Burtici fericite de septembrie-octombrie (213)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

]Lisa Adi sa-ti traiasca printesa, sa va aduca numai bucurii

brown]Selen[/brown], multumim pt urari . Tot nu am apucat sa iti zic ce mortala e Ebru cum ia ea pozitia de nepasare totala fata de lumea din jur. E o scumpa si o dulce.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Adi draga,La multi ani scumpetei tale si o zi superba va doresc ! Sunt convinsa ca o sa aveti parte de multe multe bucurii si realizari impreuna de acum incolo pt ca esti o mama deosebita si asta se va reflecta cu siguranta in Lisa !
Nastere usoara de asemenea iti doresc daca nu mai apuc sa intru pana te internezi Si spor la ales nume pt Samburel !

Kawaichan, multumesc mult pt toate urarile . Cu numele inca suntem in pana de idei, dar mai avem vreme .

Tu cum te recuperezi dupa ceza?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

ANGELLI

KINGA

Kemsy cum stam? ne pregatim?!!

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 2

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Uite ca a aparut si Adi..neatza Adi! chiar ma gandeam, oare ce parere vei avea despre discutiile de ieri;

si mai vroiam sa-i spun Nelei..asa m-am obisnuit sa gasesc mesajele tale dimineata, incat daca nu ai aparea intr-o zi, probabil mi-as pune intrebari..m-am gandit eu ca dimineata este unul din putinele tale momente de relax (nu ca celelalte ar fi stresante)

final countdown... 2

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

YUIIII!! ce m-am emotionat!!!

am primit si eu stelute colorate!!!

apoi, vorba aceea..nu puteam si eu sa nasc linistita, fara a fi membru "matur" oare baga ei mana-n foc pentru maturitatea asta?!!

final countdown... 2

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Lisa la multi ani cu multa fericire si sanatate! Si sa le aduci parintilor numai bucurii!

De cand am facut lista cu sarbatoritele lunii octombrie am ochit-o pe printesa si mi-am pus reminder si azi-noapte in pat imi era ciuda ca am asteptat sa se faca 1 octombrie la noi, in loc sa trimit de aseara mesajul, ca in Australia deja era sarbatoare

Adi, ma bucur ca totul e in regula la burtica... vaaaiiii miercurea viitoare, ce aproape iti vei vedea comoara !!! Intru in panica, pentru ca aveam impresia ca esti chiar inaintea mea la "examen" . Of ce stresanta zi ai avut! Ai grija de tine . Multumim din nou de mesajele pline de invataturi si ca iti faci atata timp pentru noi ! Si distractie placuta la petrecere ! Sa fie minunata si sa treaca cu bine! Ce super surpiza cred ca a fost dimineata sa gaseasca plin livingul de baloane!!!

Multumesc mult de sfatul cu monitorul. Acum ca suntem si noi la casa chiar va fi nevoie . Eu credeam ca padurile alea pentru respiratie nu prea isi au rostul, ca daca se opreste din respirat e cam definitiva treaba... dar uite ca m-ai lamurit ca ei mai uita sa respire, si e fain ca aparatul are piuitoare si langa copil, nu trebuie sa depinda copilul de viteza cu care vine mama.

Hihihi ce tare a fost aia cu luminita la capatul tunelului sau trenul .

37+ Alex - cumparaturi bebe

Ralukutz, multumesc mult de tot pt urari si aprecieri .

Stiam eu ca tu stai dupa mine. O sa vezi ca o sa fie bine. Am vazut pozulici cu hainutzele si camera aranjate. Tare faine sunt toate. Sa le folositi sanatosi!!!

Lisa a avut o zi frumoasa ieri, de dimineata a coborat si era plin de baloane colorate in living, cum v-am zis. Tare bucuroasa a fost sa le imprastie, sa le care de colo-colo, a vrut sa le aduca langa masa unde a mancat micul dejun :P Si a vrut sa stea prin zona sa se joace, s-a uitat in carti etc. Apoi a iesit la plimbare cu Patrick (tatal meu) vreo 30', somn, pranz, apoi iar iesit, in parc, de unde a venit cand a ajuns daddy acasa, mai repede, ca sa stam impreuna mai mult si sa ii dam si cadoul. Insa a inceput sa se planga de spate si sa isi traga jos pantalonii de pe ea si am vazut 2 muscaturi de insecte (?) chiar mai jos de marginea scutecului . Si s-a scarpinat, saracuta, s-a iritat destul de rau... A cerut "bandaid", am curatat cu betadina si i-am pus ceva crema cu cortizon, ca nu prea am in casa nimic altceva. Azi am si fugit si cumparat ceva unsoare pe baza de paw-paw ot iritatii de genul asta...

Insa dupa cina i-am dat cadoul (o bucatarie "portabila" si un cerc de hoola-hoop , ca vazuse la una din prietenele ei si la grupul de joaca si tare incantata a fost). Nu va pot povesti ce incantare pe ea. Inclusiv la baie a carat bucataria aia si de dimineata a gasit-o la noi in camera cand s-a trezit. Am reusit si sa mergem la grupul de joaca, ultima tura inainte de pauza de vacanta de 2 sapt. Am luat un tort cu noi (cheese cake) si i-au cantat acolo cu educatoare, mamici si copii "Happy Birthday" si a fost topita. Ea insa nu a fost interesata de tort, a rontait cu ardoare biscuiti de orez .

Si apoi am fugit ca o balena esuata dupa aprovizionare pt trupa, ca luni e zi libera si nu am chef de cumparaturi marti...

Aaa, si de monitor mai vroiam sa zic ca la noi a piuit de cateva ori la inceput si l-am reglat sa fie mai "nesimtitor" , dupa care a mai piuit doar de vreo 2 ori. Dar prima data cand a piuit a fost horror. Sotul a sarit ca ars, dintr-un pas a fost la patut si m-a intrebat ce sa faca? I-am zis sa o scuture. Si a prins el bietul copil de subbrat si a scuturat-o de vreo 2 ori, nu ff viguros, insa ea s-a trezit cu o moaca asa plictisita. A pus-o inapoi si a adormit - niste parinti nebuni, ce mai?!? Turele urmatoare nu am mai luat-o din patut, doar ce am miscat-o cu mainile, cat sa iasa din starea aia de respiratie fff lenta si dupa 2-3 guri de aer am lasat-o si ne-am dus inapoi la culcare ;). Monitorizarea am gasitt-o fenomenala si cand a inceput sa se intoarca pe burta si apoi sa se ridice in picioare, ca am auzit de bebelusi care au "sarit" din patut, adica s-au catarat ei cumva si s-au aplecat pana au picat .

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Luto, Nela, Lisa urla cumplit la baie, pana m-am prins ca ii place apa cu ceva mai calda si muuuulta. Eu prefer apa calaie si asa i-au pus-o si in maternitate, si asa ii faceam si eu baitza acasa, pana cand intr-o seara a pregatit sotul baia si a adus apa dupa gustul propriu . Si de atunci ii faceam baie in apa mai calda si nu a mai protestat cand era in apa. Plus ca o acopeream pe burtika cu o carpa/prosopel pe care il udam constant, sa nu i se faca rece. Apoi o scoteam si protesta la imbracare de mama focului, nici vorba de masaj, astea erau vise!!! (abia apucam sa o sterg cu prosopul si sa ii pun la fundulet crema daca era iritata!). Se linistea doar la tzitzi, dupa care adormea dusa!

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Asa..sa dam dovada de intelepciune si responsabilitate..cum zicea Luci candva, sa luam deux piece-ul

mi-am amintit Raluk ca ziceai in capitolul trecut despre activitatea fizica dinaintea sarcinii, care la tine din cat am inteles eu a fost regulata si in forta..cred ca te va ajuta ff mult!!! chiar daca nu ai lucrat deloc sau numai putin in perioada asta de 9 luni..muschii aceea nu se atrofiaza asa repede! o sa fii in forma buna pentru impins! si cred ca o sa poti sa controlezi mai bine chestia asta, cu impinsul;
nu stiu ce sa zic despre faptul ca sportivele sunt mai predispuse la o eventuala epiziotomie sau ruptura de perineu..eu am doua exemple care au scapat usor si fara nici una din cele doua

si mi-am mai amintit de Ellenuta care a spus ca a atat 2 ani in India..wow! trebuie sa fi fost tare interesant! 2 ani intregi? sau ai facut un fel de naveta?

final countdown... 2

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

adi La multi ani ptr Lisa! Sa fie sanatoasa si cuminte!

Ellenuta, multumesc mult pt urari .

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

eu am citit ceva noaptea trecuta dar nu mai stiu unde am ramas si nici DC nu-mi mai arata.
intru la recuperari imediat dar inainte de toate vroiam sa o pup cu mare drag pe Kemsy....care face fata inceputului de travaliu EXCEPTIONAL.....cu baita calda si intentia de a sta cat mai mult acasa.
felicitari draga mea si nastere usoara, se vede de la o posta cat esti de curajoasa.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput