Copilasi de Iulie - August 2004 * (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani sanatosi Nora!

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani Nora, sa-ti aduca viata numai bucurii si sa te bucuri de minunile tale cele frumoase.

Roxi sarut mana, chiar maine o sa experimentez mamaliga la microunde.

Olivia teoretic da, trebuie sa mearga la scoala...dar mai vedem, ca si asa e programul destul de incarcat...dar nici sa o mai dau o data la kindergarden nu ma trage inima.

Monicel mama, lasa supararea ca poate cine stie cand faceti curatenie generala (la noi in aste americi spunem cand te muti) il gasesti.

Va pup si merg sa-mi iau puiul de la scoala.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Multumesc fetelor,inca o data!!...si voi sa aveti parte de tot ce e mai bun!!

Edit: pffffffffff...iar dau de baut...am facut si io cu chiu cu vai,1000 de mesaje...in 4 ani jumate....puturoasa mai sunt...rusinicaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
la multi ani Paul!!! Danule sa va traiasca baietii, sa fie sanatosi si fericiti!
Nora, happy 1000 de mesaje, ia mai scrie unul sa vezi ce frumos arata 1001
Lia, hehe, saracul Danut... sa vezi ce viteza invata sa manance acum. na, la varsta asta de 8 luni mai greu cu santajul... singura treaba e ca plange si se agita pana adoarme.. dar zau daca am ce sa ii fac.
auch, tre sa fug, mandra escaladeaza mai nou etajerele.... de abia a luat o busitura, vreau sa o evit pe a doua pe ziua de azi
pup iu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza!!

hehhehe,Rox....1001...macar de-as fi Seherezada...si sa am si 1001 de nopti de poveste.Sa vad...daca e asa fain la 1001...aici raman...si tot dau edit (sa nu spui acum ca e mai misto la 1101 ca imi intepenesc degetele de la scris).
Si tu ai 1001 aventuri cu Eva...si pana pe la 1 an cand va merge singura...si mai scapi,mai este (io te-am incurajat,cicaTare-i dulce Eva....daca ma mai uit mult la ea,ma duc sa inhatz husbandul sa facem o noapte de poveste, cu final: o fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza si de la noi
Noricel, ai sosiiit Ce tare e Rares Sa ne mai povestesti
Rox, pupa fata cataratoare

Noi am avut o seara linistita, in parametri normali
Giulia s-a jucat toata seara cu papusile, le-a imbracat / combinat / schimbat capetele

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

La multi ani Paul!
Sa-ti traiasca voinicii Dana!

Roxana, parca imi zici de Oana. Nu cred ca mai tineti minte cand va povesteam de Maria cand era mica, cu schemele la somn (se chinuia juma de ora sa adoarma si dormea 25 de minute si tot asa) Ma gandeam ca mai rau nu se poate...Eh, gresit! S-a putut.
Eu va urez sa va treaca mai repede decat noua...De fapt, sa va treaca...punct.
La cat mai putine lovituri!

Oricum acum sunt amandoua schemoase la somn, pe Maria ne mai chinuim sa o culcam un pic la pranz ca sa nu o trezeasca pe Oana...Acusica se duc la scoala si gata somnul de dupa amiaza. Te incurajeaza Nora cu 1 an?! Io am ajuns deja la scoala...

Liliana, ce frumos suna cu "iau puiul de la scoala" ...si nu are decat 5 ani :)

Olivia, 12 zile!? Astia il tzes din nou!? Tare...:))))

Roberta, noi nu mai daduram bani pe roata olarului ca reusim sa facem toate astea cu plastilina...e mult mai ieftin

Ioana, Mariuca mea mi-a cerut ieri cu lacrimi sa-i cumpar masinuta cu baterii!!! Dar sa nu fie ca a lui "tz"...sa fie roz!!!
Ale mele cer tot ce vad la televizor!

Felicia, succese cu mersul la gradinita.

Gata ca ma asteapta probele. O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!
LA MULTI ANI PAUL!Dana, sa fie sanatosi!

Ieri am avut o zi de kko, parca mi-au mers toate pe dos, sper sa fie azi mai bine!

Olivia, din punctul meu de vedere nu face banii jocul cu pricina, dar, asa cum rad colegele mele, mi-au facut eu damblaua, cred ca are dreptate Monica, ies mai bine vasele din plastilina. In cutie nu sunt decat doua pungi cu lut, de unde mai iei habar n-am, un dispozitiv din plastic care se invarte, un set de acuarele cat degetarul, doua pensoane si doua spatule din plastic...

Norico, arati tare bine la 21 de ani, ti-am admirat tunsoarea. Rares e un scump, sa ne mai povesteti! Domnisoara cea mare ce face?

ROXI, mama ce frica mi-a fost mie de cazaturi la Matei; ma intreb daca as mai avea rabdare si nervi sa trec peste...

Sa va mai zic perle:
Mami, stii ca noi locuim in cartierul Alexandru cel Bun? Da... Cine a fost Alexandru cel Bun? Ii spun eu, el: Si de ce se cheama cartierul asa, locuieste si el pe aici???
Scuze ca mi-e lene sa mai bag ghilimele la dialoguri.

Ieri ma uitam la Matei cum ma minte cu o seninatate deplina si ma gandeam ce va fi mai tarziu.... Stiam ca nu a dormit la pranz cu bunica, l-am intrebat si pe el si mi-a zis privindu-ma in ochi ca a dormit tare bineeee... I-am zis ca minte si sustinea cu tarie ca nu-i asa. Pana la urma a recunoscut si mi-a promis ca nu mai minte, pentru ca mami oricum il vede tot timpul si stie ce face

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, ce tare e Matei
Giulik nu minte, cred, din puturosenia vorbirii
Insa aseara si-a "amintit" ca a spart cana doamnei la gradi.
"Si cum ai reusit Giulia ???"
G: "Simplu: Florin ma tragea de picioare, eu am rasturnat toata masa"
"Si doamna ta unde era ?" - deja ma lua cu fras ca iar stem in centrul atentiei ...
G: "Cine ? Aaa, doamna, a iesit pana la baie si noi repede ne-am batut"
Dar in rest e o cuminte si intelegatoare, da ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi wooaaahhh ce faza cu minciunelele la Matei... si Patrick o are pe asta dar se fastaceste mai repede.
Cristal, Nora, hehe, eu nu vreau decat sa mearga mai sigura acum. recunosc ca si pe mine ma cam streseaza busiturile, azi a luat doua... de, 3 secunde nu sta. acu' maraie. ca nu doarme, logic, nu?
Daria dementiala Giulia... las sa se bata la gradi

Mergi la inceput