Pepenasi de iulie- august 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 6
estrella80 spune:
Helloo!!
Am revenit si noi in peisaj!Suntem bine... ne pregatim sa facem infarix-ul, pe care in sfarsit l-am gasit.
Pica imi pare rau de Seby, dar gandeste pozitiv. Nu cred sa fie vreo problema!
Marina am vazut toate pozele, dar in fuga, si nu am mai avut timp sa comentez. Oricum sa stii ca mie nu mi se pare slaba Sofi... poate e de la haine. Fi-mea de ex are 9,100 si ce-i drept are niste grisine....
, deci te inteleg si pe tine!
Mai3 ai gija de tine si sa speram ca totul e bine!
Dma LA MULTI ANI..... multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti tu!!!Sa ai parte de o nastere usoara si de un bebelus sanatos!!
Pai, sa va spun... fi-mea, pe care nu o intelegeam nici cu o mie de translatori, s-a apaucat azi de dimineata sa imi spuna: "UITE CARACATITA!!"

.. CE ZICETI DE EA?Tac-su foarte madru, imi spune: asta nu se incurca cu cuvinte usoare... din 2 silabe, trece la complicate direct!!M-a lasat masca... in rest, exact cum povesteste si Tecky imi arata cu degetul, sa ii dau ce vrea.. nu pronunta nimic, in afara de mama, tata,te bati(te bat) si ap(apa)... nada de nada!!
Sa speram ca vom evolua mai repede!
Caprioara spune:
Helau,
Fata mea a adormit aseara pe la 22:30, la san; cand am incercat sa o mut in pat, s-a trezit si a trebuit sa-i mai dau o tura de tzitzi; a adormit cu ceva chin la loc si apoi s-a trezit pe la 3, pentru tzitzi, dupa care a dormit fara san si fara maraituri serioase pana pe la 10
. Sper sa reusim si diseara performanta asta. Dimineatza am mancat masa de fructe cu ceva musli, cam 120 gr, plus cam 80 gr de iaurt. Sa vedem la pranz.
Dma
Sa ai parte numai de bucurii alaturi de minunile tale si de sot!
Nastere usoara si bb sanatos!

