Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(78)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
provista spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
fiert, blenduit si pus putine cereale in el ![]() Mami lui ![]() |
buna idee .merci
Simona mamica dragastoasa de
![](baietel.gif)
dragos tea mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
provista spune:
help din nou.. unde tre sa apas eu de data asta sa imi apara literele normale? ca ma chiorasc sa citesc ce scrieti voi
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Kea spune:
provista, as incerca sa-ti explic dar sa nu razi de mine Eu am totul pe germana, si meniu pe engleza n-am mai vazut de cativa ani buni. Asa ca iti explic ca si cum m-ai fi oprit pe strada si m-ai fi intrebat unde e primaria
Asa deci, aici in fereastra forumului cred ca ai File, Edit, View...., apesi pe View (cred ca asta e al treilea) si acolo se deschide o alta fereastra si cobori pe randul 8 (trebuie sa fie ceva cu marimea textului), in dreapta ti se deschide o alta fereastra si alegi de acolo mediu sau ceva de genul. Poate exista si o tasta care face asta direct, nu stiu.
Naaaa, care rade acolo in spate pe infundate?
5 luni
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui provista help din nou.. unde tre sa apas eu de data asta sa imi apara literele normale? ca ma chiorasc sa citesc ce scrieti voi Simona mamica dragastoasa de ![]() dragos tea mea |
tine apsat pe ctrl si da din rotita de pe mouse in sus; si se mareste pagina la loc; daca nu ai rotita la mouse, tine apasat pe ctrl si apasa si tasta cu "+" si "=" pe ea; de micsorare este tasta control si cea de minus -
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
![](cool.gif)
cum am venit pe lume
Kea spune:
a, vroiam sa va intreb cum dati banana, o "blenduiti" si atat? Mai adaugati apa? Noi eram la spanac cu cartofi, dar azi am luat banane bio si mi-ar parea rau sa le halesc eu pe toate si lui sa nu-i dau.
A, si am vazut azi pe un site solutia pe care o cauta pisigri cu molfaitul fructelor fara sa se inece: http://www.amazon.de/s/ref=nb_ss_0_3?mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Dbaby&field-keywords=fruchtsauger&sprefix=fru
Oare nu se gaseste si in ro?
Vreau si eu o poza cu cerealele ce le dati la bebe. Cutia ma intere.
5 luni
provista spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
tine apsat pe ctrl si da din rotita de pe mouse in sus; si se mareste pagina la loc; daca nu ai rotita la mouse, tine apasat pe ctrl si apasa si tasta cu "+" si "=" pe ea; de micsorare este tasta control si cea de minus - diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel mic de 5 lunite ![]() cum am venit pe lume |
ufffff ,m-ai scos din chiorala. multumesc mult de tot .. esti tare
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](baietel.gif)
dragos tea mea
provista spune:
citat din mesajul lui Kea provista, as incerca sa-ti explic dar sa nu razi de mine ![]() ![]() Naaaa, care rade acolo in spate pe infundate? ![]() Keutu cheliutu 5 luni |
multumesc de ajutor
![](pupic.gif)
![](baietel.gif)
dragos tea mea
provista spune:
citat din mesajul lui Kea a, vroiam sa va intreb cum dati banana, o "blenduiti" si atat? Mai adaugati apa? Noi eram la spanac cu cartofi, dar azi am luat banane bio si mi-ar parea rau sa le halesc eu pe toate si lui sa nu-i dau. Keutu cheliutu 5 luni |
eu o "blenduiesc" si atat .simpla fara nik.ii place mmmmmmmmm
![](baietel.gif)
dragos tea mea
dyana27 spune:
ufffff ,m-ai scos din chiorala. multumesc mult de tot .. esti tare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simona mamica dragastoasa de ![]() dragos tea mea |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
![](cool.gif)
cum am venit pe lume