Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(78)
Raspunsuri - Pagina 9
olishka spune:
Salutare mamici!!!
Ma bucur ca v-au placut pozele. Intr-adevar a fost cea mai frumoasa vacanta. Si ma bucur mult ca in aceasta vacanta a stat David cu Cristi mai mult si s-au imprietenit f tare Noua ne-a placut asa de mult ca am zis ca mergem si la anul neaparat, dar alegem alte destinatii.
Maimutele mi-au placut si mie f mult...erau asa ded moi, dar intr-adevar cam hoate. Mi-era frica sa nu mi-l fure pe David
Dyana multa sanatate la amandoi. Si noi suntem un pic bolnaviori, dar parca ne trece deja. Am incercat si eu sa-i scot mucii lui David, dar nu iese nimic cu pompita. Am incercat-o pe mine apoi sa vad daca functioneaza...si n-am scos nimic...si aveam ce scoate!!! Maine cumpar si eu batista bebelusului.
Bogdana imi pare rau pt urechiusa lui Andrei. Si eu am avut timpanul fisurat. S-a refacut, dar mai nou am aceeasi problema. Cand suflu nasul ma cam doare, si iese si are pe-acolo. Apropo de iesitului aerului pe urechi sa va povestesc o patanie din liceu. Eu in liceu mi-am fisurat timpanul. Si le spuneam la colegi ca-mi iese aer din ureche, dar ei nu ma credeau si ca sa le demonstrez le-am scos fum pe ureche (bineinteles, ca orice licean rebel, fumam pe-atunci). Au ramas toti socati, dar ce m-a mai durut urechea dupa aceea...copil tembel
Provista si al meu uraste tot ce se imbraca pe cap...urla!!!! Mai nou cumpar bodyuri cu capse.
Simlyana David sincera sa fiu este innebunit dupa cututa muzicala, stiu toate piesele...am incercat sa-l diversific, dar de la muzica clasica se sperie, iar altceva nu prea il incanta.
Ma duc sa fac baie lui David.
Maine pleaca soacra Asa circula un zvon...sper sa fie adevarat
Olga, mamica lui David iepurasul
m_monique spune:
despre imbracat...
ioana urla de program artistic, si cand e vorba de imbracat, si in rest.
la noi imbracatul e organizat. intai ma imbrac eu, apoi il imbrac pe andrei (dupa ce tip la el si alerg prin casa, si negociez "cu asta" sau "cu aia", in timpul asta ioana urla arestata in patut). apoi o imbrac pe ioana, care isi continua programul artistic.
il incalt pe andrei, apoi ma incalt eu si iesim din casa. ioana cu girofarul, sa stie tot blocul ca am plecat.
cand ies afara din bloc, daca e vant ii pun ioanei caciulita in cap.
cand ajung in parc imi aduc aminte ca nu m-am rujat. ajungem la tobogane si repede scot rujul din ghiozdan. oglinda nu o mai car, ca de atatia ani, am invatat pe unde trebuie sa dau .
provista spune:
m-am mai linistit dpdv al imbracatului. nici macar in magazin nu ma lasa sa ii probez o caciulitza ca imediat incepe sa se strambe si daca coninuu incepe sa planga. deci e o probema generala ne vom descurca iarna asta.. nu-i asa fetelor? ca apoi incepe negocierea ca andrei a lui m_monique
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Salutare mamici!!! Maine pleaca soacra Asa circula un zvon...sper sa fie adevarat Olga, mamica lui David iepurasul |
Mami lui Alexandra (03.03.09)
provista spune:
citat din mesajul lui olishka Salutare mamici!!! Maine pleaca soacra Asa circula un zvon...sper sa fie adevarat Olga, mamica lui David iepurasul |
bv ei. fata desteapta .. ca pleaca si sa va lase sa munciti la bb2
dragos tea mea
m_monique spune:
in seara asta andrei e la socrii. ioana e asa de linistita, de parca nu am copil in casa.
cand e andrei se andreneaza unul pe altul. el sare, ea tipa bucuroasa la el, si e toata casa o chiraiala...
novus spune:
Salutare si de la noi !!!!
Sa va spun la ce ora se culca Alexandra mai nou 19,00
Sa ghiciti la ce ora se trezeste : 06.30
Maine sper sa tina cont ca e week-end si implineste 7 luni , vom sarbatori in deplasare la nasi unde ramanem pana duminica
Ieri am mancat si noi dovlecel si a fost
Mami lui Alexandra (03.03.09)
m_monique spune:
olishka pana mai sta soacra, da-i si tu sa presteze o mancare, curatenie, calcat. sa te alegi si tu cu ceva.
provista spune:
citat din mesajul lui m_monique olishka pana mai sta soacra, da-i si tu sa presteze o mancare, curatenie, calcat. sa te alegi si tu cu ceva. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
da da da sa faca ca sa o pomenesti de bine
dragos tea mea
provista spune:
citat din mesajul lui novus Salutare si de la noi !!!! Ieri am mancat si noi dovlecel si a fost Mami lui Alexandra (03.03.09) |
cum l-ai preparat?
dragos tea mea