Copilasi de Iulie - August 2004 * (30)
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
Wow, e super pretul daca are sigur pedigree !!!
Fara pedigree la noi in petshop e cu 12 milioane
Cine aduce la kg din Ungaria, aduce cu 10 milioane
Eu mai invat una-alta de la forumul de animale, si acolo scriau fetele ca un bichon - pet cu pedigree e minim 500 euro, pt expozitii incepe cu 1000.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
kim222 spune:
http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/Vara2009?authkey=Gv1sRgCP64_vyKqfGA_wE#slideshow/5389021612400999346
primele sint filmulete, unul si despre cum se externeaza copii din sp . Gr.Alexandrescu,restul poze diverse
szivarvany spune:
L-am vazut pe Luca, ce distractieee
Si externarea ... este ceva foarte cunoscut, cred ca daca am fi vazut altceva, ne-am fi mirat toate
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
kim222 spune:
Robi, l-am trimis la Realitatea TV, acum incerc si la Pro TV..mai stiti voi alta televiziune?
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Robi, l-am trimis la Realitatea TV, acum incerc si la Pro TV..mai stiti voi alta televiziune? |
La Antene? Eu nu pot vedea nimic, imi apare un ecran alb...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Hai ca am mai citit...pe ici pe colo...
Olivia, la Grigore Alexandrescu am operat-o pe Maria de polipi Era o asistenta pe care nu am sa o uit toata viata mea. A adus-o pe Maria plina de sange, parerea mea e ca nu a curatat-o intentionat, cu o tzeava cat tzeava de la calorifer bagata pe gat. A scos-o in fatza mea, i-a bagat trei degete pe gat ca sa-i scoata resturile de s-a vaitat copilul 3 saptamani de dureri in gat...Absolut scarboasa...
Sunt unele lucruri mici care ar schimba cate ceva si care nu cer decat putina bunavointa din partea lor...
Liliana, multumim de intrebare, a fost chiar fara peripetii. In afara de o zgarietura mare si rosie pe tot obrazul Oanei (care alerga plina de avant si s-a oprit in zid, ghinion! :))
Nici nu m-am gandit la jucarii de Craciun. Acum sunt in perioada in care am tendinta sa le iau chestii de mesterit/bibilit. Mici, cat mai mici si mai multe.
Ieri le-am luat o chestie de infipt pioneze, sunt imprastiate toate prin sufragerie. Sa vedem cand s-o intzepa John in ele ce o sa fie…
Daria, John e crizat non-stop pentru ca eu le cumpar jucarele si ele le strica imediat. Ideal ar fi sa avem numai plushuri (care nu te inteapa cand calci pe ele ) si toate sa fie in cea mai buna stare. Ne certam in fiecare zi pe chestia asta.
Ce e frumos e ca aia mica strica mai rau ca aia mare , si tot timpul dau vina una pe alta!!!
Noi nu umblam cu stilouri! Ca am destule urme de creioane pe pereti Pixuri le mai dau (din alea normale, ca alea cu bilute nu au viata lunga ) Pe cat posibil nici cariocile nu le primesc decat daca sunt eu acasa.
La scris...stam Stie numai "mama" (cred ca isi aduce aminte cum se scrie si "tata" dar n-as baga mana in foc...cifre nici atat)
Carmen, vaccin antigripal normal. Ala de porcina nu.
Olivia, esti harnicuta tare. Mamaliga la ceaun, pe cat posibil cu malai grisat ca sa iasa cat mai putin zgruntzuroasa pentru ca, citez din memorie din clasicii in viatza "mamaligutza ma zgarie pe gat"!!!
Ceaun cumparat din piata de la rromi. Unele sunt mai bune ca altele, e dupa noroc.
Felicia, va dorim sa ajungeti la sentimente mult mai bune vis-a-vis de mersul la gradinita.
Andreea/philip, sper ca au trecut crampele.
Am vizionat poze, cu cea mai mica gorodica, cu verishoara ei mare gospodina, cu Uka balacindu-se si shef de shantier(il admirasem si mai demult...) si balacindu-se si cu printzesa de la Oradea in lebada..:)
Filmul cu externarea e de la "no comment"
Antenele, Acasa...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
am revenit, am reusit sa o culc si pe mandra... e de coma cu nedormitul in timpul zilei. ieri la ora 18 a cazut lata si a dormit pana la 8 dimineata cu o trezire de vreo ora pe la ora 20. zau daca mi se pare un program normal ptr un copilas de 8 luni....
Daria, hehe, si eu am clasoarele cu timbre la parintii mei... nu am mai pus mana intr-adevar de mult pe ele.
Cristal, ufff, ce rau imi pare de ceasult au... te inteleg, ca si eu ma atasez de lucrurile astea cu valoare sentimentala. sper sa le gasesti totusi! macar pe asta ultimul. frumos cadou de 40 de ani... si al meu consort face luna viitoare.. si ii coc ceva
Robi tinem pumnii in continuare cu terenul, sunt sigura ca veti reusi!!
kim222 spune:
Roxa ce coci?
Monica deci stii cum este spitalul...Luca nu strica , pt ca nu se joaca cu ele!
io am dat covorul la spalat, au venit, l-au luat cica mi-l aduc peste 12 zile!