LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (338)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Crishtina foarte frumoase lucrusoarele pentru bebelina. Mai, dar inseamna ca Robert e super cuminte de ai tu timp sa tricotezi atata! Felicitari si pentru reusita lui cu/fara Pampers.
Nu-ti face griji despre masuratorile de la echo, stii si tu ca nu sunt chiar asa precise. Sigur fetita e bine. Imbratisari multe si pupicei, sa ai grija de tine.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Multumesc! Crosetez/impletesc doar seara dupa ce vine sotul de la munca...ca atunci oricum stau pe pat sa ma odihnesc ca altfel nu am cum sa fac nimic Si da, Robert mi se pare un baiat cuminte...nu e atomic ca Eliza ta sigur
Cat despre eco asa ma gandesc si eu...totul e relativ pana la urma...cand se naste atunci poti spune ceva sigur.
Te pup si eu si mult curaj cu amandoi copiii!

Crishtina 33+ & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Crishtina, felicitari lui Robert pentru realizari! Ce reusite sunt caciulita si fularul! Eu sunt sigura pe bebelina este sanataosa si nu ai de ce sa-ti faci griji. Mai ai si tu asa de putin! Abia aspept sa punem la treaba majoretele pentru fiecare viitoare mamica!
Mai tineti minte fetelor cum stateam cu sufletul la gura fiecare dintre noi,asteptam ceva vesti! Ce vremuri!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Ma bucur ca ti-au placut lucrusoarele Multumesc de fiecare data cand iti faci timp si mi-ai raspuns la multe ce am intrebat. Apreciez asta!

Crishtina 33+ & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani fericiti ! sarbatoritilor de azi
O extra-portie de pupici pentru Tudorica fara frica

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Celia, Roxana- da am reusit....am slabit cateva kg, ceea ce mi-a ridicat moralul, sunt f mandra ca am juns la greutatea din facultate:) Asta ca sa iau partea buna a lucrurilor! si copii sunt ok!
bine ca a trecut!
Betty- nu stiu ce sfat sa-ti dau....daca esti multumita de ea da-i banii, daca nu cauta-ti pe altcineva ca bona, si oricum daca dai banii specifica-i ca-i dai o sg data pe an si ca e un favor, pt ca ea face de fapt o munca la negru, nu plateste CAS nimic!, gandeste-te sa nu fie cam neserioasa!
Roxana- daca tu zici ca e bun suculetul atunci e ok! din ala luam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Cam liniste e pe aici, toata lumea e in sedinte!

Crishtina, super frumos este tot, si bravo lui Robert ptr olita!

Betty78, ai grija de burtica, si cred ca e tare greu sa renunti la servici, avand in vedere ca lucrezi ptr tine.

Sanatate mamicilor bolnavioare, si copilasilor, desigur.

Acum cateva zile am descoperit ca Alex are 2 carii, asa ca azi voinicul meu a fost la dentist, si i-au facut un dinte, a ramas sa-i mai faca si pe ceilalti(s-au descoperit 3), zilele ce urmeaza. Nu uita niciodata sa se spele pe dinti, dar se pare ca nu se spala asa cum trebuie, si noi denaturati l-am lasat crezand ca se descurca bine. Uite ca nu a fost asa!
Acum urma sa mearga la control la pediatrie, speram sa-i dea voie la gradi.
Si Olivia are si ea control, dar se pare ca sunt destul de bine, cel putin galagia a revenit la noi in casa.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

De la noi nu-s vesti bune, azi dimineata eram la urgenta cu 39.4, nu ne-a lasat sa plecam de acolo pana nu a scazut febra la 39.1 ( i-au dat un supozitor cu Novocalmin si 3 ml de Calpol ). Are amigdalele f.imflamate, asa ca am inaugurat si noi antibioticul, pana acum nu a fost nevoie niciodata sa-i administrez .
Nu are muci, plamanii sunt curati, insa febra asta care a inceput de ieri ( ieri la ora 20 avea 39.3 ) ne termina
Am chemat pe maica-mea de la Ploiesti sa stea cu ea azi, pana ma intorc de la servciu, iar maine de dimineata soseste bunica de la Constanta sa stea in restul saptamanii.
Eu stau ca pe jar la serviciu, ca saptamana viitoare trebuia sa plec in delegatie cateva zile la Constanta ( o luam si pe Maria statea la bunici si eu seara mergeam acolo ), insa nu stiu cum s-o dau la intors sa nu mai mergem

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Luy, multa sanatate lui Me(me) si un mare de la noi, sa se faca bine!
PAna sapt viitoare, sigur va fi bine Me.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Inca una si ma duc!

Gravidutele mele dragi, pe unde bantuie?

Yaia, Gabriela, Erina, toate bune!
Cum mai sunt Sara si Daria? Toate ok la gradi?

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, imi pare tare rau, multa sanatate Mariei. Ti-as fi zis si eu ca de la amigdale, de cand am citit mailul tau. Antibioticul o sa ii faca bine, in maxim 3 zile va fi ok, asa ca probabil o sa va descurcati saptamana viitoare si sa o luati si pe ea cu voi. I-ati facut un exudat, un test rapid? Nu de alta, dar noi suntem patiti cu amandoi cu streptococul.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

La multi ani fericiti sarbatoritilor de azi!
Pupici speciali pentru Tudorica fara frica

Crishtina tare finute si frumoase lucrusoarele..

Luy multa sanatate lui Me si multumim de mail

Valentina multumim

Si o www.postimage.org/image.php?v=Ts23vLQS" target="_blank">poza de ieri,de la mini party

Mergi la inceput