Burtici fericite de septembrie-octombrie (213)
Raspunsuri - Pagina 15
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa Doamne ce am mai alergat sa recuperez.Ca si Monica scriu cu luta in brate.Cam nasol da merge. Aida Monica si la mine le cam face pe toate da nu ma ingrijorez. Roxxy la mine la 2 sat si 4 zile manaca cam 75 100 mll la o masa cam la 2 ore jumate 3 ore uneori 3 ore jumate.Depine de ea. Azi la sfatul pediatrei i-am luat o suzeta si pur si simplu s-a indragostit de ea.Cat e treaza daca ii scapa(si ii scapa tare des ![]() urla dupa ea) dar macar nu mai urla si din alte motive part cacacica etc.Deci e ok.Asa arata luta mea cu suzehttp://family.webshots.com/photo/2004518200104955882ixDKei de luta Stefania Gabriela (13.09)poze luta |
vaaai ce norocosi sunteti c a printesa (
ce frumoasa e) a acceptat imediat suzeta , noi inca ne chinuim sa il invatam si din clinica ne chinuim , ca asa ne-au sfatuit din cauza ca e fomist si cere non stop mancare ...Aida ...
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Elle nu stiu daca Kinga mai intra acuma seara pe forum, poate tot merge sa se odihneasca. I-am transmis intrebarea ta. Ma gandeam cum sa va pun in legatura daca nu mai intra pe calc sa vada in lista noastra numarul tau, asa ca i l-am scris in sms, daca vrea sa va lamuriti cum e. Sper ca n-am facut o prostie, m-am gandit ca daca e in lista, oricum il putea lua ea si pana acuma.
37+
Alex - cumparaturi bebe
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui anomis28 Draga Aida, am raspuns cu bold cum face Dinutzu. noua nu ne-a spus nimeni nimic. Eu nu mi-am facut griji. cred ca sunteti voi mai stresati. O sa vezi ca eco este ok. ![]() lui Dinu Andrei (14.09) |
draga mea , chiar ca nu stiu ce sa iti zic , dar sa stii ca am ajuns la concluzia ca mai bine merg la un amarat de control sa imi zica dr ca e bine , decat sa am prefac ca nu vad niste chestii si sa fie problema mai tarziu.
Vine maine pediatra si sa vad ce zice si ea referitor la ce au zis doctoritele de la eco si NPI .
La noi situatia a zis ca nu e de speriat , mai ales ca m-am dus devreme , si ca sunt mici sechele care nu il pun in pericol intelectual sau fizic , ci mai de graba de adaptare. M-a tot intrebat daca imi vomita ... pai eu nu cred ca a vomitat de 3x pana acum ...
E posibil sa fie inflorita treaba si probabil ca o sa mai cer inca o parere ... dar daca nu este inflorita trebuie urmat un tratament usor pentru cateva luni (asta pt ca am mers din timp).
Zau ca nu stiu ce sa zic dragelor , probabil ca nu este nimic si ca ar fi ok si daca nu i-as da nici un tratament ... cine naiba poate stii?
Problema cea mai urgenta e ca Erik inca mai are icter , asa ca asta trebuie rezolvat in prima faza ca sa poata sa ne dea tratament neuro ...
... ma duc sa citesc din urma de unde am ramas ...
Aida ...
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Aida. nu doar urla. are si restu ce zici tu. mai ales tremur la picior si mana ca un caine care-si scutura piciorul dupa ce face pipi, nu stiu cum sa explic altfel. Sa nu va mai spun ca am avut chiar senzatia ca ar avea sindr down... |

kawaichan , Ellenuta pai cred ca ar trebui sa deschida cineva un subiect cu 'ce sa ne ingrijoreze si ce nu' ca altfel o luam razna , zau si uite ca unele dintre noi sunt mai prapastioase si sufla si in iaurt ...
selen eu stiam ca controlul pt sold nu se face mai repede de 4 luni , si treaba aia cu 2 pampersi nu am mai auzit-o , dar are sens ... poate se rezolva asa ...

camy_pus baga tu fata draga ce injuratura vrei tu , dar sa stii ca semnele astea ce le-am descris noi nici nu sunt mari probleme ... si eu zic huh bine ca e doar atat
manga ma bagi in sperieti , beeeey dar ce puturos e Sasha
... fug la urlacios si sper sa revin daca nu adorm inaintea lui
Aida ...
Poze cu noi

Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Elle nu stiu daca Kinga mai intra acuma seara pe forum, poate tot merge sa se odihneasca. I-am transmis intrebarea ta. Ma gandeam cum sa va pun in legatura daca nu mai intra pe calc sa vada in lista noastra numarul tau, asa ca i l-am scris in sms, daca vrea sa va lamuriti cum e. Sper ca n-am facut o prostie, m-am gandit ca daca e in lista, oricum il putea lua ea si pana acuma. 37+ Alex - cumparaturi bebe |
da, saru-mana mult de ajutor! ne-am smsuit pana acum.
sper ca macar ea sa intre maine la ceza .. Doamne ajuta!
dar, daca tot nu ma duc la taiere sambata, pot merge la aniversarea unei bune prietene care a implinit azi 30 de ani .. isi face ziua sambata cu mare tambalu .. petrecerea o dau la casa de langa bucuresti (aprox 35-40km) .. sper sa nu am vreo surpriza pe acolo ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
39+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
diamar78 spune:
Anomis, am studiat poza in care faceati gar. Multumesc ca m-ai lamurit.
Crissbebe, si mie mi-a spus dr ca o sa-mi dea trimitere la eco de sold la 2 luni ca asa e moda acum, nu ca ar avea ceva semne.
Kemsy, noi ce facem pana la urma bagam majorete sau nu?
Biaz, bine ai revenit printre noi ca ne-a fost tare dor de tine. Asteptam sa ne povestesti de voi.
Naste maine Angeli sa-au am inteles eu gresit? Daca da, bag niste 
pt ea.
Maria, dar tu sigur ai 40 de saptamani, ai avut ciclul regulat ca sa-ti calculezi sigur DPN dupa UM? Si eu pe primul l-am nascut la 41 de saptamani. Daca ai 40 de saptamani nu cred ca mai ajungi pe 8 la moase.
Aida, dar totusi ce diagnostic i-au pus? Eu cu primul am umblat pe la dr, inclusiv NPI, eco fontanela. Am biletul lui de la NPI in fata si uite ce scrie:Examen neurologic normal, exceptie hiperexcitabilitate la atingere si spontan, reactia Moro exagerata. Ca si tratament vit. B complex, calciu sol, debridat. Am fost la ea la 1 luna. Si la voi e ceva asemanator?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
da, saru-mana mult de ajutor! ne-am smsuit pana acum. sper ca macar ea sa intre maine la ceza .. Doamne ajuta! dar, daca tot nu ma duc la taiere sambata, pot merge la aniversarea unei bune prietene care a implinit azi 30 de ani .. isi face ziua sambata cu mare tambalu .. petrecerea o dau la casa de langa bucuresti (aprox 35-40km) .. sper sa nu am vreo surpriza pe acolo .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Dar tu nu ai inca semne ca s-ar apropia travaliul, cum are Kinga, nu? Atunci sper sa nu fie probleme si sa te poti relaxa acolo, sa nu vrea printesa afara inca
37+
Alex - cumparaturi bebe
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui angelli Manga stii ce, cred ca in weekend vom avea si de la tine vesti! ![]() ![]() Adriana si Andreas(28.07.2006)baby Nicholas |
il asteptam cu drag. tati nu are scoala joia si vinerea...de munict, munceste in week-end...dar pentru el lasa tot.
by the way...Nicholas suna foarte frumos.

MangaGirl
40+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Ellenuta spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
Dar tu nu ai inca semne ca s-ar apropia travaliul, cum are Kinga, nu? Atunci sper sa nu fie probleme si sa te poti relaxa acolo, sa nu vrea printesa afara inca 37+ Alex - cumparaturi bebe |
nu am niciun semn de nascare ... si sper sa nu ma apuce din senin. la mine, ca si la kinga, e prezent streptococul B si trebuie pus imediat antibiotic daca se rupe apa .. sper sa nu fie cazul.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
39+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
IRINA.C spune:
Ma bag si eu ca musca in lapte dar urmaresc odiseea si din cauza Monicai, si apoi empatizez cu Camy si Aida si medic pediatru fiind chiar si incepator dar si mamica incerc sa va linistesc.Nimeni nu a fost mai paranoia ca mine stiind atat si lucrand intr-un spital cu profil de Neuropediatrie infantila(NPI Monica )
.
Aida clonus plantar este NORMAL la bebelusi.Mainile in toate felurile ...degete etc sunt prea finute mama si ele se asociaza OBLIGATORIU cu ceva patologic grav , vizibil si REPETABIL.Singure asa NU reprezinta nimic da nimic nimic nimic.OK?Mai exista si clonus al barbiei si el este normal.Mai sunt si tresariri si ele sunt normale.A-si tine capul f multi fac deja asta pt cateva sec la 1-2 luni.Mai grav e sa NU faca nu sa faca...ma repet , este corect ce ai scris tu cu degetele mainile pumnii etc dar sunt chestii de finete care dc nu se asociaza cu altceva nu au semnificatie.
Icterul dc bebe e alapatat este in 99 la suta din cazuri icter prin inhibitori din laptele matern.Andrei sigur inca il avea la 8-9 sapt nu stiu nici cand i-a trecut, nici nu l-am analizat , si nici fenobarbital sau alte trasnai nu a primit.
Cat priveste agitatia urletele ...Monica si Aida si noi am avut din astea...alala si nopti nedormite de credeam ca mor si nu mai trec.Intotdeauna sa obs dc bebe se linisteste in brate plimbat.Dc tace chiar si pt cateva sec ...nu e nimic patologic.
ASTEPT SI ALTE INTREBARI dc mai aveti...tu Aida inca te tii bine tinand cont de tragedia prin care ati trecut, iar Laci e normal sa fie asa.. si el e atins si el e om si..si el se poate insel.
Va pup si va doresc copii sanatosi
Ps: mai stiti ceva de Kateryna??parca asa o chema..ideea e ca din ce am citit copilul a suferit dp un travaliu prelungit..de cele mai multe ori urmarile sunt fff grave la bebe si ...de vina sunt super dragutii mei "colegi" spagari care nu intra cu gravida in sala de operatie la timp.Sper din inima sa ma insel
Sper ca nu v-am inoportunat.
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 

de luta Stefania Gabriela (13.09)
Andreas(28.07.2006)