Burtici fericite de septembrie-octombrie (213)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

aaaaaa , si ce am uitat , pt mine

Dragelor , va multumesc mult pentru incurajari si suport , deja ma simt mai bine si clar mai cer o parere pt foca mea , care da semne de foame ... ioi , abia astept sa ajung la el sa il pupalesc si el sa se intinda ca un cotoiutz ce este

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Aida parca simt un ton mai cunoscut in postarile tale acum . Noapte buna!

Inainte sa plec si eu la culcare las majorete si pentru angelli, care e o treaba sigura, dar mai las si niste majorete mai timide pentru Kinga (sa vedem ce-o fi maine) si pentru Kemsy (prea erau apropiate contractiile alea...). Si o majoreta impartita in jumatate pentru Dana si Maria

Hai angelli!!! Nastere usoara!

Hai Kinga! Sa vedem ce va fi maine!!!

Hai Kemsy! Spune-ne cum mai esti cu contractiile!

Dana si Maria deocamdata o majoreta timida a iesit numai sa se incalzeasca pentru mai incolo

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

se anunta inca o noapte alba pt mine asa ca ma apuc de recuperat ce am pierdut.....vad ca ati avut chef de scris nu gluma..
azinoapte am avut niste dureri ingrozitoare de spate..am dormit numai pe reprize asa ca azi am motait mai toata ziua
sper ca sunteti bine....un dulce...revin dupa ce mai citesc cate ceva...

37+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna dimineata si de la noi, dragele noastre!

Wow, ce subiecte fierbinti ati dezbatut ieri, fetelor.

Aida, si Ana tine si ridica caputul foarte bine, cum zicea si Roxxy, din primele zile de viata. Dar am privit-o ca semn de copil precoce. Cand o ia daddy pe umar sa regurgiteze, isi intoarce singura capul de pe o parte pe alta fara probleme.

Dar cum zicei si tu, simpltomele ce le-ai descris, ele de ele, singurele, nu zic nimic, decat asociate, si trebuie sa te pricepi ca sa le poti interpreta. Eu nu ma mai panichez degeaba, am altele (imi ajunge ca notez toate miscarile Anei legate de mancat si somn, mai un pic si umplu caietul, ca ii urmaresc respiratia cand doarme si sare inima in piept la fiecare suflu mai greu (mi-am cumparat si pompa de mucisori, desi nu cred ca e racita, dar just in case - Maria, am gasit ca accea ce mi-ai aratat-o tu, saru-mana inca o data!- si multe alte stoluri de pasarele ce le mai am si eu; si daca nu le am eu, ma ajuta si sotul sa le dezvolt, ca doar e si el om, are si el temeri ).

Fetelor care probabil va intrebati cum de sunt asa de activa: daca ati observat, eu sunt cea mai activa dimineata devreme la mine (6-7), pentru ca atunci doarme Ana dusa. Dupa 7-8 ne se trezeste si incepe distractia: ieri nu cred ca a dormit legat 2 ore, tot cate o ora sau mai putin si in rest, stat cu ochii pe pereti, mancat, schimbat, marait. Bine ca nu plange, ca sta mai mult in bratele mele, ca asta imi mai lipsea. Daca nu plange, e bine, inseamna ca nu are discomfort major.

Cand doarme prea mult, nu mananca asa bine ca timp si ca frecventa, cand nu doarme asa mult legat, mananca mai mult, deci sunt zile si zile. Ieri, de exemplu, a fost ziua cu mancat mult (pus la sand din ora in ora aproape) si somn putin. Multumesc lui Dumnezeu ca noapte doarme legat 3-4 ore. Oricum eu am programul dupa ea, aseara m-am culcat depe la 7 jumate si m-am trezit la orele de masa ale Anei (9, 3am si acum 6), asa ca ma odihnesc suficient. Daca mi-as face si mai putine griji, ce bine ar fi! Dar nu se poate, it comes with the teritory, vorba romanului.

Ieri am fost un pic blue, dar asta este, se mai intampla. Azi sper din tot sufletul sa fiu pinky pink, cum ii sade bine unei mamici. Mergem la doctor sa vedem cum se mai prezinta operatia si poate ajungem si la pediatru, sa o cantarim si sa se mai uite la ea, pentru linistea noastra sufleteasca, ca nu mai avem rabdare pana face 6 saptamani. Sper sa imi iese faza cu pediatru azi.

Nu stiu bebeii vostri cum sunt , dar eu, cand ma gandesc la Ana...(suna a Creanga ). Am inteles ca mai toti bebeii iubesc apa si ritualul baitei, dar Ana mea tipa de nu se poate cand ii facem baie (vorba lui luto, de parca o tai cu lama). Sper sa prinda si ea drag de baita, pentru ca deja se vindeca din ce in ce mai mult zona buricului, mai creste si ea, mai pune carnita si o sa ii facem zilnic cand e complet vindecata de buricut. O spalam tot cu Johnson si vad ca e din ce in ce mai bine pentru pielicica, parca nu se mai exfoliaza asa de tare. O dam si cu cremuta speciala pentru bebei, tot de la Johnson, momentan numai pe picioare si pe zona pieptului, imi este frica sa ii dau pe maini pentru ca si le baga in gura si oricat de safe ar fi crema (fiind pentru bebei), tot mi se pare mai bine sa ocolesc pentru moment zona mainilor (pumnuletilor in speta, pe care si-i suge can ii ie foame).

IrinaC., sa mai intri pe la noi, mi-au placut parerile de specialitate ce le-ai postat pentru Aida si Moni. Sunt oricand binevenite. M-am uitat si la pozele tale de la botez, foarte frumoase.
Mai fetelor, apropo de botez, ce chin pe saracii bebei, sa ii innece si alta nu in apa aia! Doamne fereste, si daca mai e si frig... sper sa fie cald de Paste, ca daca nu, cu radiatorul in biserica ma duc sa o boteze pe Ana!

Elle, ca are sa uit, merci tare de sugestia cu mazare si pulpite, suna tare bine si poate incerc sa fac si eu astazi (sa nu uit sa iau smantana), dupa ce vin de la doctoras.
Wow, si zici ca 5 cezariene?! Mama, mi-ar fi frica. Mai mult de 3 nu imi doresc, dar mai stii ce ma apuca mai incolo si vreau echipa de fotbal?

luto, ce mai zici, cum mai esti? Nu te-am mai vazut ieri. E totul ok, ce mai face Gogo?

Anomis, cum e cu greutatea lui Dinitu, a recuperat?

Claucia, tinem pumnii sa treaca uraciosii de colici! Ce dormitor frumos are a mica! Pfiu, sa tot stai in camera aia!

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Si sa nu uitam de ce ne-am adunat!

HAI KINGA

HAI KEMSY

HAI ANGELLI!

Fetelor, va doresc o nastere usoara, bebei sanatosi si cuminti!

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Si o majoreta impartita in jumatate pentru Dana si Maria

...si cu inca una de la mine, ficare o sa faca cate una si poate domnita Danei si domnisorul Mariei se hotarasc sa ne onoreze cu prezenta azi-maine.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Va las ceva dragut, mai vechi, dar care sper sa ma aduca zambetul pe buze. L-am primit de dimineta.

Pentru adultii contemporani, pseudo-intelecto-neuro-ipohondri...adica noi...

Se spune ca toate zilele trebuie sa mancam un mar pentru fier si o banana pentru potasiu..

De asemenea o portocala pentru vitamina C, o jumatate de pepene galben pentru a imbunatati digestia si o cana de ceai verde,

fara zahar, pentru a preveni diabetul!

Toate zilele trebuie sa bei doi litri de apa (si apoi sa astepti timp dublu decat timpul pe care ti l-a luat ca sa le bei).

Toate zilele trebuie sa mananci Activia sau iaurt, pentru a avea "L.Cassei Defensis", care nu stie nimeni ce este, dar se pare ca, daca nu bei un iaurt si jumatate in fiecare zi, incepi sa vezi lumea cam tulbure.

In fiecare zi o aspirina, pentru a preveni infarctul, si un pahar de vin negru, pentru acelasi lucru. Si altul de vin alb, pentru sistemul nervos. Si unul de bere, pe care deja nu-mi mai amintesc pentru ce era. Daca le bei pe toate impreuna, chiar si daca faci o congestie, nu te mai preocupa si probabil nici nu te mai intereseaza.

Toate zilele trebuie sa mananci fibre. Multe, foarte multe fibre.

Trebuie sa mananci intre 4-6 feluri zilnic, usoare, fara sa uiti sa mesteci de 100 de ori fiecare inghititura.

Facand un mic calcul, doar pentru a manca, iti ia cam 5 ore.

Ah, dupa fiecare mancare trebuie sa te speli pe dinti, adica: dupa Activia si fibre, dintii, dupa banana, dintii, dupa mar, dintii... si asa, daca ai dinti, fara sa uiti sa folosesti firul dentar, masajul gingiilor, o sorbitura de Plax...
(Mai bine umple cada si pune muzica, pentru ca intre apa, fibra si dinti, iti vei petrece cateva ore aici, inauntru).

Daca dormi 8 ore si lucrezi alte 8, plus cele 5 pe care le folosim pentru mancare, fac 21.
Iti raman 3, in care intotdeauna se poate intampla ceva imprevizibil.
Dupa statistici, vedem 3 ore zilnic televizor.

Ei bine, deja nu se poate, pentru ca in fiecare zi trebuie sa mergi cel putin o jumatate de ora (adica sa te intorci dupa 15 minute, ca altfel dupa o jumatate de ora se face o ora de mers).

Si trebuie sa-ti pastrezi prieteniile, pentru ca sunt ca plantele: trebuie udate zilnic. Si cand pleci in vacanta, de asemenea.
Pe langa asta trebuie sa fii bine informat, asa ca trebuie sa citesti cel putin doua ziare si anumite articole de revista, pentru a compara informatia.

Ah !, trebuie sa faci dragoste zilnic, dar fara sa ajungi sa fie ca o rutina: trebuie sa fii inventator, creator, sa renovezi seductia.
Asta ia timp; si nici nu mai vorbim daca este amor tantric !!! (cu respect iti amintesc: dupa fiecare, trebuie sa-ti perii dintii!)

De asemenea trebuie sa-ti faci timp pentru curatenie, pentru spalat rufe, vase, si nu mai zic daca ai caine, sau alt animal... Copii?
In fine, dupa socoteala mea, imi ies cam 29 de ore zilnic.

Singura posibilitate care-mi trece prin minte este sa faci mai multe lucruri deodata, de exemplu: iti faci dus cu apa rece si cu gura deschisa, asa bei cei 2 litri de apa.
In timp ce iesi din baie cu periuta de dinti in gura, te duci sa faci amor (tantric) in picioare, cu perechea ta, care in treacat se

uita la TV si comenteaza, in timp ce tu maturi.

Ti-a ramas o mana libera?
Cheama-ti prietenii. Si parintii !!! Bea vinul (dupa ce iti chemi parintii va fi nevoie).

Iaurtul cu mar ti-l poate da perechea ta, in timp ce isi mananca banana cu Activia si maine schimbati. Cel putin ca deja am crescut, nu mai trebuie sa luam obligatoriul Danonino Extra Calcio in fiecare zi.

Uuuf!!! Dar daca iti raman 2 minute, retrimite asta prietenilor (pe care trebuie sa-i uzi ca pe plante), in timp ce iei o lingurita de
cereale bogate in fibre All Bran, care face foarte bine ..

Si acuma te las pentru ca intre iaurt, jumatatea de pepene, berea , primul litru de apa si a treia mancare de fibra din zi, deja nu
stiu ce sa mai fac, dar am nevoie la closet urgent.
Ah, o sa profit si imi voi lua periuta de dinti...

DACA DEJA L-AM MAI TRIMIS ALTADATA, SCUZE.... ESTE DIN CAUZA BOLII ALZHEIMER, IN CIUDA ATATOR INGRIJIRI,

NU AM PUTUT SA O COMBAT...

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Vai Nela , ce m-a distrat ultimul tau post!!

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 2

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Neata, neata dragelor!!

tot asa...
macar mi s-a oprit sangerarea aceea..destul de repede Raluk (absorbantul always abia daca s-a murdarit); am un feeling ca aseara am inceput sa pierd din dop..dar nu stiu sigur; oricum doctorul a zis ca este foarte probabil sa se intample..si apropo, de contractiile acele nedureroase pe care le am eu de cateva zile (cu o frecventa mai mare decat de obicei).. a zis ca sunt semn clar de pretravaliu..cool!!!

Asa..Mami de ochila frumos multumim ca ai intrat pe la noi si ne-ai sfatuit

sa stiti ca si eu ma gandesc la katteryna si sper din tot sufletul sa fie totul bine cu micuta lor!

Nela succes la control si la pediatru! eu am auzit f multe mamici plangandu-se ca puiutii lor plang la baita ..se pare ca nou nascutii nu sunt f incantati de ideea de a sta mult timp dezbracati.. intr-o carte de puericultura, autorul sfatuia parintii sa nu-i faca baita de la inceput lui bb, ci sa-l spele partial (initial fata , cu ochisori, urechiute, gatut..apoi, dezbracat de bluzita si spalat pieptul etc, etc..concluzia, puiutul nu era in nici un moment al acestui ritual complet dezbracat)..acum eu nu stiu cum este cel mai bine..cum zicea Aida , cel mai bine este asa cum simti tu!
oare-i bun Johnsonul acela? ca am tot citit despre produsele acestea..si cica ar avea niste compusi care nu sunt tocmai delicati cu pielea copilasilor..

iau una din majoretele lasate de tine si raluk si o trimit la nani..sa se odihneasca, sa fie in forma!..sau as putea sa o trimit sa bea un pahar de vinut pentru mine..sa fie cu tupeu!!!

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 2

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Buna fetelor...si de la Cluj!

Adi sa iti traiasca printesa si La multi Ani!

Aida si Monica...ma bagati si pe mine la idei..desi la externare pe mine m-au trimis cu copilul in brate la neurolog...ca asa se procedeaza la gine I la cluj si mi-a confirmat dr ca totul e ok ....dar si a mea are reprize de urlat pina se face vinata la fata...

Selen..si noua ne-a spus ca s-ar putea sa aiba displazie la soldul stang si ca intre saptaminile 4-6 sa o duc la eco...asa ca pina atunci stau calma...sper sa nu fie nimic anormal..eu cel putin nu vad cute asimetrice si alte cele ce ar trebui remarcate.

Cred ca in unele cazuri ne stresam noi aiurea..eu una incerc sa fiu optimista si sa ma linistesc spunand ca fata mea e o luptatoare!

Astept vesti bune de la Dana...parca e la control nu?

Va...ma cheama "datoria"

de printesa mica Isabela Maria

Vik_cj, multumesc pt urari.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput