*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (77)*
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/manumanu/manumanu.jpg)
manumanu spune:
Am uitat sa va intreb ceva: voi ce faceti cand nu vor sa manance deloc la pranz? Le dati lapte sau altceva??? Sau daca sunt prea obositi si adorm fara sa manance destul, le dati ceva cand se scoala, adica intre mese? Mie nu mi se intampla des treaba asta in ultima vreme, dar chiar nu mai stiu ce sa fac. Inainte le dadeam lapte, dar acum nu stiu daca e suficient...
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monicabo/monicabo.jpg)
monicabo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirtha Pentru mamicile care doresc bb2 si care sunt interesate si de indemnizatia CIC : daca se intra in CIC dupa un alt CIC indemnizatia este de 600 lei. Deci daca faci un bb si mai faci si al doilea bb fara sa te duci la servici 12 luni indemnizatia este in cuantum fix de 600 lei. Ea se va calcula la 85% numai daca se merge la job timp de 12 luni inainte de nasterea colilului pentru care se acorda CIC-ul. Sper sa reusesc sa transmit mesajul corect. |
Mirtha...Eu am intrat dintr-un CIC in altul, dupa cum se poate vedea din datele de nastere ale fetelor, nu am lucrat intre nasteri. Si iau indemnizatia recalculata, 85% din salariul de dinaintea nasterii primului copil, acele ultimele 12 luni lucrate. Sper ca nu or schimba astia legea. Am depus actele la primarie, cand a facut Andreea 2 ani, in iulie, si acum, in septembie mi-au venit primii bani cf dosarului nou depus (indemnizatia + alocatiile aferente).
Monica cu
![](zana.gif)
Povestea sarcinii si a nasterii
si
![](copilas.gif)
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
![](images/user_woman.png)
Mirtha spune:
1. Varsaturile nu sutn normale la nicio varsta. Incearca sa consulti rapid un alt pediatru.
2.Asigura-te ca intre mese este un interval suficient. NU dai nimic decat apa intre mese.
3.Daca refuza cu obstinenta legumele renunta. Cel putin o perioada. Definitiv. Cerealele , fructele si lactatele ii asigura tot ce are nevoie. Continua cu vitaminele pina te lamuresti de unde vin varsaturile. Vitaminele nu genreaza - teoretic - pofta de mincare ci doar asigura necesarul de vitamine care in mod normal sunt luate din aliementatie.(atunci cand alimentatia este una echilibrata si nu sunt alte probleme de asimilare).
4.Dupa o perioada poyi incerca iarasi legume suficient pasate ca sa poti exclude varianta refuzului bolului alimentar. Mai inati cu una -doua legume apoi oti combina mai multe tipuri. Incearca sa o tentezi cu legume pe care le poate cuprinde in mina si pe care si le poate duce singura la gurita. Tin pumnii !
Nu mai corectez nimic , imi cer scuze caci sunt crizata !
citat din mesajul lui manumanu Am uitat sa va intreb ceva: voi ce faceti cand nu vor sa manance deloc la pranz? Le dati lapte sau altceva??? Sau daca sunt prea obositi si adorm fara sa manance destul, le dati ceva cand se scoala, adica intre mese? Mie nu mi se intampla des treaba asta in ultima vreme, dar chiar nu mai stiu ce sa fac. Inainte le dadeam lapte, dar acum nu stiu daca e suficient... manu mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq |
Alina
![](al9leacer.gif)
![](zana.gif)
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
Mirtha spune:
Gasesti articolul cu pricina in normele metodologice, sunt trimise in mailul comun. Normele se aplica insa numai pentru viitor. Adica celor care au intrat in primul CIC in timpul legii noi.(pentru Andreea tu ai fost pe legea veche+normele de aplicare vechi.)
Citat: | ||
citat din mesajul lui monicabo
Mirtha...Eu am intrat dintr-un CIC in altul, dupa cum se poate vedea din datele de nastere ale fetelor, nu am lucrat intre nasteri. Si iau indemnizatia recalculata, 85% din salariul de dinaintea nasterii primului copil, acele ultimele 12 luni lucrate. Sper ca nu or schimba astia legea. Am depus actele la primarie, cand a facut Andreea 2 ani, in iulie, si acum, in septembie mi-au venit primii bani cf dosarului nou depus (indemnizatia + alocatiile aferente). Monica cu ![]() Povestea sarcinii si a nasterii si ![]() Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
Alina
![](al9leacer.gif)
![](zana.gif)
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Olivia26/Olivia26.jpg)
Olivia26 spune:
Salutare gagics
Intru rapid sa va spun ca suntem bine, in sfarsit s-a mai racorit si aici (adica sunt cam 27-29 grade) si putem sta si noi pe afara
, azi a dormit omu' pe malul marii in carut 2 ore
...asa mai sta si mami la plaja cu o carte in mana si leneveala la greu
Eu stau super cu pisicul
, am tot dormit ziua cu el si m-am refacut, parca vad totul cu alti ochi
. De dormit, tot in gashca dar dormim mult mai bine ca am lipit patul de perete si in cealalta parte e patutul lui asa ca ramane doar o latura, la picioare, descoperita dar daca ar fi sa ajunga acolo tb sa se trezeasca, de fapt ne-am trezi toti
...oricum mai nou stie sa se dea jos din pat, initial se tot uita in jos la margine si punea manuta si se tragea inapoi ca o pisicuta iar de cateva zile a invatat sa coboare singurel cu spatele.
In rest, deja ne gandim cum organizam petrecerea de un an si vizitam diferite locatii, nu-mi vine sa cred ca a trecut deja un an
Va pup pe toate si sper sa mai reusesc sa intru din cand in cand.
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
![](al9leacer.gif)
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
![](copilas.gif)
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monicabo/monicabo.jpg)
monicabo spune:
citat din mesajul lui Mirtha Gasesti articolul cu pricina in normele metodologice, sunt trimise in mailul comun. Normele se aplica insa numai pentru viitor. Adica celor care au intrat in primul CIC in timpul legii noi.(pentru Andreea tu ai fost pe legea veche+normele de aplicare vechi.) ![]() |
Merci frumos pt info, nici nu stiam ca au schimbat ier normele de aplicare.
Inteleg ca mie imi ramane indemnizatia actuala, care mi s-a aprobat in noul dosar, nu? Nu ma trezesc ca imi vor da 600 ron?
Bafta si distractie placuta la botez!
![](pupic.gif)
Monica cu
![](zana.gif)
Povestea sarcinii si a nasterii
si
![](copilas.gif)
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
malinas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mav
eu chiar azi dimineata i-am fiert lui antonio doua ousoare de prepelita. nu stiu de ce, dar se zice ca albusul oului de prepelita nu e alergen...? |
nu stiam ca putem sa le dam oua de prepelita.O sa vb si eu cu doctorita sa vedem daca ne da voie.
_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr
cameliam spune:
ia uite ca nu doar otilia si-a clonat copiii... si monicabo a facut www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=33&pos=4" target="_blank">la fel
monicabo m-am delectat azi cu pozele voastre, foarte frumoase copilutele!
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
malinas spune:
mamiseli, . asa cum am mai zis deocamdata renunt, dar...deocamdata, cand o sa fiu in stare o sa reiau.Mi-am notat reteta de omleta, maine o incerc si eu, pare delicioasa.
mirtha, saru'mana de mesaj.Ai dreptate, legat de discutia pe care trebuie sa o am cu Liviu, doar ca acum nu sunt capabila de asa ceva.Legat de faptul ca nu am reusit sa adorm langa David nu cred ca spune despre mine ca nu sunt o sotie mamoasa si o mama mamicutza, ci mai degraba spune despre mine ca sunt foarte obosita si stresata, iar in momentul respectiv as fi preferat sa discut cu Liviu, nu sa dorm.Oricum problema trebuie rezolvata si nu dormitul cu David stiu ca nu este o solutie.
fluturasha, multumesc.
Manumanu, cand vad cum scrii ca e la tine imi e rusina ca m-am plans atat pe aici.Nu stiu ce sfat sa-ti dau, sper doar sa fii cat mai puternica.Am o prietena a carei baietel vomita daca mancarea nu este foarte fin pasata si el are 1 an.Deci se poate sa fie asta problema Anastasiei.Ai incercat, in ciuda acestui fapt, sa le dai bucatele sa pape singuri?Poate vor fi mai interesati.
_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eseea/Eseea.jpg)
Eseea spune:
Fetelor, Mirtha, imi poate trimite si mie cineva noile Norme la adresa de email E_seea@yahoo.co.uk??? si eu sunt in situatia, ca si Monicabo, cu CIC 1 urmat imediat de CIC 2 si iau deja 85%.
Mami de fetita
si de baietel