Copilasi de Iulie - August 2004 * (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222
Luca a abandonat jucariile de tot,pentru jocurile la pc!..nici in parc nu vrea decit daca mai vine si un prieten!

Hahaaa, categoric tre sa le facem cunostinta baietilor astora, parca ar fi frati ! Andreiushu este exactamente la fel, desi parca in ultima vreme a mai rarit-o cu pisiul si jocurile lui, doar ca ma pune pe mine sa fac cite un nivel la Mario galaxy pe Wii ... si uite asa zice ca el nu merge afara vdaca nu termin eu si obtin steluta de premiu !! Si intreaba "Alexandra a iesit ? Dar Thea ?" .. astea-s prietenele lui de bloc, pentru ca daca nu-s afara, nici nu se misca de la masuta de joaca ... cum le aude pe geam zbierind de jos, ma pune sa ma imbrac val-virtej si sa iesim !! Ca tot vorbeati ca ai vostri baieti nu se joaca cu fetele, gizmoul le prefera, bine, adevarul este ca e si singurul baiat intre 5 fete (vecine de apartament sau de bloc) !!
Ciiit a cerut tanti aia la curatenie ??? Mey, data viitoare cind te mai apuca nabadaile si nu mai vrei sa prestezi tu, baga un semeseu la noi pacilea, ca pentru banii astia stii cum venim ??? Ca vintu si ca gindu, heheh !! Ca doar curatenie si strins si smotruit facem evri dei (si pe gratis) la noi acasa !!
Despre dracuit ... ee, la noi e alta poveste, eu sint cu "mama masii de treaba" si Andrei ma cam copiaza, nu stiu inca daca mi-a clonat expresia si in timpul orelor la gradi, nu am primit reclamatii din acestea ... inca !
Daria, oau, ce machiaj fain si-a executat Giulika ! Cocheta fata ta, nu am ce zice !!
Ce-i aia olimpiada de cunostinte generale ?? Nu am auzit de ea pe la noi !
Cristalina, Maria e "de belea", ca sa folosesc o expresie trendi ! Mi-o si imaginez jelind in miez de noapte ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa-ti traiasca feciorul, Carmen, la multi, multi ani - Ionut

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Multi Ani sanatosi si fericiti pentru Ionu !!
Carmencita, sa iti traiasca feciorul, sa creasca mare si sanatos si voios !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice, deci si voi??Asa in particuler se joaca si cu fetite..dar nu la gradi..

Carmen ..La multi ani Ionului! Numai bucurii!

Mergi la inceput

Io azi am o stare din`aia. Pen`ca ma maltrateaza copila asta si nu ma lasa sa o smotocesc ce pe vremuri ... eu nu stiu cum poate fi asa de nesi ma rog de ea cate`o juma de ora sa ma lase sa o dragalesc
Am inceput sa dragalesc cainele si atunci din ciuda vine si se baga pe fir si facem imbratisare de grup

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Mey, Daria, lasa motzata in pace, sa stii ca nici Andrei nu ma lasa absolut deloc sa il pupacesc, sa il zmotocesc ... cind il prind si il pup se sterge cu mina in semn de protest !! Si tot asa, vine la mine si ma ia in brate cind sintem afara si dau peste fetitele de care spuneam mai sus, amicele lui, care vin si ma imbratiseaza toate odata, atunci isi aduce aminte de dragaleala si se baga si el in "group hug" !!
Am reusit de am scanat niste opere de arta de-ale lu fii-miu, mai recente, va las sa le vedeti, scrisul este al lui !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Alice, mi-au placut foarte, foarte mult !!! Sunt vesele, pline de culoare Mi-ar fi placut sa aud comentariile si explicatiile lui Andrei

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

IONUT, LA MULTI ANI! CARMEN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

multumimm

Mergi la inceput

Iubitelor, eu plec spre casa, in dupaamiaza asta iarasi e sedinta cu parintii la gradinita ! Moam, anu trecut daca am avut trei sedinte, anu asta deja trei intr-o luna !!
Fii-miu a avut azi prima ora de optionale - arte martiale, era suuuper incintat, a invatat cum sa salute si sa numere in japoneza (parca), ca io nu am inteles nik din ce a zis el acolo, abia astept sa ajung acasa, sa aprofundez subectu, ca la tel a fost tare laconic !
Va pup cu drag si va doresc o dupaamiaza linistita, cu sanatate multa !

Alice si Andrei

Mergi la inceput