Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(78)
Raspunsuri - Pagina 8
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui provista fetelor am o intrebare la voi. imbracatul bebeilor se lasa cu cantece si chin? ca al meu cand e vremea sa il imbrac..... ma apuca pe mine toate cele, nu vrea imbracat si pace ... si sa ii mai pun si caciulitza.... iar un rand de zgomote si plansete. degeaba ii cant, ma maimutzaresc, fac in tot felul .... si eu si tacsu ... mobilizam toata fam cand tre sa plecam afara ... si cand ma gandesc ca vine iarna |
Imbracatul ca imbracatul... dar caciulitza!!! E groaznic! Si eu ma gandesc cu groaza la iarna. Am obisnuit-o fara caciulita si face mofturi si la bascute...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
denisamada spune:
citat din mesajul lui pisigri Noi sintem cu Ozzy Osbourne, Suzi Quatro, Zeppelin, Rolling Stones, Dire Straits, Manowar, Santana... de-astea. Cutiuta muzicala a distrat- vreo 2 zile. Clasica...urlam la luna amindoua. |
Si noi!
Dar ne place si cutiutza muzicala, mai ales aia cu "oac-oac-tiri-tiri-dam" Jumatate din borcanel papam de buna voie, jumatate cu oac-oac. A, sa ma laud: azi am papat dovlecel. 215ml de piure de morcov+dovlecel si un pic de ulei de masline...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
mart.apr09 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Monnvas
L-am trecut eu acum 2-3 zile. Nu l-am trecut pe Luca al Simplyanei, asa ca... nu ti-am furat painea. Chiar, Mariana, nu vii si tu in IOR? Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
eee..acum a vazut si baba chioara ghiocelul trecut deja
In IOR as veni cu mare drag ca-i aproape , da azi am avut drumuri de facut si treaba multa in casa
Daca stiu ca pot veni va anunt joi
mart.apr09 spune:
citat din mesajul lui simplyana_m simina_kin, uite datele noastre:06 martie 2009 - Luca, bebe de simplyana_m, 2,590 kg, 46 cm, Apgar 9, cezariana, la 39s. Multumim, pe burtica |
V-am trecut in listutza
petrean spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui IliesClara
ooo saracutul... sanatate! cu timpanul ce se va intampla, se regenereaza sau trebuie interventie? ... intreaba neinformata pamantului ................................................................................................................ Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea) MINUNILE DE MAMARUTE |
da..se regenereaza..insa tb ferit acum f mult de infectii..si frig..pana se reface
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
provista spune:
help
piticul meyu a apasat pe nush ce buton pe tastatura si vad acum totul f f mic, imi trebuie o lupa... ce sa facx? c56z trh
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
petrean spune:
stiti cum s-a ajuns aici?
acum 2 sapt a facut rinofaringita..s-a tratat.insa a ramas cu mucii de rigoare de dupa+tuse...care spunea dr ca se duce de la sine. Ei bine..intr-o sapt si ceva a recidivat..s-a transformat in bronhopneumonie...+otita.A luat augmentin..a fost tot rau..s-a tercut la injectabil(insa nu avea pe sfera orl)..si asa otita nu s-a vindecat..si a avansat..puroiul perforand timpanul. L-a durut sapt trecuta.urechea..cu urelte..si alte alea..acum e la stadiu de "neauzit"..urlu la el sa inteleaga ceva..
azi dr s-a minunat la propriu..ca timpanul incepe sa se refaca..si nu va mai fi nevoie de aspiratie pt ca puroiul s-a resorbit..suntem pe drumul cel bun.
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
provista spune:
citat din mesajul lui petrean stiti cum s-a ajuns aici? acum 2 sapt a facut rinofaringita..s-a tratat.insa a ramas cu mucii de rigoare de dupa+tuse...care spunea dr ca se duce de la sine. Ei bine..intr-o sapt si ceva a recidivat..s-a transformat in bronhopneumonie...+otita.A luat augmentin..a fost tot rau..s-a tercut la injectabil(insa nu avea pe sfera orl)..si asa otita nu s-a vindecat..si a avansat..puroiul perforand timpanul. L-a durut sapt trecuta.urechea..cu urelte..si alte alea..acum e la stadiu de "neauzit"..urlu la el sa inteleaga ceva.. azi dr s-a minunat la propriu..ca timpanul incepe sa se refaca..si nu va mai fi nevoie de aspiratie pt ca puroiul s-a resorbit..suntem pe drumul cel bun. Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
ufff ce bine ca sunte-ti pe drumul el bun. refacere rapida in cotinuare
eu tre sa ma feresc toata viata ca apa sa nu intre in urechi, timpanul nu se reface doar daca e f uscat timp de un an dupoa care cu o operatie in cazul meu
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui petrean stiti cum s-a ajuns aici? acum 2 sapt a facut rinofaringita..s-a tratat.insa a ramas cu mucii de rigoare de dupa+tuse...care spunea dr ca se duce de la sine. Ei bine..intr-o sapt si ceva a recidivat..s-a transformat in bronhopneumonie...+otita.A luat augmentin..a fost tot rau..s-a tercut la injectabil(insa nu avea pe sfera orl)..si asa otita nu s-a vindecat..si a avansat..puroiul perforand timpanul. L-a durut sapt trecuta.urechea..cu urelte..si alte alea..acum e la stadiu de "neauzit"..urlu la el sa inteleaga ceva.. azi dr s-a minunat la propriu..ca timpanul incepe sa se refaca..si nu va mai fi nevoie de aspiratie pt ca puroiul s-a resorbit..suntem pe drumul cel bun. Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
asta da veste buna
pupacim micutul curajos care s-a luptat cu atatea dureri
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
m_monique spune:
buna seara, multumesc fetelor care mi-au raspuns la mesajul in leg cu intalnirea de azi.
poate data viitoate, cand va fi dimineata. dupa amiaza sunt ocupata cu andrei, si stau in partea opusa a orasului.
cu ioana ma incumet sa vin cu metroul, dar si cu andrei dupa mine e cam riscant.