LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (338)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

La noi a fost bine la gradi, m-a sunat educatoarea sa imi zica de bine, a mancat si nu a plans, decat putin cand s-a intersectat pe scari cu Alex, voia sa manance cu ea. In rest a fost mai bine decat ma asteptam, ma temeam ca dupa weekend sa nu inceapa protestele. Raceala i-a trecut, mi-a trecut si mie, ca si eu ma picnisem. Miercuri o sa il tin acasa, se pleaca in excursie in afara Bucurestiului si cred ca e prea mic de excursie (ar putea sta la gradi, insa educatoarea lui merge cu copiii in excursie). Va merge insa atomica, e super incantata.

Apropos de mancat, duminica a mancat singur singurel la masa un bol cu cereale cu lapte.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Maria Diana si Antonia Theodora sa fiti sanatase si norocoase!

Tudor de mami Melania, sa cresti mare, sanatos, voios si voinic!

Voua va doresc o saptamana usoara! Eu voi fi foarte prinsa, am si intalniri in afara biroului, deci nu ma dati absenta. Aaa, sa nu uit, pentru party:

- si la noi tati a dezertat, avea deja ceva programat dimineata, asa ca voi veni numai eu cu copiii - inca ma gandesc daca vine si Alex, nu s-a aratat prea incantata si nu o iau cu forta, dar mai vedem pana atunci(Cecilia, vezi ca oricum ii scrisesei in dreptul lui Papanash)
- va mai ganditi la sucul acela natural de portocale? Va asigur ca e delicios.

P.S. Betty, mare belea cu bonele astea! Sanatate multa lui Mario!

Crishtina, sigur samburica este bine!

Rox , mamica

ma execut acum, scuze.....poate vrea papanash sa vina cu o Alexandra....ca tot a inceput munca si poate mai vrea 2 ani acasa

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Stai linistita, nu e problema sa vina Papanash cu o Alexandra, doar voiam sa precizez ca vin si eu cu a mea.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Luy, sanatate multa lui Me...cand face faebra ea bate recordurile

Roxana, felicitari lui Andrei, s-a facut baiatul mare, se pare ca cerealele au ceva, sunt primele si in lista noatra pe care le-a incercat sa le pape singurel, acum incercam mai multe, usor usor devin tot mai independenti, e bine dar......

La multi ani, sarbatoritilor de azi
un pentru Tudorica

asa crestem noi

Mergi la inceput

Roxana, cred ca a fost cineva mai harnic si a remediat gresala.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Crishtina ,
Pinacolada, felicitari pentru performanta!
Alinkav, imi pare rau pentru necazurile lui Alex, sper sa se rezolve totul repede fara prea multe traume. Nu stiu daca este efectul medicamentuui sau nu, eu i-am dat Alexandrei inca de la aparitia primului dinte Zymaflour, pana pe la varsta de 4 ani si pot spune ca nu are nici o carie. Am fost de vreo 2 ori la control cu ea, ca sa fiu sigura ca nu ma inseala pe mine privirea. Noi amandoi, avem probleme cu dantura si din cauza asta tind sa fiu un pic paranoica. Am inceput sa-i dau si lui Andrei pastilele.
Ma bucur ca aud ca cei mici se simt mult mai bine,prefer de o 1000 de ori sa ma zapaceasca de cap amandoi dar sa fie sanatosi decat sa-i stiu zacand la pat.
Luy, imi pare tare rau sa aud asemenea vesti. Sanatate mititelei si insanatosire grabnica. Cu serviciul nu stiu ce sa zic, este normal sa nu te mai poti concentra ca inainte,poate rusesti sa fentezi plecarea. Oricum dupa cum au spus si fetele dupa 3-4 zile de antibiotic ar trebui sa se simta mult mai bine si atunci vedeti ce este de facut. Este posibil sa mai faca febra mare, chiar daca ia antibiotic, dar nu te speria asa se intampla in unele cazuri. Noi mai mereu pateam asa.
Danuta, astazi sunt foarte darnica si impart si eu Sa-ti traiasca pitica, a reusit sa stinga singurica lumanarea?
Roxana, felicitari lui Andu,pentru ca a crescut si este baiat mare si intelgator! Distractie placuta si atomicei in excursie!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Ziua buna si de la noi! Am mai terminat cateva lucrusoare si am pus aici pozele
In rest noi suntem binisor...sper sa nu ma bucur prea devreme insa Robert de 2 zile nu a mai facut pipi in pampers...a spus la olita de fiecare data...bineinteles ca peste pampers avem chilotei e tare fericit de asta si banuiesc ca e un motiv pt care spune. Insa caca cere pesu(pampersul) sa faca. Mai asteptam Deocamdata e perfect.

O faza comica cu Robert. Cand mergem cu masina nu uita sa ne aminteasca...de uitam noi...mama tula(mama centura) si pt tata la fel. Ieri aplecat deasupra carutului de papusi era o papusa in el...zice Sica tula(papusica centura) si repeta...si ridica tonul..si la sfarsit resemnat...Nu aude!

Am facut si eu ultima ecografie...si m-am stresat putin ca la o masura a iesit cu o saptamana mai micutza. E posibil sa fie doar mai maruntica insa eu m-am stresat. Ma rog la Dumnezeu sa fie sanatoasa cand se naste. Asta e cel mai important. V-am pupat

Foarte frumos...vad ca incepi sa ai spor mare...oare pentru ca mai e asa putin timp? Te-ai gandit sa faci apoi lucruri din astea si pentru vanzare...aici o pereche de botosei facuti de mana sunt foarte scumpi.

Robert e tare dulce...

si stai linistita, stresul nu face bine. Ne rugam si noi ca toti bebeii sa fie sanatosi. Hai ca o sa fie bine, ai sa vezi!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Luy, sanatate Mariei!

Roxana, bravo lui Andrei!Servici usor in continuare!

Vale, multumim!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22
Aveti grija si evitati baurturile carbogazoane, citricele de orice fel(suc sau fruct)

De ce?

Era vorba de laringita! Noua de la camera de urgenta, ne-au interzis cu desavarsire bauturile carbogazoase(pe care oricum nu i le dadeam lui Andrei) si citricele. Cica irita gatul si nu stiu ce mai fac.

Aha!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Luy, sanatate multa Mariei!

Pinacolada, ma bucur ca a fost cu un efect ...

Rox, ma bucur ca Andrei a avut o zi placuta la gradi.
Atomicei excursie placuta .

Erina, ici multi dulcetei sarbatorite la PN. Tortuletul cu Winnie mi-a placut...

Nana, sper ca intoarcerea in biroul cu sefii nu te va indeparta prea mult de noi...sa nu stea cu ochii pe tine toata ziua... Cum mai e Fluturasul?

Papanas, asteptam impresii dupa prima zi...
Am vazut un Adi scum sarbatorit la gradi si acasa si ce iubit e el de a sa colega...

Danuta, sa va fie de bine minipetrecerea dulcetei.Cum se mai simte ?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput