechea lipita de canapele (cautam pielea rece); d'apoi' sa-i mai si umble acolo; ce zice dr, cum o rezolvati cu timpanele?????? da' cum a reusit el sa se imbolnaveasca in halul asta de rau???????; eu la otita n-am auzit nimic vreo 10 zile, devenisem paiata de circ in casa, ma speriau astia pe unde ma gaseau, ca nu-i auzeam venind si ma trezeam cu mana pe mine; pupam baiatul sa se faca bine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Mamicutzelor eu am pus sarbatoritele acestei luni pe prima pagina.Daca mai este cineva sa trimita PM pe nov.dec sau pe simina_kin

Am vazut ca a scris si 180882 da nu mai stiu unde...daca stiti voi sau este chiar mamaica pe faza vreau un reply cu acel mesaj sa-i pun ghiocelul in lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

olishka superba vacanta ati avut; david e un scumpic, si un cuminte din cate am vazut eu in poze; mare plimbaret o sa-l faceti voi; sunteti o familie frumoasa frumoasa si tanaraaaaaaaaaaa;

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Oli-suspin si ma bucur in acelasi timp pt voi ca ati reusit sa faceti o vacanta frumoasa, sper ca Davidutul v-a lasat sa va tihneasca aceasta calatorie minunta.Foarte frumoase pozele, foarte frumoasa familia,iar nazdravanul e o scumppete de baiat ce mai....e flacau mare la propriu.

Petrean-oare chiar se tin lant? Imi pare rau de Andrei micutul.... poate reusesti sa il recompensezi cu ceva dupa fiecare intalnire cu doctorul, sa ii faci vizita mai placuta.Va pup si insanatosire grabnica va doresc.

Azi i-am facut o para la vapori lui Nicholas, mama mama, a mancat mai mult de trei sferturi din ea, a fost tare buna si tare mare aproape 300 e grame, nu imi venea sa cred ca ii place asa de mult.Si marul i-l fac tot la aburi, dar nu ii place asa de mult ca mananca doar un borcanel de 80 g.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

ziua bune fetele...
si noi am avut ceva nopti mai agitate..dar vad ca am intrat pe fagas normal..doamne ajuta...
In schimb..cu Andrei..continua problemelede la otita a facut ruptura de timpan la urechea dr..si urechea stg e fisuratasa k...va sfatuiesc..sa nu ajugneti ca mine..scoateti mucisorii bebeilor mucosi!!!!cat de des posibil..sau faceti aerosoli cat de des e indicat si posibil!
Saracul e terminat cand stie ca vine ora de mers la ORL pentru scos puroiul din urechiusa..desi dr spune ca nu doare absolut deloc...

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

vai de mine mititelul, dorim sanatate din partea noastra. eu stiu ce inseamna otita ca si eu am acum si iau hapuri si pun picaturi si doareee

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput