*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (77)*
Raspunsuri - Pagina 16
Hera25 spune:
A luat din parc, de la alti copii.
| Citat: |
| citat din mesajul lui futuremother hera sanatate multa! stiu ca e greu si mai ales cat de greu a fost ... . ai idee de unde a luat? asta cam are sursa in general ... refacere usoara! mama de Raisa Maria si Rares Florin http://good-times.webshots.com/photo/2428138890104281140LGcnUt |
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
anca_27 spune:
Fluturasha, Amalia,
multumim ca ne impartasiti dintr-ale somnului, la voi. Bine spus, fiecare dintre noi ne cunoastem cel mai bine puiutzii.
Corina, La Multi-Multi Ani impreuna!Faceti un cuplu asa de special, si Arianna va incununeaza!
(sorry de intarziere)
Manumanu, cred ca tu ai pus reteta cu galbenus de ou cu apa minerala si putin lapte, z e innebunita, azi i-am gatit a doua oara.
Dandusule, te iubesc
, spui exact ce nu pot eu spune ... poate si de asta, si eu imi doresc inclusiv s-o tin pe z de mana cand naste si sa imping odata cu ea.
Si eu vreau sa fii mami a mea ... facem ce facem si fugim in grup dupa tine. 
Alra, Diana, cea care face slingurile astea turbate, trimite si afara din tara.
Oliv, ce experienta frumoasa.![]()
Lauramiron, spor cu `etapele`.![]()
Mirthule, multzam!
Hera, ma bucur ca sunteti mai bine. Mama lui de rotavirus. 
Na, am ajuns la zi.![]()
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
Amalia spune:
Buna fetelor!
Urata vreme mai este!
Noroc ca am fost inspirata sa-i scot pe copii vreo 2 ore dupa 11:30, ca exact la 13:30 s-a pus o rapaiala care s-a intensificat si toarna si acum
.
Le-a prins bine aerul curat si mai rece. Luca doarme de la 15 ca valiza, dar David se joaca linistit la el in camera
.
Hera tare rau imi pare de enterocolita.
Nasol trebuie sa fi fost de ati ajuns si la internare. Ma bucur ca e bine acum Lorena si ca inca mai suge
. Dar tu cum esti? In general, din ce remarc, internarile astea pe langa copii sunt extrem de epuizante pentru mame. Te simti bine?
Pe mine m-a ferit Dzeu, nu stiu ce e aia sa stai in spital decat ca sa nasti
.
Malinas pupici pentru muciosul mic!
Bine ca e doar atat! Multa sanatate!
poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
carmendu spune:
bertha, anca-
olivia- felicitari mamico! sa-ti deschizi o laptarie.
monicus- am mai spus, eul il spal pe victor pe dinti atunci cand ii fac baita. el deschide gurita. cred ca ii face bine la gingii. de multe ori ma musca de degetarul ala. ![]()
ginye- ma bucur mult ca stefanut a dormit bine.
victor a tras un caca azi in oras de ne-a facut sa plecam inapoi acasa. si-a murdarit body-ul, pantalonii, ciorapii. era plin de kkat!
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
cameliam spune:
Papanasi fierti cu branza de vaci (reteta lu' buni)
1kg branza de vaci
150g gris
3-4 oua (3 daca-s mari, 4 daca-s mici) cu albus cu tot
pesmet
Se amesteca si se pune totul la frigider macar 30 min., dar se poate face amestecul si dimineata si folosi la cina.
Se pune apa la fiert, cam 3 litri intr-o oala larga la gura, cu un pic de sare. Cand fierbe apa se pun mingiute (ca de ping-pong la dimensiune) facute din amestecul de la frigider, mingiutele se fac in mana uda. Ies in jur de 35 de papanasi. Se pun in oala si se fierb cel putin 15-20 min, pt bebei zice-se ca-i recomandat minim 20 min sa se fiarba orice fainos. Se scot, se scurg si noi Alexandrei i-am pastrat 4 bucati asa cum le-am scos din oala iar pentru restul gastii am dat ceilalti papanasi prin pesmet. Se pot da si prin zahar, noi in schimb i-am mancat cu sirop de merisoare. Inclusiv Alexandrei i-am dat cu un strop de sirop de merisoare, daca tot e racita, ca merisoarele au multa vitamina C. A bagat 2 bucati pe nerasuflate, mai mult mi-a fost teama sa-i dau din prima, mai ales ca a fost prima data cand a avut contact si cu albusul de ou.
| citat din mesajul lui miki01 Nu mai stiu unde am vazut reteta de papanasi, as vrea sa-i fac si eu astazi...please. |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
cameliam spune:
foooarte fain! bebele cam uratel realizat asa... da' povestea super simpatica ![]()
| citat din mesajul lui fluturasha23 desene cu un bebe http://www.youtube.com/watch?v=vD2hu56MUNM |
cameliam spune:
carmendu ce fel de degetar, cum arata, de la ce firma sau de unde l-ai luat? Ca eu n-am gasit decat periute de dinti pt bebei, cu tepi de cauciuc, da' nici o sansa n-am sa-i spal cei 8 dintoci cu asa ceva. In schimb cu un degetar cred ca ar merge...
| citat din mesajul lui carmendu eul il spal pe victor pe dinti atunci cand ii fac baita. el deschide gurita. cred ca ii face bine la gingii. de multe ori ma musca de degetarul ala. |
cameliam spune:
Inca o intrebare, Alexandrei i-a cam ajuns bretonul in ochi. Nu prea vreau sa i-l tai, ca nu vreau sa fie cu breton, dar nici nu stiu cu ce sa i-l prind ca agrafele pe care le-am gasit in comert sunt tare ascutite si tari, chiar si cele tip www.mybiju.ro/clesti_par_mini_in_forma_de_fluturasi/21.htm" target="_blank">cleste sau care www.mybiju.ro/clame_par_paint/54.htm" target="_blank">se apasa ca sa se muleze pe forma capului. Sunt pentru copii peste 3 ani...
Exista agrafe speciale pentru bebe? Cu varful bont, mai moi si safe pentru varsta de un an?
Otiliav spune:
Camelia uite aici www.efarma.ro/products.php?id=3317" target="_blank">Nenedent Pasta de Dinti + Periuta Degetar ce am avut eu pentru Ana.
As incerca si eu papanasi fierti dar oare merge sa fac cu cottage cheese? ce gasesc eu aici seamana bine cu Brnazica de Casa, cutiuta verde de la Covalact cu 6% grasime.
Asa,si eu stiam ca se prajesc papanasii in ulei, ca-s ca niste gogosele cu branza. Asa fierti n-au alt gust
?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre