Pepenasi de iulie- august 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Pica imi pare tare rau, si mie mi-e tare frica de lovituri la dinti. Poate daca crapatura nu e langa gingie, in timp, datorita mestecatului, se vor toci si va disparea. Dintii de lapte se tocesc usor, plus ca inca mai au de crescut. Pupani mici lui Sebi

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

VICKY asa sper si eu, dar a fost o lovitura a carui zgomot m-a facut sa inlemnesc cu toate ca eu nu sunt ciar asa de usor imresionabila. A fost prima oara cin am pus mina pe telefon si mi-am sunat vecina sa vina sa ma ajute. Dar ca sa nu fiu asa de tragica...sa iti spun ca eu am chemat-o pe vecina dar nu avea cum sa intre in casa, caci eu in mod total surprinzator aveam toate usile incuiate si cheia in usa de la intrare, drept urmare nu avea cum sa intre in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Pica, ca sa nu mai stai in stres, da o fuga la un dentist

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mai fetelor. m-ati ucis cu slabitul. vreau si euuuuuuuuuu!
care-i treaba cu super slim alea? vreau si eu. de unde le ea?
vreau si eu in clubul SS

---------------------------------------

www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Pica imi pare rau, si io zic sa dai o fuga la dentist sa te linistesti.
Marina nush de unde iau fetele pastilele astea. Dar eu as incerca de la Herbalife sau de la Forever. Am o prietena care a slabit 10 kile in 2 luni cu Celluloss de la Herbalife. Plus niste shake-uri pe care le au ei care iti asigura aportul de proteine fara sa te incarci cu calorii inutile.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

BOTI . Si eu sper sa se toceasca ca s-au spart in partea de jos. O sa il pun acum sa roada pietre pina ii toceste sa arate estetic
VICKY primul lucru care l-am facut am sunat dentistul, am eplicat situatiunea daca era nevoie trimiteam si o poza sau venea sa il vada direct acasa. Eu sunt linistita, dar asa putin amarata ca s-a intamplat asa.

Sunt in mare dilema...vreau sa ii comand lui Seb nicte haine pentru iarna si nu stiu ce spanac sa ii comand. In afara de anumite chestii "standard" pe care i le iau de obicei cind comand de pe site-ul respectiv nu stiu ce draci sa ii iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1
Sunt in mare dilema...vreau sa ii comand lui Seb nicte haine pentru iarna si nu stiu ce spanac sa ii comand. In afara de anumite chestii "standard" pe care i le iau de obicei cind comand de pe site-ul respectiv nu stiu ce draci sa ii iau.

Pica, ia ma si tu la feeling, ce-ti face cu ochiu'.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Pica, ia ma si tu la feeling, ce-ti face cu ochiu'.

Vicky si Printzesone

As lua eu ce imi face cu ochiul, dar m-am uitat atat de mult la ele incat mi se par mai mult decit ordinare. Si mai imi merge si netul ca o cizma si pina mi se incarca o pagina uit ce a fost in cea anterioara. Imi e ca pina la urma o sa ajung saiau pentru mine si gata.

Azi am fost si am ales un brad din ala argintiu sa il plantez in curte sa aibe Seb de Craciun brad natural. Sper sa fie suficient de inalt ca sa se vada pe geamurile de la living.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Dma si sarcina usoara in continuare!

Pica aiurea ce ai patit. Sunt daca nu se vede nimic roziu in mijloc la cel fracturat mai atre teoretic ati scapat dar nu se stie niciodata Incearca sa eviti alimente prea calde sau prea reci, dulci ca sa nu-l doara in caz ca e prea aproape de nerv. sa treaca cu bine peste!

Maitreyi , asteptam vesti poate e o greseala. La ce lab ai fost? Incearca Praxis, Synevo daca nu ai fost deja la ele.

Azi soata mea pleaca cu balonul deasupra Iasului si sunt cam invidioasa pe el . Sper sa fie vreme buna

Eu am slabit pana acum 1 kg cu sala dar astept sa vad pe viitor ca de abia am 1 sapt si ceva si de mancat cam tot la fel. Nu am mai cumparat dulciuri deloc dar am primit o ciocolata gigant de la soacra , daca ea nu ma vrea cu fundul mare atunci cine
Daca nu slabesc cat imi convine poate iau si eu SS dar mi-e frica de ele.

la toata populatia!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

eu am luat de pe superslim . ro sunt 50 lei, prin posta gratis, prin curier 10 lei in plus. si mie imi era frica mai ales ca citisem o gramada despre ele. primele 4 zile mi-a fost rau, ma durea capul, ori crescuse orim imi scazuse tensiunea, dar acum n-am nimic, pofta si pofte n-am, mananc fortat sa nu ma ia ameteala. eu am luat o cutie cu o tipa ca am zis ca poate nu-mi sunt bune, dar sapt viitoare imi comand iar

Mergi la inceput