Burtici fericite de septembrie-octombrie (213)
Raspunsuri - Pagina 13
moni_iulia spune:

mkunigunda

Iulia
38+ cu
"Tudorita Mihaita"
Romania
- The land of choice
Poze
AMR 8 ZILE
aidaciolac spune:
acum am intrat pe usa si stiu ca asteptati rezultatul ... foca tare agitata acum ca a dormit tot timpul acolo ... acum urla de numa ... trebuie sa ma ocup de el.
Reprde un rezultat , trebuie un tratament usor cateva luni si va fi ok , dar mai intai trebuie sa vedem cu birilubina cum sta ca la noi nu a trecut de tot icterul
va
si dezvolt mai tarziu ca imediat lesina daca nu il rezolv
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
vik-cj spune:
Andre..la gine I nu iti da nimeni nimic....doar cite un algocalmin daca nu il ai tu in geanta (cum il aveam eu). Deci pregateste-te cu absorbante ca nu le primesti. Mie mi-au fost foarte utile cele manufacturate dupa modelul fetelor din vata si fasa sterila in primele doua zile cind am crezut ca ma "scurg" toata, dupa care am trecut la cele comerciale care altfel singure nu faceau fata.
Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere...numai ca intru mai rarut...din motive de printesa fomista
.
de printesa mica
Isabela Maria
angelli spune:
Hello fetele m-am intors si eu de pe coclauri am tot circulat toata ziua ca sa uit ce ma asteapta, imi vine sa o iau pe whisky sper sa fie usoooor.

Multumesc pentru agitate, sper ca maiine sa pot intra in direct cu stiri proaspete.
Aida, care este rezultatul?Te-ai mai linistit?
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
baby Nicholas
iuliapapusa spune:
Doamne ce am mai alergat sa recuperez.Ca si Monica scriu cu luta in brate.Cam nasol da merge.
Aida Monica si la mine le cam face pe toate da nu ma ingrijorez.
Roxxy la mine la 2 sat si 4 zile manaca cam 75 100 mll la o masa cam la 2 ore jumate 3 ore uneori 3 ore jumate.Depine de ea.
Azi la sfatul pediatrei i-am luat o suzeta si pur si simplu s-a indragostit de ea.Cat e treaza daca ii scapa(si ii scapa tare des
urla dupa ea) dar macar nu mai urla si din alte motive part cacacica etc.Deci e ok.Asa arata luta mea cu suze
http://family.webshots.com/photo/2004518200104955882ixDKei
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
MangaGirl spune:
angelli tinem pumnii!!!!
MangaGirl
40+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ! 
iuliapapusa spune:
Azi am ras de am zis ca mi se rup firele in mine insa nu stiu daca este normal ce a facut
.Cand sa-i schimb pampersul ca se cacacise(cam tare ca de ne constipam) s-a scremut o data de i-a iesit un part cu stropi de au ajuns direct pe mine.Saracuta cred ca s-a speriat ca a inceput sa planga nu stia ce s-a intamplat iar eu mama denaturata nu mai mai puteam strange de pe jos.Noroc ca stau cu ai mei si a venit mami de a continuat operatiunea lasata vraiste de mine.
Manga diana pentru cultura mea generala
imi spuneti si mie ce e ala tuseu?
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vik-cj Andre..la gine I nu iti da nimeni nimic....doar cite un algocalmin daca nu il ai tu in geanta (cum il aveam eu). Deci pregateste-te cu absorbante ca nu le primesti. Mie mi-au fost foarte utile cele manufacturate dupa modelul fetelor din vata si fasa sterila in primele doua zile cind am crezut ca ma "scurg" toata, dupa care am trecut la cele comerciale care altfel singure nu faceau fata.Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere...numai ca intru mai rarut...din motive de printesa fomista . de printesa mica Isabela Maria |

30+
Chiara Ada
angelli spune:
Manga stii ce, cred ca in weekend vom avea si de la tine vesti!

Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
baby Nicholas
anomis28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac pai eu nu stiu daca e normal , sau daca noi suntem exagerati , un copil nascut cu nota 10 sa aibe ceva , dar acum sa imi spuneti si voi daca bebelasii vostrii fac asa: -cand e nervos se incordeaza si se face ca un covrig Asa face si Dinutzu -daca il pun pe burta isi ridica si isi tine capul destul de bine (pt scurt timp) ... si din cate stiu asta e un semn de hipoxie , pt ca nu este normal ca un bebel asa mic sa poata face asta , o face doar pt ca i se blocheaza muschii ... Si al nostru isi tine caputzul pentru putin timp -degetul mare este scos din pumnul strans si rareori il vad cu pumnul strans (asta este bine) DAR , sta cateodata cu degetele deschise si are perioade cand aratatorul e inchis (iar semn rau) asta nu am observat la noi, dar nici nu m-am uitat. -l-am vazut de cateva ori ca are un tremur f mic si scurt la picior (asta a vazut si dr si a zis ca poate fi ok) dinutzu are tremur la gurita de nervi cand vrea tzatza si nu primeste imediat -nu tot timpul sta drept (ma refer la spate) Dinutzu nostru sa mai mult covrig sau cu capul pe spate, mai ales cand vrea sa traga un pirtz -degetele de la picioare vad ca le tine ok ... al nostru si le raschira cand in schimbam -doar de cateva ori am observat ca un ochi e mai deschis decat celalalt (iar nu e semn bun) cand ne trezim din somn si noi stam cu un singur ochi.... pana ne hataram sa-l deschidem pe celalalt -nici miscarile nu sunt simetrice tot timpul trebuie sa fie? ... celelalte teste neuro au iesit ok si ne-am apucat acasa sa il testam inainte sa mergem (parinti tampiti) , dar ... pe mine ce ma agita si mai mult este ca si Laci imi spune ca ceva nu e ok si de obicei eu sunt aia care "uite cum isi tine ... , uite cum face" si el e ala care tempereaza , dar daca si el vede ma gandesc ca deja ceva nu este ok ... acum sa vedem ce zice la eco , desi acum am vorbit cu pediatra (sa o aducem maine acasa) si a zis ca dr la care merg la eco este cam exagerata si sa nu am agit ca sa merg si in alta parte daca da diagnostic naspa ... oricum mai ceream inca o parere inainte sa ii dau tratament neuro ... si i-am povestit si la pediatra cum se incoarda si pauza (liniste) Aida ... Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Draga Aida, am raspuns cu bold cum face Dinutzu. noua nu ne-a spus nimeni nimic. Eu nu mi-am facut griji. cred ca sunteti voi mai stresati. O sa vezi ca eco este ok.

(parinti tampiti) , dar ... pe mine ce ma agita si mai mult este ca si Laci imi spune ca ceva nu e ok si de obicei eu sunt aia care "uite cum isi tine ... , uite cum face" si el e ala care tempereaza , dar daca si el vede ma gandesc ca deja ceva nu este ok