LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (338)
Raspunsuri - Pagina 15
valentina_22 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
De ce? ================================== |
Era vorba de laringita! Noua de la camera de urgenta, ne-au interzis cu desavarsire bauturile carbogazoase(pe care oricum nu i le dadeam lui Andrei) si citricele. Cica irita gatul si nu stiu ce mai fac.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Celia spune:

Maria Diana de mami Oanacris28
Antonia Theodora de mami LoredanaG
Tudor Paraschiv de mami Melania
La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
valentina_22 spune:
Crishtina, felicitari lui Robert pentru realizari! Ce reusite sunt caciulita si fularul!
Eu sunt sigura pe bebelina este sanataosa si nu ai de ce sa-ti faci griji. Mai ai si tu asa de putin! Abia aspept sa punem la treaba majoretele pentru fiecare viitoare mamica!
Mai tineti minte fetelor cum stateam cu sufletul la gura fiecare dintre noi,asteptam ceva vesti! Ce vremuri!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
adimercedes spune:
Scuzati, scriu din amintiri si de pe laptopul meu cel mic, sexi si nou
. La noi s-a luat curentul din motiv de furtuna cu traznete si gheata si pana isi revine, am zis sa intru cu noua achizitie, de fapt cadou de la sotz
.
Danuta, multumesc pt urari
.
Erina, multumesc mult pt cuvintele frumoase. Cum ati mai facut cu gradinita? Dariei cum ii mai merge? Am intrat si am vazut si restul pozelor voastre. Sunteti absolut superbi!!! Tu arati asa de bine, iti sta ff bine mai deschisa nuanta parului. Daria e o scumpa, o expresiva, e absolut mortala cu geanta asortata!!! 
Nana, am vazut zilele trecute si pozele voastre si tare mi-ati placut. Tie iti sta asa de bine cu ochelari, nici nu mi te pot inchipui fara
. Iar Andrei e un dulce si un zambaret. Sunteti o familie super!!! Si mi-au placut si toate bunatatile pregatite pt aniversare...
Yaia, nu stiu cum reusesc sa intru maine-poimaine, ca inca am o gramada de pregatit, asa ca vreau sa trimitem o imbratisare calda si urari de sanatate, fericire, bucurii nenumarate, delfineala maxima si multe succese delfinasului nostru preferat, sa va traiasca si sa va umple casa si sufletele de clipe unice impreuna cu delinasul/delfinasa din ciocul berzei!!!
Tie sarcina usoara in continuare si petrecere frumoasa la sarbatorirea delfinasului
.
Si trimite si la mine o felie de tort din cel insiropat, ca eu am sfarsit prin a face un tiramisu, de care Lisa a fost total neinteresata (mai mare trecere au avut lumanarile si faptul ca a fost centrul atentiei si i s-a cantat IAR Happy Birthday
), iar prietena ei a si prietena ei a plecat inainte de tort...
Picio, la fel, vreau sa urez de pe acum pe Micha helveticul Don Juan, sa va traiasca cu sanatate, bucurii mii, multe succese si sa va aduca multa fericire alaturi de fratiorul dom Juan No. 2!!! Sper sa scape si Radu cat de curand de carje si sa aveti o petrecere frumoasa alaturi de prieteni dragi in sarbatorirea micului muschetar!!!
Tu sa ai o sarcina usoara in continuare, inca astept vestea ca te linistesti cu serviciul si te apuci de aranjat casa
. SI chiar ma gandeam zilele trecute ca mai aia asa de putin!!! Wow, ce repede trece vremea...
Carpatina, multumesc inc ao data pt urari
. Intoarcem pupicii inmiit pt prietena noastra scumpa, trandafirasul beljic
. In legatura cu petrecerea pt Lisa... Planul initial era sa mergem intr-un parc din zina, unde copii sa poata sa alerge in voie, sa putem face un bbq, etc. INSA, vineri s-a stricat vremea si a inceput sa ploua, sa fie rece, asa ca am decis sa mutam petrecerea acasa. Trimit si revin, ca nu vreau sa moara - imi da mesaje ciudate deja. Scuze...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Celia spune:
Pinacolada, sper ca ai reusit sa termini virusii…sis a te simti mai bine.
Papanash, La multi ani, bunicului si multa, multa sanatate!
Sanatate si lui Adi.
Succes si impliniri , reacomodare usoara la job!
Betty, ai grija de tine si bebe. Mario e nerabdator ?
Aandreea, sa va fie de bine plimbarile.
Yaia,
ici delfinasului patrulater...
Cristina, ce lucrusoare frumoase pentru bebelina, felicitari. Sarcina usoara in continuare si bebelina sanatoasa.
Adi, felicitari sotului pentru cadou. Sa ai o nastere usoara si un Samburel sanatos, mai e asa putin…
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
gabitz78 spune:
neata.
yaia - stef nu e pedepsit, dar nu s-a aratat incantat de idee si mie mi-e mai usor doar cu eliza.![]()
![]()
melania - sa-ti traiasca tudorica fara frica.sa fie sanatos, sa aiba noroc.

Happiness_4_us spune:
La multi anisori aniversatilor de ieri si de azi, un
spercial ptr Tudor de mami melania! Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii asa cumn umai voi stiti!
Adi
. Asteptam poze cu Lisa!![]()
Eu mai rarutz de azi, in timpul serviciului, ca m-am mutat inapoi in biroul vechi, adica,cu sefii in carca.![]()
Sa aveti o saptamana minunata iar pt Papanash si Gabriela,servici usor si reacomodare rapida!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
carpatina spune:
Maria Diana de mami oanacris28! 
Antonia Theodora de mami LoredanaG! 
Tudor Paraschiv de mami melaniatud! 
Sa aveti parte numai de bine! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
ramonaiani spune:
Crishtina foarte frumoase lucrusoarele pentru bebelina. Mai, dar inseamna ca Robert e super cuminte de ai tu timp sa tricotezi atata! Felicitari si pentru reusita lui cu/fara Pampers.
Nu-ti face griji despre masuratorile de la echo, stii si tu ca nu sunt chiar asa precise. Sigur fetita e bine. Imbratisari multe si pupicei, sa ai grija de tine.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
alina.clau spune:
Yaia-doar eu si Andruta venim la petrecere.
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta