Burtici fericite de septembrie-octombrie (213)
Raspunsuri - Pagina 6
Dana15 spune:
Hmmm, Maria...pe 8 la tuseu? dar oare ea crede ca ajungi pana acolo??!! te inteleg cu nerabdarea si nervii pe bigudiuri..ioi, cat te inteleg! ufff! sa treaca repede! ce fain ar fi sa poti face un eco luni!!
cu epilatul..la mine a fost lejerut ca acum vreo 12 zile m-a facut tanti cosmeticiana si eu astazi numa' am luat asa, la suprafata..plus ca am descoperit oglinda cea mare din camera..am pus un picior pe un scaun si am avut vizibilitate buna..tii, ce de detalii!
Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 3
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
Ufff, Aida..sa inteleg ca aveti un mic stres? dar ce ti pare tie ca nu este ok neurologic la puiut?! sper sa fie totul bine!! sa va zica ca sunteti voi prea stresati..asa va fi!!! Doamne ajuta! |
pai eu nu stiu daca e normal , sau daca noi suntem exagerati , un copil nascut cu nota 10 sa aibe ceva , dar acum sa imi spuneti si voi daca bebelasii vostrii fac asa:
-cand e nervos se incordeaza si se face ca un covrig
-daca il pun pe burta isi ridica si isi tine capul destul de bine (pt scurt timp) ... si din cate stiu asta e un semn de hipoxie , pt ca nu este normal ca un bebel asa mic sa poata face asta , o face doar pt ca i se blocheaza muschii ...
-degetul mare este scos din pumnul strans si rareori il vad cu pumnul strans (asta este bine) DAR , sta cateodata cu degetele deschise si are perioade cand aratatorul e inchis (iar semn rau)
-l-am vazut de cateva ori ca are un tremur f mic si scurt la picior (asta a vazut si dr si a zis ca poate fi ok)
-nu tot timpul sta drept (ma refer la spate)
-degetele de la picioare vad ca le tine ok ...
-doar de cateva ori am observat ca un ochi e mai deschis decat celalalt (iar nu e semn bun)
-nici miscarile nu sunt simetrice tot timpul
... celelalte teste neuro au iesit ok si ne-am apucat acasa sa il testam inainte sa mergem (parinti tampiti) , dar ... pe mine ce ma agita si mai mult este ca si Laci imi spune ca ceva nu e ok si de obicei eu sunt aia care "uite cum isi tine ... , uite cum face" si el e ala care tempereaza , dar daca si el vede ma gandesc ca deja ceva nu este ok
... acum sa vedem ce zice la eco , desi acum am vorbit cu pediatra (sa o aducem maine acasa) si a zis ca dr la care merg la eco este cam exagerata si sa nu am agit ca sa merg si in alta parte daca da diagnostic naspa ... oricum mai ceream inca o parere inainte sa ii dau tratament neuro ... si i-am povestit si la pediatra cum se incoarda si pauza (liniste) oooof , asta ca sa intelegeti ce ma macina pe mine ...
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claucia Uite, ea are camera asta, tot pe rosu cu alb si argintiu: http://www.mobilacristian.ro/produse/detalii-produs.aspx?pid=130 |
wow ce frumos trebuie sa fie la voi
... sau poate o sa mai cumparati inca un pat
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui angelli Am si eu niste emotii! Pe 2 oct, adica maiine merg la spital pt o inducere, bebe este pregatit, placenta prezinta calcifieri, asa ca go baby go! V-as ruga sa imi dati si mie mailul si parola sa citesc despre lamaze. Trebuie sa schimb si numele de la semnatura, Adi meu isi doreste mult numele de Nicholas, cred ca de la presedintele francez, nu imi dau seama, dar e foarte incantat si are si el dreptul sa aleaga o data. Adrianasi Andreas(28.07.2006) baby Iannis |
angelli
Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 8 ZILE
uve_got_mail spune:
M-am intors si eu de la piata...cu doua gutui(era super oferta la o tanti, doar ca nu mai avea...2ron/kg-problema e ca eu de la gutui sughit, da' rau de tot-sper sa scap ca am mancat una deja) si un kg de struguri, am mers incet, incetisor...si ma doare mijlocul de mor...dar atat
Va spuneam ca sambata trecuta m-am facut cu ceara la salon, de-am zis ca mor acolo si nu eram multumita-azi am desavarsit si eu lucrarea cu ceara mea acasa, cu picioarele in sus in fata oglinzii de la sifonier Mi-am luat o oja roz - tot din piata-si am vorbit cu fiica-mea sa ma astepte pana diseara sa imi fac pedichiura si sa ma colorez...
Iuliapapusa, vezi ca iti faceai griji degeaba cu greutatea...
Manga, nu putem sa ti-o luam inainte decat daca ne dai voie...poate pana luni se rezolva Am vorbit acum cateva zile cu o fosta colega de facultate care are o fetita de 3 ani-a nascut la Caritas la 43s +, natural...
Iulika, citesc tot ce scrieti voi mamicile si deocamdata problemutele voastre imi par asa departe...dar in curand vom veni puternic cu intrebarile din urma - voi trebuie sa gasiti solutii pe care sa le aplicam si noi
38+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
vias spune:
Aida ma gandesc la voi...
sper din inima sa fiti doar niste parinti enervant de stresanti si Eric sa fie sanatos!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
uve_got_mail spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
wow ce frumos trebuie sa fie la voi ... sau poate o sa mai cumparati inca un pat Aida ... Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aida, din pacate nu stiu sa iti raspund, ma si mir de cate stii tu, poate ca sunteti prea atenti la lucruri care nu inseamna nimic rau...Bebelul la care am fost se incorda si el, pe burtica isi ridica un picut capsorul, si e un bebe care avea 4kg si ceva la doua luni...mai stiu de la maica-sa ca la inceput isi tinea degetelele raschirate ca o broscuta in prima perioada...
Asteptati si o alta parere, incercati sa nu va mai panicati, sa nu il stresati pe grasunel. Scuza-ma daca m-am bagat ca musca, dar incerc asa cum pot sa te linistesc
Ellenuta spune:
roxxy ce cumintica fetita ta si cat doarme! super!
monikus de ce sa nu fie rosu ptr baieti?? stii ce draguti sunt baieteii imbracati in rosu ...
nu stiu de unde chestia asta cu culorile .. bine hai sa nu-i mbraci in roz/mov dar in rest .. pe bune. de ce barbatii in toata regula poarta camasi/pulovere etc roz/mov fara nicio rusine si noi ne cramponam atat cu ce culori ii imbracam pe bebelusi .. zau daca inteleg ..
luhtien FELCITARI! sa-ti traiasca feciorul si sa fie sanatos!
selen si eu am patit-o .. mi-au trimis mesaj pe yahoo ca-s poze indecente si mi le sterg ..
kemsy daca ai streptococ B, tb sa ajungi urgent la spital daca ti se rupe apa .. ca sa-ti pune antibiotic sa nu treaca la bb ..
cris uff .. nu stiu ce sa spun .. doar ca la urmatoarea cezariana sa-i atragi atentia dr sa repare .. eu nu cred ca e asa groaznic cum spui tu .. si oricum, toate durerile si cicatricea au meritat efortul, nu? hai capul sus ca oricum, taietura aia nu se vede .. cat despre problema la picior .. trebuie sa vez exact despre ce este vorba si nu sa te panichezi dinainte .. iar despre platfus.. eu zic ca e cam devreme sa se pronunte. si nu mai arunca laptele!! pune-l la congelator. o sa-i prinda bine lui bb cand o sa fii plecata de acasa cu trebusoare ..
nela e aici pe forum o fata la a 5-a cezariana .. asa ca se poate, dont worry! cel putin 3 cezariene sunt super ok ..
mary ce pui dulci si frumosi ai!
adi La multi ani ptr Lisa! Sa fie sanatoasa si cuminte!
manga ce bine suna sacha nicholas .. nu-ti place combinatia asta??
unombun sonda ptr pipi ti-o pune in momentul in care te urca pe masa de operatie .. si ti-o da jos cand te da jos din pat. e o senzatie tare nasoala dar te obisnuiesti, cel putin la mine asa a fost.
gata alt capitol ..
hai ca pana recuperez eu, voi mai scrieti un capitol ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
kemsy spune:
Hello, am revenit!!Tot in formula 2 in 1 , relaxati bratele!
Mi-au facut monitorajul, batai bune, lichid mai putin decat vineri, dar bine, mi-a luat sange, mi-a controlat colul...care e conservat , dar evident se intampla niste chestii, pentru ca, asa cum ziceam, dopul se "descompune"
Ideea e ca eu am contractii, si dese (sau cel putin asa le simt eu ), insa la ei cica nu se vad . Dar doare (nu ceva de speriat...deocamdata).
Merg sa trag pe dreapta, poate adorm putin.
Vad ca Maria e inca pe pozitii .
A,in timp ce eu mergeam la monitorizare, m-am "intalnit" cu o fata de la cursul de nasteri, care fluiera ca o locomotiva...si cand am iesit, deja nascuse o fetita .
M-au chemat iar la revizia tehnica duminica...dar nu ajung eu pana atunci..............
Gianina 40 + 1 dupa UM si 40-1 dupa ecograf cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate !
Fotografii
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui kemsy Hello, am revenit!!Tot in formula 2 in 1 , relaxati bratele! Mi-au facut monitorajul, batai bune, lichid mai putin decat vineri, dar bine, mi-a luat sange, mi-a controlat colul...care e conservat , dar evident se intampla niste chestii, pentru ca, asa cum ziceam, dopul se "descompune" Ideea e ca eu am contractii, si dese (sau cel putin asa le simt eu ), insa la ei cica nu se vad . Dar doare (nu ceva de speriat...deocamdata). Merg sa trag pe dreapta, poate adorm putin. Vad ca Maria e inca pe pozitii . A,in timp ce eu mergeam la monitorizare, m-am "intalnit" cu o fata de la cursul de nasteri, care fluiera ca o locomotiva...si cand am iesit, deja nascuse o fetita . M-au chemat iar la revizia tehnica duminica...dar nu ajung eu pana atunci.............. Gianina 40 + 1 dupa UM si 40-1 dupa ecograf cu Loris Stefan Viitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate ! Fotografii |