Burtici fericite de septembrie-octombrie (213)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Aida..asteptam cu nerabdare sa ne spui mai multe!

Iulia se vede ca-i place suzeta; tuseul este tuseul vaginal, controlul intern pe care ti-l face nenea doctorul

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 3

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

aida am intrat special sa vad ce ati facut la dr , in seara asta nu mai apuc sa citesc , doar maine , o sa te sun maine sa-mi dai mai multe detalii , unde ati fost si chestii de genul
si calin urla tot timpul cand e treaz , am fost cu el la doctorita lui ca nu mi se pare normal sa urle atat , aia a zis ca e bine dar nici nu l-a cautat prea tare , acu nu stiu ce sa mai spun

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Iti tin pumnii,succes!
Doamne ajuta!

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Dragelor, uite acum ma pregatesc sa plec la spital. Cred ca mi se subtiaza colul, am dureri de spate, BB se misca intr-una si ma apasa jos de tot si am o scurgere care din rozulie s-a facut maronie.

Daca se confirma ca ma dilat, o sa intru la cezariana dar mai spre seara, cred ca pe la 10-11.

Va voi anunta astazi daca o sa ma lase cu telefonul la reanimare sau maine dupa ce intru la salon.

N-am apucat sa citesc nimic din ce ati scris de ieri incoace, o sa citesc cu placere cand ma intorc Am facut azi ultimele pregatiri, am fost la cumparaturi cu tati si tati a stat toata ziua langa mine sa ma sustina.

Ellenuta vad ca esti pe baricade, iti urez de pe acum nastere usoara si bb sanatos.
Acelasi lucru si pentru Manga si Kemsy, cele cu DPN apropiat mie. Pentru restul fetelor sper sa fac galerie din fata calculatorului cu bebicul in brate.

Fetelor, abia astept sa-mi vad minunea!!!

Va pup dulce si multumesc pentru toata sustinerea

_
39+ cu dragostea noastra Victor

AMR 1 ZI!!!

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

37Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am primit sms tocmai cand eram in recuperari si bagasem frumos majoretele pentru Kinga cand am vazut ca au venit semne de nastere si merge acuma seara la spital...

"Alarma falsa, ma duc acasa si sper sa obtin maine o programare ferma"

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Eu scot cam 40 ml din amandoi. Cred ca nu stiu cum sa pun pompa, ca o pun si scot pret de 5-6 apasari, dupa care nu mai iese nimic. Schimb unghiul, iar 5-6 apasari si iar nu mai iese. Sunt convinsa ca mai e dar.... nu am gasit eu inca cheia de lucru.

draga suntem cam in aceeasi caruta ... si iau si pastile si beau lichide , si ma hranesc mai mult decat corespunzator , cu odihna e mai problema si beau si bere fara alcool si sunt pe punctul de ami pierde laptele (atat de prost stau) ... cateodata la testul suptului vad ca trage 40ml , alta data trage doar 10ml , ce draq sa mai zic ... ma gandesc si eu sa imi iau pompa , eeeei , dar asta este alta dilema. DE CARE? si mai ales 'ce ma fac daca iau una scumpa si nu reusesc sa trag cu ea?

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Draga Aida,
de azi am 2 pompe . Aveam una manuala Avent isis si azi am mai luat una electrica de la Primi pasi, cred ca Elle, zicea ca a fost multumita de cea electrica. si da, nu mai fac scurta la mana, dar productia tot pe acolo e .
si beau si galactogil si galafor si ceai de fenicul anason si chimen, si mai stau si cu Dinutzu mufat cate o jum de zi.

Tu ii dai completare lui Eric?

Mergi la inceput

Eu i-am scris inapoi ca sper ca a trimis-o acasa ca nu mai sunt semne, nu pentru ca ar fi aglomerat acolo sau alte motive.

Si mi-a raspuns:

"Da, nu m-am dilatat inca si nu am contractii, deci mai am de asteptat. Dopul gelatinos era scurgerea aia. Asta e, victoras nu vrea azi si basta. Pup. K"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Raluk multumim ca ne tii la curent!

eu ma duc la somnic fete dragi..sper sa adorm repede si profund! dream on, dana!

noapte buna!

final countdown... 3

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Mihaela multumesc de parerea cu pompa

Selen asa mami, da-ne si viziunea optimista si pozitiva a problemelor . Doamne ce odisee frumoasa avem, am asa impresia ca orice problema va aparea voi ma veti ajuta sa fiu tare pe pozitii si sa fac ce trebuie

coolutz sa fii aici pe faza si peste o luna si ceva, cand o sa revin cu suparari de genul "bebe e nelinistit"

Yeee, Andre 1000 de mesaje ce fain arata!

Monica, Aida sper sa nu fie nimic si sa va linistiti repede, ca le transmiteti bebeilor starea asta. Va spun ca nici nu am priceput ce ar trebui sa caut la bebe, sa fiu sigura ca e bine, dar sper ca imi veti spune, mai ales ca Aida vad ca isi da seama din poze... acum sunt ingrijorata si ca nu stiu verifica astea si ca nici macar n-am auzit pana acuma de astfel de probleme sau investigatii si deci as putea fi o mama rea care sa nu stie nimic sa verifice la copil... ca aici la noi in oras pediatrii au doar rolul de a face vaccinuri si de a da antibiotic cand raceste

Kinga in curand iti vei vedea minunea din burtica , doar ca nu i-a placut data de azi

Uau, Dana asa sangerare? Si cu culoarea cred ca ai dreptate, nu ar trebui sa fie asa rosie... parca Sherry zicea de sangerare la dilatatie 5, nu? Ce tare ar fi sa fi sarit direct la dilatatie asa mare fara dureri si asta sa nu fie doar o sangerare de la control Nu?

Of, Gianina tinem pumnii! Sa treaca repede si sa nu fie tare dureros! Eu as merge la spital la asa mica distanta intre contractii...

Roxxy uite ce repede te simt ca esti mai bine . Mi-a placut ca ai stat mult pe aici azi . Intru imediat sa fac modificarile.

Maria sper sa gasesti o data camera aia, ca iti spun eu ca numai aia ii lipseste dumnealui

Aida astept sa dezvolti ce a zis doctorul.

angelli tinem pumnii maine

Iulia ce simpatica e cu suzeta in gurita

Fetelor, la noi toata ziua a fost frig si a plouat mocaneste de toamna. Iar acum s-a pus pe furtuna de vara, cu fulgere, tunete, si ploi din alea super torentiale . De obicei furtunile alea nu se fac cand dupa aer cald vine prea repede aerul rece? Care aer cald??? Ca la noi e frig si toamna de cateva zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Raluk multumim ca ne tii la curent!

eu ma duc la somnic fete dragi..sper sa adorm repede si profund! dream on, dana!

noapte buna!

final countdown... 3

Thank God I'm a woman!

Somn usor si linistit si pe maine dimineata poate ai o surpriza . Sau tinem picioarele stranse pana in 6?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

kinga eram sigura ca nu te opreste .. nu stiu ce anume se intampla la elias. ieri a fost full de nasteri insa azi numai una .. stiu de la o asistenta de acolo .. si eu vorbesc cu dr sambata la 12 .. sa vedem ce decidem.

repet intrebarea .. ai acordul lui vladareanu ptr cezariana?? nu se face nimic fara acordul lui. si pe mine m-a vazut inainte sa-mi faca ceza si a spus .. da, e ok, faceti-i operatia ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput