Copilasi de Iulie - August 2004 * (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

..vreauu si io la mareee la soareee sa-mi incalzesc osicioarele asta batrane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

nu ma dati disparuta..de 2 zile muncesc tot la aprt unde-l mut pe tata..ieri insa am cedat si am chemat-o pe femeia de servici de la bloc si i-am zis daca nu vrea sa faca ceva pt niste bani ..asa ca spalat vopseaua de pe hol si bucatarie si baie (unde mesterii nu [pusesera nika pe jos)..pt o ora mi-a cerut 70 Ron..i-am dat si-n timpul asta am vorbit la telefon..ce bine a fost , ma saturasem de frecat de 1 luna numai asta fac!..iar al meu sot a dat la lopata ieri,toata ziua!

ce ma fac eu cind vine tata, el nu consuma nika cu sare si mai este si vegetarian!:(

Luca in fiecare zi imi aminteste ca nu doarme la prinz...asa ca azi Sorin s-a cam "infipt" in el..credeam ca trece faza asta mai usor..
Noua ne-au cerut 2 milioane pt diverse .Vineri ii duce la teatrul de papusi si inca 8 Ron cica..olimpiada de cunostiinte generale..eu nu vreau sa aflu rezultatul!!
Luca a abandonat jucariile de tot,pentru jocurile la pc!..nici in parc nu vrea decit daca mai vine si un prieten!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Si noi mergem la olimpiada de cunostinte generale si exact la fel i-am zis lui John "eu nu vreau sa stiu ce face acolo!"
Vineri avem si noi program de teatru. merge si Ioana si mi-a zis ca "trebuie" sa-i dea flori lui Mutulica. De un' sa i-l scot eu pe Mutulica acu'?!

Doamna a certat-o pe Maria ca a dracuit! Eu scoteam fum pe nas!
"Maria...m-ai auzit tu vreodata pe mine vorbind asa acasa?!"
La care ea a raspuns tare si nonshalant "DA!"
Maria nu distorsioneaza, minte de ingheatza apele!!!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

70 de ron pe ora?...auzi Vivia mai ai de sters pe undeva ca vin io!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, sigur e o perioada la Luca scoateti voi din cutii ceva atragator si ... cu conditia sa fii disponibila, va veti juca
Haideti sa va arat ce "papusa" am eu ... deh, fardurili`astea ...
acilea deci cam asa se prezinta Giulik pudrata ... nu mai zic cand am crezut ca are febra dar era rujata pe toata fatzada ...

Rox, sanatati la tine sa nu fie nimik !

Cristal, imi si inchipui ce scandal a putut face Maria S-ar intelege de minune cu Giulik la urlatul in noapte

Ioana, ce tare e Maria Isteatza si smechera.
Imi place tare mult ce-si doreste

Alice, musai sa recunosti ca Andrei e tare de tot, gaseste el pana ala urma motive de ne-gradinita

Giulia pica lata undeva dupa "Inlocuitorii"
Dimineata pe la 7-7,30 zbiara dupa bibele cu nesquick, apoi hartuieste cainele, apoi ii fac freza si dup`aia se nerfeaza pt cate ceva

Musai sa editez: ce tare e MARIA , Cristalina
Si asa groaznic e dracuitu`asta ? Eu dracuiesc in toti dracii Giulia le stie, dar nu le repeta inca

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

La multi ani Paulica!! Dana sa-ti traiasca baietelul!

Monicule ce tare este Maria!! Noi mergem in decembrie..eu as fi vrut sa vad ceva modele de intrebari,Luca nevorbind romana decit de 3 luni ,uneori trebuie sa-i explice cineva intrebarea..

Ioana dupa ce am frecat o garsoniera si apoi acel apartament..dadeam oricit..dar stiu ca a cerut f mult dar nici eu nu m-am tirguit Am facut o socoteala cu Sorin ,el de la virsta de 19 ani a schimbat 18 case!..iar eu am curatat in vederea mutarii vreo 7...de aici fobia pt mutari

Liliana, Adela vorbeste numai engleza? Buni nu mai este cu voi?

Alice , ce-a mai copt Gizmo la gradi?

Robi eu tot ii iau ..stiu ca se poate cumpara lutul separat de la Carrefour, tu de unde l-ai luat kitul?

Daria , Giulik este superba machiata! Dar tu crezi ca nu scoatem jucarii surpriza???...Saptaminal si mai des chiar..se joaca cam 15 minute,daca...si oricum nu-l ajuta la comportament . Vreau sa fac si eu un panou din ala cu stelute/inimoare..ce-or fi ele..

aa...si Luca nu se joaca cu fetitele..DELOC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Oliv, nici Pat nu se joaca cu fetitele la gradi. Luca o are pe Mara, nu? ca si noi le avem pe Mariuca, pe Nia.. na, mai rar acum dar e mai obisnuit sa se joace cu ele.

Mergi la inceput

nici Pat?..da cu Mara se joaca dar asta este in timpul liber ..

edit :am spalat pe jos, facut paturile..merit un frappe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Giulia se joaca la gradi, cu Florin vi-am scris ieri cum se joaca ei Iar aseara mi s-a plans, iar, ca o deranjeaza unii colegi si e la concurenta cu o colega - asta e nasol, ca ieri ea a fost a doua cu caietele si era zburlita, insa i-am spus ca atata timp cat toata lumea a terminat "munca", toata lumea merita stelute si buline rosii Nu prea am convins-o ...
In timpul liber ... asteptam ploile sa vina lumea in vizita, serile

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, paul!
io`s p`aci da` s cu calculatoru` virusat pfff, fum mai tre sa`i iasa la cum merge. asa ca`s pe dinafara
norico, breee daca tot tz`e dor de unu mic ce nu`l faci p`al treilea?;)) cit e? hai ca`tz botez zau asa
pentru toate doamnele ca am baiet de insurat;))

Mergi la inceput