*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (77)*
Raspunsuri - Pagina 17
cameliam spune:
multumesc, o sa caut prin farmacii sa vad poate gasesc. daca nu, probabil pot comanda de pe net, nu stiu de ce nu m-am gandit pana acum ca oricum ii comand multe de pe net, inclusiv tetinele la biberoane ca in farmacii gasesc maxim o bucata o data.
papanasii fierti au alt gust decat aia prajiti, clar. da-s buni, mie cel putin imi plac... ii prefer prajiti, cu gem si smantana, dar la bebelaci cred ca nu se preteaza 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Camelia uite aici www.efarma.ro/products.php?id=3317" target="_blank">Nenedent Pasta de Dinti + Periuta Degetar ce am avut eu pentru Ana. As incerca si eu papanasi fierti dar oare merge sa fac cu cottage cheese? ce gasesc eu aici seamana bine cu Brnazica de Casa, cutiuta verde de la Covalact cu 6% grasime. Asa,si eu stiam ca se prajesc papanasii in ulei, ca-s ca niste gogosele cu branza. Asa fierti n-au alt gust ? |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
criss703 spune:
Ciao mamici si bebelici 
Am intrat un pic sa va pove din vacanta si sa pun cateva pozici .
Multumim de primire
si pentru voturile acordate
care ne-au dus pana pe locul 21
.Mai pun linkul poate mai sunt sustinatori pt. Sofi mic
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4 ultima poza cod cri1
In primul rand avem si noi 2 dinti
desi dr. pediatru ne asigurase la plecare ca nu ies in curand nefiind deloc semne ...si primul a iesit la 2 zile de cand ajunsesem in Italia
fara nici un simptom , am dat cu lingurita in el in timp ce-i dadeam papa
, urmatorul a iesit repede cand eram la mare .Doar intr-o seara a fost f. maraita (si de la oboseala) si i-am dat Nurofen . In rest decat ca nu are asa pofta de mancare desi a pus in 2 sapt. jumate 400 gr. si de la 7,800 kg cat avea cand am plecat am venit cu 8,200 kg 

..am zis ca facem chef cand ajungem la 8 kg ! Se pare ca-i prieste de minune aerul de Italia
si de mare bineinteles (acolo a avut cele mai spectaculoase cresteri ) . Cu avionul deja ne intelegem bine (de fapt eu ca ea s-a inteles bine de prima data
) .La mare desi cand am ajuns era cam urat si frig urmatoarele 8 zile a fost soare si apa calda de ne-am bronzat mai bine ca vara .Statiunea f. frumoasa de fapt toata coasta Liguriei e f. frumoasa , m-am indragostit iremediabil de palmieri
,asa vegetatie frumoasa si colorata pt. sfarsit de septembrie eu nu am mai vazut ! A dormit o gramada Sofi iar pe plaja , in carucior la plimbare , in apartament pe balcon ...in general numai pe afara , pana si noaptea dormeam cu usile larg deschise la dormitor .
Conditii f. bune la cazare (de altfel ne-am si prelungit 2 zile sederea
) , mancare ne faceam noi in general sau la terase (cam scumpe !) . Erau destui bebei si copii mici cu carucioare in statiune inclusiv la residenta unde eram cazati .Aveam vecini o fam. din Olanda ambii parinti pana in 25-27 ani cu 3 copii dupa ei
si se descurcau de minune , sa-i fi vazut ce ordonati plecau toti 3 cu rucsacele in spate cu sticluta laptic/suc/apa si ursulti
, relaxati ...si noi ne gandeam daca ne vom descurca numai cu Sofi
.
Tot la mare am invatat sa ne ridicam in fundulet , sa mergem cu mai mult curaj ...si sa nu mai prea avem stare
.Aaaa sper sa o mai cunoasteti pe Paula in poze
.Trimit mesajul sa nu-l pierd si apoi incarc si poze .
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
criss703 spune:
Gata am pus si poze ..cam multe dar greu le-am ales , toate-mi sunt dragi
http://family.webshots.com/photo/2997285180104281140cKpsXi
Am citit cateva pagini din urma si am vazut ca in general toata lumea e bine exceptand cativa bebei raciti ,
sa scape repede de raceala . Am citit ceva si despre CIC dar nu am prea inteles si mi-e groaza sa intreb ce s-a schimbat mai ales ca nu avem in plan bb2 dar daca vine e bine venit desi cu 600 lei
...in fine nu e cazul sa ma necajesc de acum de valoarea indemnizatie
. Am vazut ca ziceati ca bebeii vostri dorm doar un somn pe zi , Paula e tot la 3 somnicuri pe zi (unul la amiaz lung si doua scurte dimineata si seara ) .Aaaa si noi deja am tuns-o de 2 ori pe Paula ca-i intra parul in ochi dar i-am pus si clame de multe ori din cele pt. copii peste 3 ani si nu a fost nici o problema atata timp cat nu era interesata de ele.. sa le guste
.Nu mai stiu ce vroiam sa zic ..mai vedem maine .Somn usor 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
fluturasha23 spune:
criss, votat Sofi. Foarte frumoase poze, se vede ca va priit vacanta.
mami de Iulia
oceanborn spune:
Neata!
Poftiti la o
!
Laura tin pumnii sa functioneze scosul unui somn de peste zi ! pupam grasuna scumpa Cati!
Bertha felicitari pentru 8,600kg, ma bucur ca Ioana mananca mai bine! si eu trebuie sa incerc omleta, sa vedem daca ii place. Ne inscriem si noi in clubul cheliutelor
, are ceva dar putin, oricum se vede ca i se onduleaza asa ca am rabdare
..
Andutza si Mariana bine ati revenit, ma bucur sa mai citesc despre voi si comorile voastre!
Camelia sper sa rezolvati cat mai repede problema adormitului! clujul imi place, e un oras fain , acum mi se pare mai ingrijit . mi-au placut aparatele de fitness din parcul central, unde am vazut la treaba o gramada de pensionari, thomas vroia sa se arunce dupa ratustele din apa deci i-a placut si lui mult
.
Carmendu
frumusete de Victor! imi place la nebunie sa ma uit la pozele cu el , asta de cand s-a nascut. e un mare scump !!!
Miki bb2?
succes! 
Hera wow, din parc??? nasol, ma bucur ca acum sunteti mai bine. oricum faptul ca ia bibe in timpul zilei e un pas inainte.. si eu asta intentionez sa accepte si bibe, dar lui nu prea i se pare o idee buna. cu alaptatul uneori simt ca nu mai pot.nici eu n-as vrea sa-l intarc dar as vrea sa -l imprietenesc si cu bibe..
Otilia si eu ma gandeam chiar ieri daca iasa sau nu papanasii din "fiocchi di latte" adica cottage cheese. am de gand sa incerc zilele astea si o sa -ti zic. aici se gaseste de 4,5 grasime ..la gust si la consistenta e f asemanator cu branza de vaci din ro.. sper sa iasa ca si eu sunt mare amatoare de papanasi..
mami de Thomas
oceanborn spune:
Criss votat! felicitari pt trecerea la peste 8 kg!!
am vizionat o gramada de poze frumoase, Sofi e asa schimbata, precum ziceai si tu.nu mai e bebelusha dinainte. ma bucur ca ii prieste in it, cine stie poate mai coborati si voi putin in cizma si veniti mai aproape de noi , la anu'..
daca tot nu ne-am nimerit anul asta. pup
pt Sofi plimbareata!
Apropo de gagici..am observat citind din urma ca au aparut si alti pretendenti
la gagicile noastre
..hmm, concurenta
.. un pup de la Thomas pentru toate cozonacelele scumpe!
mami de Thomas
aleinad.g spune:
Buna dimineata! 
Camelia, Malinas, s-a scris mult in ultimul timp despre modalitatea de a adormi bebeii, ceea ce vreau sa adaug este ca decizia va apartine in totalitate si pentru ea trebuie sa fiti 3 (bebele, mami si tati). Daca bebe nu doreste atunci cei 2 ramasi trebuie sa aiba vointa dubla, iar daca si tati cedeaza atunci mami trebuie sa fie puternica, nu gluma. Nici noi n-am reusit sa o facem sa adoarma singura (ziua adoarme in carucior, iar seara in brate), dar nici nu ma grabesc sa schimb ceva caci, spre deosebire de mamicile care inca mai alapteaza si-si tin bebeii la piept in acele clipe, noi nu avem astfel de momente decat inainte de somnic. Asa ca pastrez inca aceste momente cu drag chiar daca asta inseamna dureri de spate.
Bertha, Criss, ce bine au crescut Ioana si Sofia!
Felicitari!
Cred ca la bilantul de un an noi o sa luam coronita la slabanoage. 
Criss, foarte frumoase pozele din excursie, mi-a placut de mica inotatoare. Si am votat o mica “rozatoare”. 
Hera, imi pare rau ca ati avut enterocolita. Un pupic fetitei curajoase. 
Olivia, felicitari pentru diploma! 
Mai voiam sa adaug cate ceva dar nu-mi mai aduc aminte ce anume. 

Va pup, 
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
malinas spune:
Amalia, ai dreptate, bine ca e numai atat.Problema este ca nu poate sa respire noaptea si nu se poate odihni.
Deci David e tot mucios.Toata noaptea s-a sufocat din cauza nasului infundat.M-am culcat cu el in pat, ca sa il intorc de pe o pate pe alta cand vedeam ca se chinuie si nu poate sa respire.Ii dau deja de 3 zile tratament si nu vad nici un fel de imbunatatiri.Nici nu ma mai lasa sa-i pun ser fiziologic sau apa de mare in nas, ca plange si face iarasi muci, asa ca de dimineata m-am lasat pagubasa dupa 5 min de incercari.Ma gandesc sa ma duc sa cumpar sinupret, ca vad ca e laudat, si sa-i dau.Am vazut pe net ca scrie ca-i din plante.Nu stiu ce altceva sa fac.Bine, pot sa ma duc la medic sa stau la coada 1 ora si sa-mi spuna sa-i curat in continuare nasul cu ser fiziologic 
, ocazie cu care as putea sa intreb si de sinupret, dar are program abia de la ora 14.
_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr
oceanborn spune:
am pus si eu cateva poze din ro , la munte. imi pare rau ca nu pot pune filme, mai mult l-am filmat pe pitic in actiune.. am uitat sa va zic, intr-o noapte l-au atacat tantarii si i-au ciuruit fatzuca..abia abia i-au trecut acum ..
mami de Thomas
BraveGirl spune:
Neatza!
Je e tare zombi pt ca Arianna s-a trezit de ffff multe ori azi noapte. Cred ca si-a batut recordul, care era de vreo 10 treziri. De dimineata a facut un mega pipi de a udat totul, inclusiv sacul de cormit pt ca de la atata foit si-a scos pampersul.
Multumesc pt urari si pt cuvintele frumoase la adresa zanicii mele 
Am vazut poze cu frumoasa Sofia, care s-a facut o adevarata domnisoara. Si mai are putin si ne ajunge la greutate 
Noi tot stirbe
....cd o sa avem si noi dinti?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA