Burtici fericite de septembrie-octombrie (213)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Ma bag si eu la somn.
Va doresc o noapte linistita si multa bafta fetelor care nasc maine!majoreta]

37Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Irina multumim mult . Sper sa mai intri sa ne dai sfaturi. De Katteryna nu stim nimic, speram doar sa fie bine si sa nu fi intrat pe la noi pentru ca e prea ocupata cu fetita.

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Si pt Monica: eco transfontanelara am 2 propuneri pt tine:
1.si cel mai drag om cu experienta si care costa zero ca asa e el...la spit de copii Gomoiu dl dr Andrei Zamfirescu.Tine cont ca am lucart acolo, e cel care il vede pe Andrei si care se numeste de ce oare..? Andrei

2.dr Stamate e undeva si in privat ..uita te pe net dc vrei

Recomand numarul 1, suni la spital te programezi si te duci cu fara trimitere ...e super dr

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Roxxy80 cu cantitatea de papat eu zic ca e discutabil si acum depinde si de nervii parintilor.
Eu o hranesc si tzitzi si formula. Din tzitzi cateodata trage 40ml , cateodata 10ml , dar eu nu ii fac testul suptului la fiecare masa ca ar insemna sa o iau razna ...
+ din sticla mai bea 3 masuri , adica 100ml.
Din clinica + pediatra noastra , ne-au spus sa nu ii dam orice ar fi mai mult de 3 masuri pana la o luna , asta avand in vedere ca este un bebel mare.
Si da , sunt momente cand plange de foame dupa 2 ore , dar ii dau ceai maxim 20-30ml. Laci tot zice sa ii dam mai mult lapte ca nu ii mai ajunge , dar eu nu sunt de acord avand in vedere ca ei nu stiu altceva decat supt ... si mai ales ca in fiecare seara observ ca ia in greutate. Aseara a avut 5kg , in seara asta are 5.060g ...
Dar fiecare face cum stie si cum simte si culmea , asa e cel mai bine. Te scumpa

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Tu ii dai completare lui Eric?

scumpa , sa stii ca eu ii dau completare ca nu m-a lasat inima si mai ales ca fiind un bebel mare se deshidrateaza rapid.
Cand am ajuns cu el acasa am zis ca o sa imi maresc si o sa imi stimuleze el productia de lapte ... si eu tot asa cu el mufat de tzitze si daca urla la 10 minute , atunci pana nu mai avea ce sa traga si ii dadeam sticla.
Din pacate la mine nu a mers si productia nu s-a marit
Dupa 10 zile ochiul de zmeu a sotului a zis ca copilul nu ia in greutate si a fugit si a cumparat cantar si seara la baie mai ca nu m-a inecat in apa din vanita ca Erik avea kg cu care iesise din spital ... asa ca fara sa comentez am acceptat ca dupa fiecare masa de tzitzi sa ii dau si o sticla ... asta e , ce naiba sa mai fac. Macar cat curge ii dau sa suga. Ce mai pot sa zic? Doar jos palaria celor care alapteaza exclusiv natural si felicitari sincere ca au productie si la mai mare
Pana la urma am zis ca macar sa curga si atat , dar sa curga si nu sa se opreasca , ca vad cateodata ca da semne de stopare ...

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

anomis28 si kawaichan merci pentru pareri ... o sa dau comanda si eu de pompa electrica de la primii pasi , nu ca nu as vrea sa suga direct , dar foca mea e magaroi mare si cateodata are asa un sictir si suge nervos si suge si apoi trage intr-o parte cu putere pana iese din gura , iar mie imi vine sa fac pe mine de durere si ma gandesc si eu ca tragand cu pompa poate o sa pot sa stimulez mai mult ... din ciclul :'vrabia malai viseaza'

Aida ...
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

eu am avut si pompa primii pasi electrica si manuala chicco si singura cu adev utila este cea de la avent manuala
Aida sper ca nu te am inoportunat asa cum pare ca am facut-o.Pupici si bafta

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

diamar78 sa stii ca asta ma enerveaza si pe mine cu diagnosticu. Zice asa:
-icter neonatal prelungit
-suflu sistolic in observatie (trebuie sa dau o raita si pe la cardio asta am uitat sa va zic)
-..... (nu inteleg scrisul dar intreb maine pediatra cand vine) ... coroide

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Ps: mai stiti ceva de Kateryna??parca asa o chema..ideea e ca din ce am citit copilul a suferit dp un travaliu prelungit..de cele mai multe ori urmarile sunt fff grave la bebe si ...de vina sunt super dragutii mei "colegi" spagari care nu intra cu gravida in sala de operatie la timp.Sper din inima sa ma insel

ioi , bine ai venit , musca de lapte si merci mult . Pai asa am zis si eu ca trebuie asociate semnele ... si sa stii ca mai cer o parere.
Cat despre Fenobarbitalul ala pt icter , aproape ca m-a bufnit rasul cand mi-a zis si am mascat repede , te rog sa imi dai voie sa te mai intreb una alta pe parcurs ca astia sunt in stare sa ne interneze la tratament si am zis ca ii fac eu tratamentul acasa si ca nu ma internez cu el sa mai ia cine stie cati streptococi de prin spital ... eventual si sa il recoltez la Bioclinica sau sa nu ii fac analizele?
e grele rau
... de katteryna am intrebat si eu ca ma tot gandesc la ea , dar vad ca nimeni nu stie nimic

Aida ...
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

eu am avut si pompa primii pasi electrica si manuala chicco si singura cu adev utila este cea de la avent manuala
Aida sper ca nu te am inoportunat asa cum pare ca am facut-o.Pupici si bafta

ooooh , nuuuu , stai calma , merci ca ai intrat . Eram in recuparari si apoi m-am tot chinuit sa descifrez diagnosticul si ce era mai important nu am fost in stare sa descifrez

De ce zici ca pompa de la avent manuala a fost cea mai buna?
Si mai o intrebare: Nu va doare cand va mulgeti? Ca eu am incercat cu o pompa din aia palnie si am crezut ca mor de durere si nu curgea nimic ... ioii cred ca sunt dusa cu capul

Aida ...
Poze cu noi

Mergi la inceput

ma bag la nani ca o femeie ce sunt ... mai dau o raita pe la bucatarie sa vad ce mai e de aranjat ... dar nu inainte sa scot

angelli nastere usoara si bebe sanatos si papacios

Aida ...
Poze cu noi

Mergi la inceput