LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (338)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

buna ziua spre seara si de la noi.andu face nani,asa ca am cateva momente libere de forumeala si de o bere fara alcool.
maria diana de mami oanacris28
antonia theodora de mami loregdana g
tudorica fara frica de mami melania.
eu am ajuns acum de la serviciu,ama vut o zi frumoasa pr un inceput de saptamana,mai tarziu mergm sa il luam pe tatal meu de la gara,se reuneste familionul ptr ziua lui andu.care andu a avut prima zi de cresa(sapt asta sta pana la ora13),a marait nitel la inceput,dar educatoarea a coborat direct cu un pitic(preferatul lui),in brate asa ca i-a trecut relativ repede.in rest a mancat bine,ca de obicei,l-a adus tati acasa si la culcat mamaie.aseara am iesit cu el afara la o plimbare prin cartier,s-a legat de toti cateii,ba a prin in direct un hama cum facea o anumita treaba si a tinut sa ii arate stapanei:tani(tanti) hama caca.
cristina inceputul e promitor.brv lui robert
luiza sanatate micutei,sunt pacatoase rau bolile astea.cam as aam patit si noi,cand s-a imbolnavit andrei,nu mai stiam are cum sa n invoim sa-l ducem ba la doctorul ala,ba la celalt,pana la urma avenit mama sa stea cu el si aici a ramas.
roxana felicitari,tot raul spre bine,bravo andrei.cred ca era haios rau,mancand singurel.
cecilia ce mai face cristi?
oau iar m-am intins cu mesajul de oup o juma de pagina.
erina ce mai face daria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna si de la noi.
Inainte de toate:
la multi ani cu sanatate si numai clipe fericite pentru Tudor de mami Melania!!!
Melania, petrecere frumoasa si felicitari!!!

La multi ani Maria Diana si Antonia Teodora

Multumim celor care au intrebat de noi: Nana, Aandreea!!!

Adimercedes, multumiri pentru aprecieri,cele adresate Dariei mi-au incalzit inima!!!
Asteptam cu nerabdare poze de la aniversarea Lisei. Imi pare rau ca s-a stricat vremea si v-a dat peste cap planurile initiale.
Pupicei Lisei si burticii!!!

Celia multimim!!!

Sanatate multa Mariei dulci cu codite!!! Tare sunt rele virozele astea. Luy sper sa treaca cu bine sa puteti merge la Constanta!!!

Alice felictrai pentru culoarea caruciorului! Sa ai un baietel sanatos, frumos si vesel!
Asa m-as duce si eu sa mai fac o ecografie dar abia a trecut o luna de la ultima asa ca mai astept.

Roxana, felicitari pentru papatul singur si adaptatul la gradinita!!!

Papanash am vazut montajul lui Adi!!! Ce frumos cinta el si ce de cadouri a primit!!! Sa va traiasca baiatul!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
14+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Andreea bravo lui Andu pentru trecerea la program lung. Spor la pregatirile pentru petrecere!!!

Sa va spun despre Daria: a dormit tot drumul de la PN pina la intrarea in Bucuresti. Nu am mai avut mustrari de constiinta ca am stresat-o cu drumul. O sa inmcercam sa mergem la o luna cum ne-am propus de atiteaori.

Inca mai fosaie, deci mai are mucisori darstareaei este buna.

Un pic mai devreme am avut intilnire cu directoarea de la gradiita. Mi s-a parut foarte deschisa si precisa.
Am spus si intrebat tot ce doream, am primit raspunsuri si promisiunea de a se analiza situatia.
M-a updtat cu ce s-a discutat la sedinta si am vazut programa pe lunile viitoare.
Am aflat deasemeni ca vor fi functionale camerele in aprox 3 saptamini, ca se poate organiza party de ziua copilului in sala de fetivitati, ca acum sunt 10 copii la clasa Dariei, amanunte despre petrecerea de Halloween si cea de Craciun.

Am decis sa o duc in continuare pe Daria si bineinteles ca voi fi foarte atenta la orice schimbare in comportamentul ei si la cuym o influenteaza gradinita.

14+

Mergi la inceput

Cristina, am vazut caciulita si fularul!!! Absolut superbe!!! Bravo ca ai rabdare si dorinta de a face ceva atit de special pentru fetitata!!!
Si sunt foarte buna la totce inseamna crosetata, tricotat, brodat, cusut etc dar paraca nu mai am timp nici dorinta de a face ceva...

Danuta ce tort frumos si cred ca pe masura de gustos aveti acolo!!! Inca odata la multi ani Mirunei dragi!!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

erina ma bucur ptr daria ca se simte mai bine si ptr tine,ptr ca intalnirea a decurs cum iti doreai.cred ca esi mult mai linistita acum.
andu saptamana asta serveste cresa pana la ora 13,de sapt viitoare ramane sa faca si nani.am considerat ca dupa pauza de boala e bine sa il luam cu binisorul,sa se reobisnuiasca.acum cred ca o sa fie mai usor,mai ales ca a fost cooperant din prima zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Alice, sarcina usoara!
Celia, este mai bine Andrei, adica nu mai tuseste in halul in care tusea, dar asta dupa ce de sambata l-am trecut pe antibiotic pentru ca incepuse sa "huruie" si dr a zis ca e bronsiolita care netratata se transf in bronsita etc. Dam antibiotic la 12 ore, ca nu e infectia puternica, si se prezinta mai bine. Azi a fost la gradi si e ok deocamdata.
Rox, tare ma bucur ca tizul nostru e ok la gradi. Un ptr el.

Si acum ptr Papanash: ai un barbatel in toata regula. Frumos foc si cu o privire tare tare curioasa. Mi-a placut tare mult montajul. Mi-a placut cum dadea pupici si primea pupici, e un scump.
Faza cu articica de pe tort, a fost totala, i-a cumintit instant pe pitici.
M-a cam enervat madama cu casca pe cap, de la bucatarie banuiesc, ca se tot perinda si bruia filmare copilasilor. In rest, a fost super!
Sa va traiasca Andreiul, sa fie sanatos si sa va bucure asa cum stie el mai bine!

Am mai vazut pe mailul comun, un Tudor de mami Urmychance, frumos focccccccccc! Juri ca are vreo 3-4 ani. In poza cu ochelarii de soare, unde e si bronzolit, este demential!!!!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Acum am vazut ca au aparut vesti despre scumpa Daria. Ma bucur din inima ca este ok si ca discutia cu directoarea a fost in directia dorita de tine! Super super!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Erina, ma bucur ca Daria e bine si tu ai reusit sa discuti problemele legate de gradi, sper sa te fi linistit.

Nana, imi pare rau ca a trebuit sa-i dati fluturasului antibiotic, dar acum ca e mai bine , asta e ...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Seara buna fetelor!

Cica pentru noi e un pic mai bine, asta seara terminam cu aerosolii, era deja un chin si pentru noi si pentru ea, de dimineata am dat si de o tanti asistenta mai acra care nu i-a permis fratelui meu sa intre cu noi si m-am chinuit singura ca vai de capul meu.

Luy multa sanatate Mariei, speram sa-i treaca repede.

Erina ma bucura vestile tale, acum sunt sigura ca esti linistita stiind ca Daria este bine, asta e cel mai important.

Christina sunt superbe lucrusoarele.

Danuta sa-ti traiasca printesica, i-a placut la petrecere?

Merg sa vad si eu pozicile.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Superb montajul Papanash!

Vazut si frumosul de Tudorica de mami Urmy.

Si pentru ca ramasesm datoare cu pozele de la ziua Adelinei l-em trimis si eu pe mail-ul comun.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput