LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (338)
Raspunsuri - Pagina 19
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, nu stiu cum reusesc sa intru maine-poimaine, ca inca am o gramada de pregatit, asa ca vreau sa trimitem o imbratisare calda si urari de sanatate, fericire, bucurii nenumarate, delfineala maxima si multe succese delfinasului nostru preferat, sa va traiasca si sa va umple casa si sufletele de clipe unice impreuna cu delinasul/delfinasa din ciocul berzei!!! Tie sarcina usoara in continuare si petrecere frumoasa la sarbatorirea delfinasului . Si trimite si la mine o felie de tort din cel insiropat, ca eu am sfarsit prin a face un tiramisu, de care Lisa a fost total neinteresata (mai mare trecere au avut lumanarile si faptul ca a fost centrul atentiei si i s-a cantat IAR Happy Birthday |
Multumim mult!

Eu am vrut sa pun azi niste fete la lucru, asa, de suport moral, dar am zis sa nu fiu acuzata ca aduc morcovul...
Dar acum numai maine nu-i poimanie, asa ca...iti urez doar nastere usoara si refacere rapida si un Samburel sanatos si cuminte si bun la somn!
Felia de tort e deja rezervata pt Cangurania!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Celia Yaia, ici delfinasului patrulater... |
Multumim, trimitem si noi pupici carliontatei cu ochi de cer senin!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy De la noi nu-s vesti bune, azi dimineata eram la urgenta cu 39.4, nu ne-a lasat sa plecam de acolo pana nu a scazut febra la 39.1 ( i-au dat un supozitor cu Novocalmin si 3 ml de Calpol ). Are amigdalele f.imflamate, asa ca am inaugurat si noi antibioticul, pana acum nu a fost nevoie niciodata sa-i administrez .Nu are muci, plamanii sunt curati, insa febra asta care a inceput de ieri ( ieri la ora 20 avea 39.3 ) ne termina ![]() Am chemat pe maica-mea de la Ploiesti sa stea cu ea azi, pana ma intorc de la servciu, iar maine de dimineata soseste bunica de la Constanta sa stea in restul saptamanii. Eu stau ca pe jar la serviciu, ca saptamana viitoare trebuia sa plec in delegatie cateva zile la Constanta ( o luam si pe Maria statea la bunici si eu seara mergeam acolo ), insa nu stiu cum s-o dau la intors sa nu mai mergem ![]() |
Sanatate multa lui Meme!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui NanaMotoc Inca una si ma duc! Gravidutele mele dragi, pe unde bantuie? ![]() Yaia, Gabriela, Erina, toate bune! |
Eu am bantuit pe forum de dimineata...apoi am fost la shopping la pranz, ca nu ati scris mult...
Poze
aandreea27 spune:
buna seara i de la noi.am ajuns in sfarsit acasa,am fost la gara de nord sa il luam pe tataie.dusul a fost relativ bine,dar la intors am nimerit un megablocaj pe podul grant,asa ca am ocolit taman pe la arcul de triumf,floreasca,colentina andu se plicitisise si cerea dotn,dotn(jos),noroc cu poezia cu tica tica,preferata lui.i-am zis-o fiecare de vreo 4 ori.acum marsaluieste fericit prin casa,pe langa tataie.nu prea ma baga in seama,asa ca ma duc la culcare
.
noapte buna va doresc,sanatate puilor bolnavi.
Gabriela77 spune:
Am intrat si eu scurt ca acum am pus-o pe Sara la somn...Asa zile de cosmar! Zau ca parca nu mai apuc sa imi adun fortele.
NU suntem bine deloc. Acum am venit a doua oara de la URgenta. Prima runda am fost vineri seara cand cu febra mare, sambata parea mai bine dupa Klacid, duminica asa si asa, azi insa a inceput o tuse urata, seaca si suparatoare, aceea care ma ingrozeste pe mine, caci o stiu de la antecedentele noastre pulmonare. Nici starea generala nu e buna, irascibila, plangacioasa, nu prea papa, muci la greu...
Asa ca am ajuns iar la urgenta, a ascultat-o la plamani, a spus initial ca aude ceva, apoi nu a mai fost asa sigura(o dr tanara, draguta, dar care nu mi-a inspirat prea multa incredere), totusi zicea ca nu se justifica o radiografie. Examinat gatul, depozite de puroi, amigdale inflamate, amigdalita pultacee acuta! A spus sa continuam Klacid 5 zile, Eurespal, seara Paxeladine, picaturi in nas, aerosoli cu Flixotide, biotics...Sa va spun ca nu mai stiu unde sa pun flacoanele de siropuri...e plin peste tot de medicamente, ce am putut sa bag in fata asta de cand a inceput gradinita...
O vad cum sufera si mi se rupe sufletul. Ma termina senzatia asta de neputinta! E cooperanta, isi curata singura nasul, isi tine singura masca de aerosoli, a ajuns chiar sa ia fara proteste di Klacidul ala dezgustator si tonele de alte siropuri...Si nu pot sa nu ma intreb, a meritat? Incercarea asta a mea? Ca uite unde ne-a adus...
Se pare ca noi suntem printre nefericitii cu imbolnaviri grave datorate intrarii in colectivitate, altii trec mai usor prin asta, si ce ma bucur pt ei!
N-a fost medic sa nu-mi spuna sa aman momentul, vazandu-ma si insarcinata!
La ce buna toata incantarea mea legata de progresele ei si sistemul educational de la gradi daca intr-o luna a fost numai bolnava si cu antibiotic...
Nici nu stiu incotro sa o apuc, deocamdata tot platesc rata lunara la o gradi privata la care ajungem cateva zile pe luna....
IMi pare tare rau ca eram fericita cu solutia asta, dar cu pretul asta...nu ma impac!
O sa vad ce solutie gasesc, ca din pacate, nici asta cu bunicii nu functioneaza la noi!
Altfel, ce sa zic, am si uitat ca sunt insarcinata, si pe tema asta am constiinta tare incarcata...Am fost azi la ecografia morfologica si am vazut bebelina.
E fetita 100% si e sanatoasa si maricica, are deja 600 g, un pic peste medie, m-a intrebat daca e sotul inalt dupa marimea femurului..hihihi...IN rest, toate bune si perfecte. O frumoasa si delicata, printesa mea! O atentionare la rinichiul drept, spunea dr, dar de nealarmat ceva dilatare mai mare posibil datorata si hormonilor, deci mi-a spus sa nu ma alarmez, dar sa urmarim subiectul. Eu simt insa ca e totul ok!
Mi-a mai zis ca probabil nu voi duce la termen nici sarcina asta, datorita colului cam scurt, asa se explica si nasterea Sarei la 37 de sapt, pacat ca nici unul din celebrii dr de atunci nu mi-au spus asta. Am fost tare emotionata sa o vad...
N-am apucat sa citesc din urma, dar poate maine va fi o zi mai buna, sper sa se simta mai bine Sara mea. Eu, in concediu medical, ca nu am avut alta solutie!
V-am pupat si tot ce pot sa zic si sa urez e SANATATE TUTUROR!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
22 +
Roxali spune:
Maria Diana de mami oanacris28!
Antonia Theodora de mami LoredanaG!
Tudor Paraschiv de mami melaniatud!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Sambata si azi cu fotbalistul la meci...duminica la munte cu catechistele(ceva religiso ptr comunionea lui fimiu)
De azi ma duc juma de normala la servici ptr ca o duc pe mama la cure termale...acum cand avem de munca
...trebuia sa se duca cu o vecina si fata sa stea cu o femeie platita, dar vecina a vut un accident si deci m-am inrolat ca "sofer"...cateva zile tot ma voi balaci si eu +Sonia in apa termala caldaaaaaa(daca tot trebuie sa i-au castane
)
Sanatate tuturor piticilor bolnaviori
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
ceamica spune:
La multi ani Tudor de mami Melania
Sabina
, eram convinsa ca ti-am raspuns
! o cheama Maria Luiza Velciu (botez ) sau Marilu. Este de varsta cu mine:35ani
Greyeras sanatate Adelinei !ma bucur ca a trecut perioada urata
Luy sanatate multa lui Me ! Daca nu se poate altfel cu antibiotic inainte
Roxana de fiecare data cand povestesti eu mi-i inchipui. Ai baiat mare dragul de el si-i era foame omuletului.
Si ce- o fi protestat el ca sa manance cu sora lui
Adimercedes sa-l stapanesti sanatoasa! L-ai udat?
Este f bun un notebook la casa omului , iti spune o persoana cu nervii la pamant din cauza de inchis-deschis de vreo 20ori pe zi. Help !!!!
Mai ai ffff putin! te pupacim , nastere fara probleme !Faci tot cezariana?
Erina
daca ai stii cat de curioasa sunt eu
?! Dar sa fie exact ce va doriti- adica baietel
Pupici Dariei si sa stii ca ma bucur ca ai mai rezolvat din pb cu gardi.
Doamna mamica de delfinas ,Yaia , iarta-mi neuronii batrani da' cine-i Amanda?
Alice , felicitari pentru inca un baietel!
Betty 
Eu sunt in continuare cu efectivul ramas in creier axat pe problema somajului
. Nici nu cred ca va puteti imagina cum ne scarpinam cu mana dreapta la urechea stanga in tara asta a noastra !!!!
Si incet incet raman fara nervii din dotare !!!!
ma duc si eu sa vad pozele din contul comun ca nu am dat pe acolo
betty78 spune:
Fetelor, multumesc de incurajari....
In rest nu ma simt f bine, imi este greata, iar de sambata incoace am contractii la max 30 de minute; nu sunt regulate, dar sunt f enervante, iar de ieri au inceput sa ma jeneze si dureaza cam 30 sec pana la 2 minute.....Nu sunt oare f dese pentru contractii braxton?
Poate maine sun la spital si vad daca bag un control
Acum vad ca nu pot sa dorm si ma enerveaza cumplit starea asta de neliniste.
Betty78
35+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Din pacate, noi facem parte din grupa celor au frecventat spitalele de la intrarea in colectivitate. Sincara sa fiu dupa atatea experiente negative, ma cam bate gandul sa il retrag pe Mario de la gradi, cu toate ca din punct de vedere a dezvoltarii atat motice, fizice cat si intelectuale s-a dezvoltat f bine....de cateva zile stau si ma gandesc ce sa fac
Si ca sa punem si cireasa pe tort, tanti bona m-a anuntat ca ea este bolnava si nu mai vine, asta pe langa dupa ce v-am povestit a avut tupeul sa o roage pe mama sa o imprumute cu salariul ei pe 12 luni, asta daca nu ar fi lucrat ore suplimentare....si dupa ce a fost refuzata, m-a anuntat ca vrea sa se interneze si ca ea nu poate sa faca faca.....acum ma intreb daca i-ar fi dat banii ce s-ar fi intamplat. Oricum acum m-am lamurit de ce a cerut bani pe zilele pe care a lipsit si chiar in weekend hotarasem cu sotul sa ii platim acele zile, dar am avut un feeling ca de fapt vineri fusese ultima oara cand o vedeam la mine in casa....Cecilia mare dreptate ai avut...nu stia cum sa faca rost de bani si asta in orice situatie
Betty78
35+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Si trimite si la mine o felie de tort din cel insiropat, ca eu am sfarsit prin a face un tiramisu, de care Lisa a fost total neinteresata (mai mare trecere au avut lumanarile si faptul ca a fost centrul atentiei si i s-a cantat IAR Happy Birthday