Burtici fericite de septembrie-octombrie (213)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Iulia deci totul bine cu fetita? suuuper!!! ma bucur ca te-ai linistit!

eu terminat operatiunea epilatul...sunt uimita ca am reusit! mi-as da o bere! (un pahar cu vin rosu)

KEMSY

Maria tu cred ca ai intins-o deja catre moasa..sa vii cu vesti bune!! (sau poate nu mai vii astazi...)

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 3

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

HAI KINGA!!!
NASTERE USOARA!!!

37Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata!!

La multi ani Lisa!!Så cresti mare si sånåtoaså!!

Wow naste KInga si eu så lipsesc??!! Nee..Am aici sub pat niste agitate.. ia så le scot eu nitel.

Nastere usoarå Kingoo!!Så vii acaså cu bebeloi frumos sånåtos si necolicios!!

Maria mami mai poti??hai ca poate vine azi..eu zic ca e o zi fanå de nascut asa cå il rugåm pe cretulin så nu te mai chinuie si sa iaså så vada ce toamnå frumoaså il asteaptå.

Si acum permiteti-mi så raportez..Bebe care plange si plange si are momente in care nimik si nimeni nu il poate alina..OKi colicii am inteles seara dupå maså..adoarme si o ia din nou dupå 2-3 ore..daca doarme doarme ff agitat in ultima vreme..Unde pana acum imi dormea si 5-6 ore legate si ziua si noaptea acum nix..Mai nou mai urla si de oboseala si iarasi nimik nu il alina ..plange cu ochii inchisi de parca eu il trag de picioare si nu il las så doarmå..

Am primit eu verde de la moaså pt dar intrebarea e cand?? ca si cum? cu bebe care urlå si cand doarme eu sunt deja epuizatå..

Al meu bebe då låptic afara cam dupå fiecare maså zic asta pt ca påna de curand nu imi dådea mai deloc si manca si mai mult(acum i-am cam facut program si un maxim de lapte.. ca deh asa mi-a zis moaså, cateodatå merge darcateodata nu)..Culmea cand ii dau så pape noaptea si se intamplå så imi adoarmå direct nu face nici går nimik si nici nu då låptic afarå dar ziua cand scoate gazele imi da si låptic afarå.

Cam asta e programul nostru ( sotu e schimbul 2 ca eu så imi incarc bateriile.. asta cand e nevoie)..Nu e mereu asa dar e de ajuns o noapte ca asta så te oboseasca psihic..Acum a adormit in sfarsit..Sa vedem pana cand..

Uitati ca m-am plans si eu cå prea era numa bine nu??

AA si vreau så felicit din tot sufletul mamicile cu 2 copilasi..Cum le este oare lor daca noua cu un bebe simtim ca ne urcam pe pereti?!

Mary vazut poze cu piticii tåi..Unul face ceea ce tb si anume doarme ca så creasca mare si celålalt munceste de zor la coloratSå iti traiasca frumosii copii si så aveti numai bucurii..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Iulia må bucur ca Luta e bine si a luat ff bine in greutate..deci gata cu stresul ca si asa sunt destule acum numai stresul mai lipsea..HAi ca va creste bebe bine si frumoaså..

Dana parca vad ca tu o astepti pe Manga så nasca si parca te vad in curand (poate chiar azi) cum te pregatesti spre spital..Nu ar fi exclus

Luto am vazut gogosarul frumosul cum doarme el ca broscuta in patut.så stii ca si al meu flåcåu in primele såpt nu poftea in påtutul cel spinos dar de la o vreme cand nu are nicio durere doarme binemersi in patut, si fara prea mari insistente..la mine doarme cand cu mine, cand in pat , pe unde apucå..Daca e så faca figuri face oriunde in toate locurile unde doarme.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:

Moni, sa te duci sa le faci cate o poza la pisicutzi si sa le pui nume, sa vezi ce bine te vei simti dupa. si pe tine si pe pisoiasi.

Anomis, tocmai i-am spus tatei ca trebuie sa-i vad ca trebuiesc si ei botezati si sa vedem cum si a zis: "ce sa vedem?! unu' Tudorita si unu' Mihaita! Ar fi totusi o problema: sunt fetite"

Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Anomis, ti-am raspuns la sfarsitul cap trecut la intrebarea cu alaptatul.

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Am si eu niste emotii! Pe 2 oct, adica maiine merg la spital pt o inducere, bebe este pregatit, placenta prezinta calcifieri, asa ca go baby go!
V-as ruga sa imi dati si mie mailul si parola sa citesc despre lamaze.
Trebuie sa schimb si numele de la semnatura, Adi meu isi doreste mult numele de Nicholas, cred ca de la presedintele francez, nu imi dau seama, dar e foarte incantat si are si el dreptul sa aleaga o data.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Anomis, ti-am raspuns la sfarsitul cap trecut la intrebarea cu alaptatul.

Baby

de Natalia (03.09.09)

Draga Raluca, am vazut, multumesc inca odata .
Am mai vazut ca tu ai productie nu gluma. Eu scot cam 40 ml din amandoi. Cred ca nu stiu cum sa pun pompa, ca o pun si scot pret de 5-6 apasari, dupa care nu mai iese nimic. Schimb unghiul, iar 5-6 apasari si iar nu mai iese. Sunt convinsa ca mai e dar.... nu am gasit eu inca cheia de lucru.

o sa incerc sa vad filmele de la Raluk despre pompare, poate ma luminez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

dragele mele,

m-am intors. inima lui bb bate la 135, moasa crede ca greturile sunt de la faptul ca mi-a nenorocit stomacul si mi-a batucit fierea. mi-a psus ca nu toate le au (zau???). Eu inca mai ma probleme cu respiratul, ma ia incet pana ajung sa nu mai am aer. M-a programat la sweep (tusheu?) pe 8 octombrie. intre timp pe 5 am o programare la spital oricum...poate imi mai fac rost de un scan. needless to say...nervii mei sunt pe bigudiuri. arsurile imi mananca si putinul de sanatate mentala care mi-a mai ramas si colac peste pupaza...e asa frumos afara, iar eu fac doi pasi si simt ca ma rup. iaca...m-am plans si eu. m-am atentionat ca sweep-ul va fi dureros...marfa...ca doar asta mai lipsea.

andresi e vreau sa muncesc de acasa din a doua luna. in ideea ca imi voi gasi vreo 2 musterii sa fac PR si sa le scriu articole de acasa si ca nu voi fi nevoita sa ma duc la munca la 1 aprilie. oricum dk vine tata prin ianuarie/februarie si vad ca nu s-a miscat nimik, ma apuc sa imi caut alt job. cred ca e timpul unei schimbari. Dar...eu totusi nu renunt la ideea ca voi putea fi freelancer. si ca pana atunci vom da drumul si la website-ul pe care-l avem in cap. nu e magazin virtual...si pentru ca sunt superstitioasa...o sa va spun mai multe cand suntem pe cale sa-l lansam. momentan e la stadiul de proiect. in continuare citesc o carte despre designing web communities. Luci...daca te intereseaza, iti spun de unde s-o downloadezi. e super mishto...de la a la z tot ce trebuie sa stii.

Kinga fac galerir aici pt tine.

Dana mi-am facut un model la epilat de m-am crucit. dar tare e greu. mai incerc pe dupa amiaza sa imi desavarsesc opera. eu nu merti berea sub nici o forma.

Oare ma uitat pe cineva? cu siguranta. ma duc sa incalzesc mancarea.

MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

iulika felicitari pentru unda verde. Eu sper ca Bruce trece doar printr-o pasa mai proasta si ca in curand...iti vei fericit sotul.

Eu cred ca baiatul meu o asteapta pe domnisoara Danei ca un cavaler ce se crede. Ca altfel nu-mi explic ce-l retine.

MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput