Burtici fericite de septembrie-octombrie (213)
Raspunsuri - Pagina 4
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Raluca (Paun) Tu ce spui, ai putea sa lucrezi de casa un 2 - 3 ore? 30+ Chiara Ada |
Am vrut sa-ti raspund, cred ca da, dupa 2 luni cu siguranta poti lucra. Daca e mami al tau cu tine e foarte bine, o poate plimba pe plaja si tu stai si lucrezi. Si chiar ar fi indicat, ma gandesc acum ca-ti doresti un pic de activitate.
Baby
de Natalia (03.09.09)
lutoniana spune:
nu am nicio scuza si nu stiu de ce dar cred ca am uitat sa trag un chiot pt draga de Kinga
nastere usoara KINGA si asteptam vesti cat mai curand posibil !!!!!
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
aidaciolac spune:
... despre noi nu stiu ce sa zic , nu stiu cum suntem , dar multumiti nu suntem.
Marti seara am fost la control NPI si dr a zis ca foca e ok , dar pisicherul a stat cuminte si nu a zis nici un pas nici cand l-am dezbracat , nici cand l-a testat si nici cand l-am imbracat ... asa ca cum sa ii arat ce nu imi place neurologic si ce ma inspaimanta ...
... drept pt care ne-a programat pt seara asta la eco transfontanelar si apoi intram iar la ea in cabinet cu rezultatul ... asa ca sunt incordata nevoie mare de ce o sa vada la eco. Sper sa vada exact ce este si mai ales sa fie bine si ce face el sa fie normal si noi sa fim niste parinti
... si la toate astea se mai adauga si faptul ca nu prea doarme si daca adoarme se trezeste imediat ...
voi?
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui ralucapaunAm vrut sa-ti raspund, cred ca da, dupa 2 luni cu siguranta poti lucra. Daca e mami al tau cu tine e foarte bine, o poate plimba pe plaja si tu stai si lucrezi. Si chiar ar fi indicat, ma gandesc acum ca-ti doresti un pic de activitate. |
claucia spune:
Laura draga mea, Alessia are pat mare, de aproape 2 persoane, adica nu e nici standard de 140cm latime minimum, nici de o persoana ci are 120 cm latime. Insa nu se face de o persoana ziua, e tot de o persoana si jumatate ceea ce inseamna ca incape ea, mami sau tati, dar cele doua printese s-ar cam contra impreuna cand mai cresc, micute nu ar avea o problema. Noi ne gandim cand creste cea mica, sa renuntam la patul Alessiei desi e foarte frumos, si sa le luam cate un pat de o persoana (90 cm latime).
Uite, ea are camera asta, tot pe rosu cu alb si argintiu: http://www.mobilacristian.ro/produse/detalii-produs.aspx?pid=130
Biroul e mult mai mare decat in poza si are un fel de minibiblioteca sus cu rafturi f folositoare si dulapior, iar sifonierul e cel mai tare, la asta nu renunt.
Pup
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
laura78nico spune:
Fetele va las ca mi s-a terminat programul de stat la calculator... vine Ramo de la plimbare!
la toate si ne auzim maine!
Laura 36+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Claucia multumesc mult!
Sotului o sa-i placa la nebunie este dinamovist!
Laura 36+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
Dana15 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac ... despre noi nu stiu ce sa zic , nu stiu cum suntem , dar multumiti nu suntem. Marti seara am fost la control NPI si dr a zis ca foca e ok , dar pisicherul a stat cuminte si nu a zis nici un pas nici cand l-am dezbracat , nici cand l-a testat si nici cand l-am imbracat ... asa ca cum sa ii arat ce nu imi place neurologic si ce ma inspaimanta ... ... drept pt care ne-a programat pt seara asta la eco transfontanelar si apoi intram iar la ea in cabinet cu rezultatul ... asa ca sunt incordata nevoie mare de ce o sa vada la eco. Sper sa vada exact ce este si mai ales sa fie bine si ce face el sa fie normal si noi sa fim niste parinti ... si la toate astea se mai adauga si faptul ca nu prea doarme si daca adoarme se trezeste imediat ... voi? |
Ufff, Aida..sa inteleg ca aveti un mic stres? dar ce ti pare tie ca nu este ok neurologic la puiut?! sper sa fie totul bine!! sa va zica ca sunteti voi prea stresati..asa va fi!!! Doamne ajuta!
Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 3
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Luci tu ai scuza serioasa, dar eu?!!
KINGA
Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 3
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi