Copilasi de Iulie - August 2004 * (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristal, musai ceas water-resistant-eco-drive, il dai jos doar sa-l speli
Pupam Oana-atomica sa treaca buba !
De Craciun: schimbam mocheta si mai am pe stoc o Barbie si as mai vrea sa-i cumpar "Moonsand" ... sa vedem bugetul si un joc de societate de genul "Bunul gospodar" ca tot vede reclame pe tv si vocifereaza

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

La multi ani Noricica,sa traiesti si sa-nfloresti!
La multi ani Paulica, sa cresti mare si voinic!Dana sa-ti traiasca cavalerii!
Daria mamaaa m-ai dat gata,tu deja stii ce cadouri de craciun ii iei mandrei,super
Vivia la noi majoritatea scolilor si a gradinitelor au fost incuiate(la noi la facultate i-a zapacit de tot pe studenti...desi scria peste tot greva generala,unii isi tineau orele asa ca ei trebuiau sa vina cam dupa 2 ore sa vada ce face profu cu ei)
Cristalina nici io n-am bafta la ceasuri...ori le pierd ori le stric ....pentru ca uit sa-l scot de la mana cand intru in laborator
Liliana felicitari pentru Adelutza
sunt in zona dar moor de frig,ma acomodez tare greu cu trecerea de la un anotim la altu

Mergi la inceput

PAUL
Roller, sa-ti traiasca feciorii

Ioana, multumim, avem noroc cu tine ca te uiti pe listuta
Mey, e criza, stiu pe ce cheltui ultimu`ban
Am vazut fetele, a`mica e o scumpa , Maria mi-a parut o dulce, cred ca a fost incantata sa vada asa un pui de om
Trimit niste soare la Iasi ?
Macar e soare, dar tot friiiggg

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello,

nu stiu cu ce sa incep, sa va raspund la ce ati scris si am apucat sa citesc pe fuga calului sau sa va zic de noi ...nu am habar...

Roxana, aici la mine copiii se culca numai amenintati si santajati...unul ca nu primeste jucaria pretinsa, altul ca suna Max politistul la usa daca nu adoarme. Nu mi se pare nici mie ok ca un copil mic trezit la 7.30 sa nu vrea sa doarma pe la 3 p.m. Macar o ora. Daca Adreea nu doarme pe la 6-7 seara e atat de obosita de nu ne mai intelegem cu ea si nici ea cu noi. Si cu Eva poate tre sa faci un instructaj, ea e chiar prea mica sa renunte la somnul de zi.

Cristal- ...imi pare rau, dar o s-o rezolvi tu cumva. Cat despre spitale, mai bine nu incerc sa-mi aduc aminte
Olivia- e tare ok initiativa ta, macar de ar da roade
LMA in grup si multi pusi tuturor sarbatoritilor pt ca de cand n-am mai intrat au trecut deja ceva aniversari de mamici si piticlonti

Dupa muceala am inceput din nou gradinita, pauzele astea nu-s bune pt ca dau timp copilului sa se gandeasca prea mult la cat de bine e acasa versus sculatul devreme si racoare si mersul la gradi. Azi Danut n-a papat mai deloc acolo, mi-a atras atentia educatoarea sa-l hranesc acasa. L-am intrebat de ce nu a mancat pt ca mancarea era ok cel putin ca descriere, si m-a pocnit cu un raspuns deala de ramai ca la dentist "pai asa e toamna, trece timpul mai repede, eu n-apuc sa termin mancarea, ca eu mananc mai incet si vine Geta si aduna farfuriile si zice sa trecem la baie daca am terminat de mancat...si eu m-am dus la baie"...
Andreea s-a dat la compot de cirese, vreo 10 sa zic asa si chec cu nuca cateva farame, 2-3 firimituri de paine, si si-a pus pofta-n cui, n-a mai vrut pranzul. Am trimis-o urgent la culcare si acu sa vad ce vrea sa manance la trezire.
Cadouri de sarbatori? e cam devreme sa ma gandesc avand in vedere ca ei cam primesc constant cadouri, mai zice taica-su ca asa ajung sa nu le mai aprecieze, si poate are dreptate, am remarcat un model cam neplacut, ala de a cere intruna cate ceva desi casa geme de lazi si stative de jucarii, unele neatinse de luni intregi.

ma duc sa verific daca doarme si Danut sau se preface
o saptamana linistita sa avem,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna

Ioana, cu Liviu ma lupt acum...azi am reusit sa-l pacalesc...am stat cu el pana la ora mesei, apoi am prins momentul si-am plecat.Nu suporta sa stea in clasa cu usa inchisa...vea sa ma vada pe hol.Vazut nepotica...sa va traiasca si sa aiba noroc in viata!Gorodica mare e o frumoasa si o cocheta.

Monica, sa-ti traiasca sotul si sa se bucure de cadoul luat!

Olivia, vazut filmuletele...ce-mi place de Luca la jetu de apa, e mortal...pana acum noi n-am avut experiente urate cu spitalele(in Bucuresti am prestat Budimexul).Spor la treaba cu casa!...nu prea am inteles...sunteti la stadiul de fundatie sau e terminata deja si duplexul ala e casa?

Andreea dimineata nu mai vroia la gradi pe motiv ca Livia(educatoarea) o pune sa faca lucruri grele....hehehe, era bine in vacanta...zbenguiala toata ziua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

A propos de jocuri, v-am zisa ca am luat roata olarului, mey, dar e greu tare sa faci oale din alea! s-a lasat cu lut pe masa, pe covor, pe telecomanda, pe canapea, pe toate bateriile de la baie/bucatarie, pe canapea, pe haine... va mai spun?
In plus, copilul a plans cu suspine pentru ca oalele noastre nu seamana cu alea de pe cutie. Am reusit sa incropesc eu vreo doua degetare si am decretat ca ne mai jucam...la vara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui roberta04

A propos de jocuri, v-am zisa ca am luat roata olarului, mey, dar e greu tare sa faci oale din alea! s-a lasat cu lut pe masa, pe covor, pe telecomanda, pe canapea, pe toate bateriile de la baie/bucatarie, pe canapea, pe haine... va mai spun?
In plus, copilul a plans cu suspine pentru ca oalele noastre nu seamana cu alea de pe cutie. Am reusit sa incropesc eu vreo doua degetare si am decretat ca ne mai jucam...la vara!

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Deci io din motiv de criza nu i-am mai cumparat jucarii din vara mandrei.....ea nu le simte lipsapentru ca mai nou se joaca zilnic pe bicicleta mea
Vivia auzi da' ce-i fac covorului atatea zile,restaurare???La noi le spala in 48 de ore...
Mandra este super incantata de verisoara ei si-i place de ea la nebunie...a vrut sa o tina si ea in brate si uitandu-se la ea a zis "parca-i o papusa vie...parca am facut o magie si a prins viata!!!".....(in schimb azi dimineatza mi-a zis ca nu-i place cum imi sta parul,ca seman cu cumnata-mea...io incerc sa-i zic ca matusii ei ii sta foarte bine parul...ea imi raspunde"mie nu-mi place deloc de ea...doar de copilu ei")

Mergi la inceput

Moama Roberta ce de peripetii cu oalel astea
Eu i-am promis Giuliei ca le va primi cand merge la scoala - roata si ceva cu cristale si este de acord inca

Pako, pupam copiii smecheri

Lia, te-am intrebat la bucatareala ceva

Abia astept sa ajung acasa .

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi eu te intrebam de oala olarului...merita banii?
Felicia..nu-mi vine sa cred ca Liviu merge la gradi!!! Fundatia era ceea ce va aratam..am dat prima lopata..acum o luna
Ioana da zi si tu..12 zile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza!

Va multmesc din suflet pentru urari!!Si voi sa fiti sanatoase,norocoase si infloritoare,alaturi de pitici,tatici,bunici...

La multi ani!!...Paulica.....sa cresti mare si sanatos si norocos!!

Scuzati intarzierea,dar am avut un we agitat.Sambata am fost la socrii la o pomenire,duminica musafiri...seara eram zob.

Dau si de baut si de mancat,pe alese...va bag si o cantare si va invit la dans ...macar cu voi sa dansez,ca ne-am cam mosnegit.Ce nu fac eu pentru pacea interioara...asta apropo de banc:

"Pacea interioara. Va spun si voua asta, pentru ca la mine a functionat. Vazand un simplu anunt, am ajuns sa citesc un articol in ziar care mi-a adus, in sfarsit, pacea interioara. In articol scria: "Poti obtine pacea interioara daca termini toate lucrurile pe care le-ai inceput! " Asa ca, azi dimineata, am terminat o sticla de vodca, una de vin rosu, ce mai ramasese in sticla de Jack Daniels, cutia de Distonocalm de pe noptiera si o cutiuta cu bomboane. Si, la naiba, deja ma simt mult mai bine!"

Cred ca io am gresit ceva...n-a mers Jack Daniels,cred...ca am avut doar agitatie.

Am apucat sa fac doar 2-3 poze si astea pe fuga:

http://s189.photobucket.com/albums/z275/Nora/Octombrie2009/

Am vazut pozele toate...am vazut si distractie si munca..si mamici faine si pitici dragalasi.In we am revazut niste poze cu Rares mic-mic...asa m-a apucat un dor de el mic....tare-s dulci cand sunt mititei

Desigur,suntem in trend cu muci si tuse ca doar nu era sa ne fofilam noi de la tendinte...deci Rares sta acasa si ii capiaza pe ai mei.Mama il pune sa deseneze,sa coloreze,ca e dezastru la asta...si el incepe:

el: - Nu mai pot colora....nu mai poooot...
mama: - Cum sa nu mai poti?Tu poti multe...esti barbat!
el: - Barbat,barbat...dar sunt doar un copil!!

La pomenire la socrii,desigur ca au fost invitate cateva 'domnite' (asa le zice preotul) trecute bine de 70 de ani...si la plecare,Rares in usa,ele pe hol:
el: -saru mana...sa aveti grija de voi!!!!( de parca erau fecioare in pericol de a fi rapite)

...sa pice babele pe scari de surpriza...ca s-a vazut ca nu l-a pus nimeni.
In contrapartida la politetea de mai sus,mai inainte,la masa,o cucoana se ridica sa plece,celelalte raman si Rares baga intrebarea: "Da' astea nu pleaca?"

Deci nu se stie never ce va scoate pe gurita lui aia mica si harnica.

Deja va ganditi la cadouri...eu fac o pauza de gandire pana prin decembrie...am casa plina de jucarii...nici nu mai stiu ce sa cumpar.Un tren,desigur.....si jocuri,cred.

Bafta la tot ce faceti,sa va iasa cum doriti si sa va bucurati de tot ce aveti!!!Va pup!!

Mergi la inceput