Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

cand era andrei mic, soacra mea venea de doua ori pe saptamana sa ma ajute la treaba: gatit si calcat.

dupa ce am nascut-o pe ioana, andrei a stat la ea. acasa m-am descurcat singura.
acum de ioana nu mai pot sa fac nimic, ca tot misuna printre picioarele mele. dar cum andrei s-a obisnuit cu gradinita, am sa-i fac din nou soacrei program de calcat si gatit.
trebuie sa recunosc ca soacra mea gateste tare bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Maine sper sa tina cont ca e week-end si implineste 7 luni , vom sarbatori in deplasare la nasi unde ramanem pana duminica

La multi ani! de azi ca maine nu-sh daca apuc sa mai intru. Sarbatorim si noi si tot la nashi. Aniversarea casatoriei lor si apropiatul "majorat" al Adelei.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:

Salutare si de la noi !!!!

Ieri am mancat si noi dovlecel si a fost

Mami lui Alexandra (03.03.09)

cum l-ai preparat?

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

fiert, blenduit si pus putine cereale in el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hola! Am culcat baiatul

Fetelor, stiti ce-ati ratat azi? O motzata delicioasa - Karina by Ank - si un pletoooosssss - Arald by Ank (nu, pletele lui nu sunt photoshopate) - si un baietel cumintzeeeeellllll - Stefan by Rivali. Am uitat sa fac poze desi aveam aparatul la mine. M_monique, am crezut ca esti din cartier, scuze!

Aaaaa... vazut Vitamina cu dovleac. Arisica iar chemasi fotograful profi?

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
Maine sper sa tina cont ca e week-end si implineste 7 luni , vom sarbatori in deplasare la nasi unde ramanem pana duminica

La multi ani! de azi ca maine nu-sh daca apuc sa mai intru. Sarbatorim si noi si tot la nashi. Aniversarea casatoriei lor si apropiatul "majorat" al Adelei.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

atunci de azi !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare mamici!!!

Maine pleaca soacra Asa circula un zvon...sper sa fie adevarat

Olga, mamica lui David iepurasul

Sigur pleaca Acum mi s-a confirmat...a venit sa-mi dea un cadou pt mama, care vine poimaine Ziceam "sper sa fie adevarat" caci a mai facut o data asa. Tot zicea "plec maine, plec maine.." si a mai stat vreo 3 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare mamici!!!

Maine pleaca soacra Asa circula un zvon...sper sa fie adevarat

bv ei. fata desteapta .. ca pleaca si sa va lase sa munciti la bb2

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Abia astept

Mergi la inceput

Citat:

Salutare si de la noi !!!!

Sa va spun la ce ora se culca Alexandra mai nou 19,00

Sa ghiciti la ce ora se trezeste : 06.30

Ieri am mancat si noi dovlecel si a fost

Of sa ma fi vazut pe mine in vacanta primele zile...David se trezea la ora 7 (ora Rom) si era de fapt ora 5 a portugaliei Doamne ce ma mai plictiseam...nici sa cobor la micul dejun nu puteam , caci era de la 7.30. Sa ma fi vazut pe mine ce ma mai plimbam noaptea pe stradute si intalneam rasaritul...dar apoi s-a mulat f frumos dupa programul nostru. Acum a revenit iarasi la programu vechi. Se adapteaza f repede.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

olishka pana mai sta soacra, da-i si tu sa presteze o mancare, curatenie, calcat. sa te alegi si tu cu ceva.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Toata ziu face treaba, dar face ce nu trebuie De exemplu ieri si azi mi-a jumulit gradina. A smuls toate buruienile din fata, a taiat tot pe-acolo...a lasat-o cheala. Mie sincer imi placea cu tot tufarisul care era acolo...era mai wild. Dar mai poti sa-i zici ceva la femeie dupa ce a muncit 6 ore in gradina si a facut si bataturi? Eram chiar tare sa ma duc sa-i zic ca nu-mi place ce-a facut In fine...mi-ar fi convenit si mie sa-mi calce mai degraba teancul de haine care s-a strans...dar asta e..imi ramane tot mie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

cand era andrei mic, soacra mea venea de doua ori pe saptamana sa ma ajute la treaba: gatit si calcat.

dupa ce am nascut-o pe ioana, andrei a stat la ea. acasa m-am descurcat singura.
acum de ioana nu mai pot sa fac nimic, ca tot misuna printre picioarele mele. dar cum andrei s-a obisnuit cu gradinita, am sa-i fac din nou soacrei program de calcat si gatit.
trebuie sa recunosc ca soacra mea gateste tare bine

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Soacra-mea gateste binisor...cam gras dupa gustul meu si cam dulce..f dulce...n-o sa-l las pe David sa manance din dulciurile ei, doar daca le face light Dar are un obicei prost sa faca mancare si sa manance 3-4 zile din acelasi fel. Eu una nu pot, si nicci lui Cristi nu-i place. mancam 1 data, cel mult de 2 ori daca este ciorba. Ea inca nu s-a prins

Hai ca asta este cea mai tare...in timp ce scriam mesajul vine soacra cu prosoape de hartie. Mi-a adus de la Deva....de parca la Bucuresti nu sunt Nu am avut o data in casa si de atunci ma tot freaca la creier cu prosoapele ei

Mergi la inceput