Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(78)
Raspunsuri - Pagina 4
bebe_shtrumf spune:
Rivali - 02.09.1976
02 aprilie 2009 - Victor Christian, bebe de SimonaMami,
02 aprilie 2009 - Arald Andres,bebe de Ank,
sa cresteti mari si sanatosi!
Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saby O da!!!! nici noi nu am dormit. Cred ca era 12.30 cand a inceput sa se fataie in pat dar s-a trezit abia pe la 4 cand i-am dat sa manance. Nu stiu ce e cu ea, tare e agitata noaptea, nu plange ci e doar agitata,se misca, s-ar juca asa ca i-am luat caruselul de deasupra, nu pot sa o fac nicicum sa doarma Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
asa patim noi cand ne chinuie burtica - atunci cand e unflata; pana nu scoate ceva gaze nu se linisteste, se foieste asa cu ochisorii inchisi si chiar mai si maraie cateodata
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
bebe_shtrumf spune:
multam frumos cine a dat ideea cu o lingurita de lapte praf in fructe, a mers, le-a mancat, deci ma declar super multumita la capitolul fructe
yuhhhuuuuuuuuuuuuu
Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
denisamada spune:
Victor Christian, bebe de SimonaMami
Arald Andres,bebe de Ank
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
denisamada spune:
citat din mesajul lui m_monique am intrebat si ieri, dar nu mi-a raspuns nimeni. la ce ora e intalnirea in IOR? sau e secret? |
Da. Si unde-s kilotzeii? Poate fac rost de transporter. Desi slabe sperante...
denisamada spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf Rivali - 02.09.1976 |
Bebe, 09=septembrie, octombrie=10, dar tot o putem pe rivali. Mai ales daca reusesc sa ajung in Titan...
petrean spune:
ziua bune fetele...
si noi am avut ceva nopti mai agitate..dar vad ca am intrat pe fagas normal..doamne ajuta...
In schimb..cu Andrei..continua problemelede la otita a facut ruptura de timpan la urechea dr..si urechea stg e fisuratasa k...va sfatuiesc..sa nu ajugneti ca mine..scoateti mucisorii bebeilor mucosi!!!!cat de des posibil..sau faceti aerosoli cat de des e indicat si posibil!
Saracul e terminat cand stie ca vine ora de mers la ORL pentru scos puroiul din urechiusa..desi dr spune ca nu doare absolut deloc...
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
IliesClara spune:
citat din mesajul lui petrean In schimb..cu Andrei..continua problemelede la otita a facut ruptura de timpan la urechea dr..si urechea stg e fisurat[alcool .... |
ooo saracutul... sanatate!
cu timpanul ce se va intampla, se regenereaza sau trebuie interventie? ... intreaba neinformata pamantului
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)
MINUNILE DE MAMARUTE
Gianina34 spune:
petrean - imi pare atat de rau
cu ce mai faceti acum tratament? de ca are acum puroi care tb scos?
ma rog sa aiba Dumnezeu grija de puiul tau
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
millie spune:
La multi ani Victor si Arald
Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)