Boti, multam de linkurile cu acuarele nontoxice
.
Pica, imi pare rau de patanie
. Sper sa fie bine si sa nu aveti complicatii. Ce fain ca ai luat brad!
Matei azi nu a mers la scoala, pentru ca ieri au fost in excursie, si doamna ne-a anuntat aseara ca luni e zi libera pentru ca e ziua educatiei , si ne-a sugerat ca si vineri ar fi bine sa stam acasa, ca sunt obositi copiii dupa excursie
.
Anka, voi mergeti la gradi luni?
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
Caprioara spune:
Acum doua zile Ilincu l-a muscat pe Matei de nas, dar asa de tare, ca bietul de el plangea cu lacrimi siroaie
. Dupa 2 ore arata nasucul lui numai cu urme rosii, zdrelit. Cred ca l-a durut tareee. Iar azi Ilincu l-a lovit cu o cutie in care era un ceas de camera, dupa ceafa, destul de tare, ca iar aproape plangea saracutul. S-a suparat raaau si a zis ca ii vine sa-i traga un pumn si altele asemenea. Eu am certat-o, ca si atunci cand l-a muscat de nas zilele trecute, dar el a zis ca eu o iubesc mai mult pe ea, ca mereu ii iau apararea si o protejez pentru ca e mai mica si ca trebuie sa o pedepsesc mai tare. Ca el mereu trebuie sa suporte de toate numai pentru ca e mai mare…
Sunt amarata tare
, pentru ca desi i-am zis de atatea ori ca ii iubesc pe amandoi la fel, el are momente in care crede ca nu-i asa.
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
katalyna spune:
estrella, se intampla sa spuna cuvinte 'normale' fara sa-si dea seama, dar a doua oara nu se mai repeta
si david a zis 'bricheta' cu tot cu r tot asa cand abia reusea sa zica niste sunete.
capri toate scolile si gradinitele sunt inchise luni, este si ziua educatiei si s-ar putea ca de miercuri sa intre in greva nu se stie pt cate zile
ma bucur ca a dormit mai bine ilincutza.
boticelina spune:
Turtu intrebai de jucarii, eu acum i-am luat ceva carti cu o bucatica de blanita, ca sa poa' sa le si pipaie si ieri un set de gatit (aragaz mic, farfurii, cescute si tacamuri mici de plastic) pentru ca vor incepe in curand jocurile de rol. In rest deocamdata e o perioada "bezmetica", fi-mea acum descopera placerea de a se catara, acum exploreaza, deci nu e f interesata de jucarii anume. Avem puzzle-uri diverse (din lemn/plastic cu butoane), i-am mai luat si un baby puzzle din carton din 3 bucati fiecare plansa (baby animals ii zice, sunt f faine, ca puii animalelor sunt in burtica mamicilor lor
) dar inca nu i le dau pe mana. Am pus okii pe un memo game f simpatic si ieftinut (8 lei), din ala cu perechi de animale, pasari dar astept sa mai aduca ca mai era doar unul la raft si fusese gheruit 
I-am mai luat chestii de desen si pictura (tine creionul in manutza de vreo 2 zile si trage linii) dar mai e pana o sa vrea sa realizeze ceva, creta colorata, d-astea. Vad ca n-o mai pasioneaza tricicletele, acum e cataratoare. La papusa i-am facut io ceva hainute de schimb, am gasit pe la buni prin saci si o olita baby born (bebelusul nostru face si pipi daca-i dai apa), asa ca acum o sa astept sa vad catre ce i se mai indreapta interesul.
Fetele cu cupii mai mari cand i-ati dus prima data la teatrul de papusi? Sau cand credeti ca ar putea sta 15-30 de minute la un spectacol?
Capri idee, poate reusesti sa mai "ajustezi" programul haotic al Ilincai: observa cam care e intervalul in care rezista fara sa doarma (de ex. Nancy dupa 5 ore de activitate e cam ametita...), apoi fa-ti un plan lax cu orele la care ti-ar placea sa se trezeasca/culce fata si actioneaza incet-incet in directia aia. Scoal-o cu in prima zi cu juma de ora mai devreme decat se trezeste ea de obicei, culc-o cam cand stii tu ca e obo, la pranz la fel. E posibil ca in 2-3 saptamani sa ai ceva rezultate.
Eu asa am procedat cu fi-mea de mica, chiar Anka remarcase ca a fost prima pepenasa care a trecut la un singur somn pe zi, dar asa ii cadea ei bine, 5 ore activitate, 1-2 ore somn si apoi iar 5 ore de action...
Monica si gargaritza
Nancy
blog revival
- chestii gargaricesti
"If you are unware of your choices, then you have none"
katalyna spune:
capri nu te mai amari, david tot asa face si zice. nu pot sa zic de ioana ca e frumoasa sau simpatica sau dragalasa ca el gata sare 'dar ce eu nu sunt?' si toata ziua ma intreaba daca il iubesc. nu fac diferente ca nu am cum, dar pupezele astea chiar au cateodata niste moace dragalase si ma mai scap si ii mai fac cate-un compliment, iar el nu scapa nimic
stii chiar ma gandeam ca ioana nu e geloasa (david era cand era ca ea) si imi dau seama ca datorita faptului ca ea e obisnuita sa acord atentie si altui copil, dar david na s-a trezit cu copchilu peste el in camera
nici nu mai stiu de cate ori nu ma intreaba 'dar pe ioana o iubesti mai mult?'
katalyna spune:
spre rusinea mea nu l-am dus la teatru deloc, pana la 2 ani nici nu m-am ganidt sa-l duc
apoi cand m-am angajat lucram si sambata, iar duminica nu stiam ce sa fac mai intai, apoi a venit ioana si tot asa, daaar au mers destul de des cu gradinitza, macar o data pe luna ori a venit teatrul la ei ori s-au dus ei la el
poti incerca sa mergi sa vezi cum reactioneaza. si eu as merge dar tatal lor este o putoare puturoasa si nu prea il scot din casa cu una cu doo
iar eu nu am permis![]()
flo1980 spune:

Dma 
Pica imi pare rau de ce aud de la voi, pup Sebi, eu cred ca nu va ramane cu semne pe dintisori! 
Tecky felicitari pentru kg in minus! 
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
Marina_1609 spune:
se poate da fasole la copii nostri? ma refer la alea uscate...
mancare gen iahnie bla bla....
---------------------------------------
www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
mcoca spune:
Marina, DA, ei i-am dat iahnie acum o luna. Ii place la nebunie. Pana si francezii zic ca la 15 luni e ok :).
Vicky si Printzesone