Burtici fericite de septembrie-octombrie (213)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

OF Maria- ce te mai chinui si tu . Asta cu tuseul e de groaza. Mie mi-a facut pe la 32 de saptamani si am zis ca mooooor. Cel mai tare a fost cand am ajuns la spital cu apa rupta si dilatatie 4...Sa vezi atunci ce bine era
Pup fata si astept cu nerabdare sa se nasca carliontz!

Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)

prima intrebare a fost...doare...raspuns: it can be painful. mama lor de teroristi. poate vine pana atunci singur. tre' sa vina.

MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:

Aaaaaaaa, la ultimul control Chiara se tinea cu ambele manutze de nasuc si am intrebat de ce face asa, la care medicul a spus ca probabil ii miros lui picioarele.

30+ Chiara Ada

Super tare

Gianina 40 + cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate !

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

mai fetelor imi pare rau ca unele dintre voi aveti astfel de ganduri referitoare la sanatoatea neurologica a puiutilor..sper din tot sufletul sa nu fie nimic rau!

maria cu marimea burticii..stai linistita, ca eu de prin saptamana 34 am decis sa nu mi-o mai masor (medicul de familie a mai facut-o dar nu am fost curioasa)..pentru ca a mea este clar mai mica! astazi ma uitam la celelalte burtici din sala de asteptare..a mea era cea mai mica (si nu cred ca toate erau la 39+)
ufff..camera aia! cand o gasesti, sunt tare curioasa unde a stat ascunsa..

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 3

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Referitor la vomatul in jet, eu am mare experienta aici de la Matei. El a fost hranit cu lapte praf si pot sa va spun ca din 7 mese pe zi, cel putin 3 le voma in jet (adica aproape toata cantitatea). Ajunsesem la disperare. Dupa ce voma, vroia sa pape iar. Gasisem pe net tot felul de grozavii si deja mi-l inchipuiam bolnav de stenoza pilorica. Pediatra mi-a spus ca atata vreme cat ia in greutate, cat nu incepe sa manance din ce in ce mai putin (adica de pe la 90-100 de ml sa ajunga sa pape 30-40) totul e ok. In prima luna mi-a luat 1 kg, desi voma f f mult.
Maria varsa si ea in jet de vreo 2 ori pe zi. Norocul cel mare cu Maria este ca scoate aerul f f rapid. Da niste ragaieli de om mare. La Matei ma chinuiam si cate 30 de min cu el pe umar si nu reuseam sa-l fac sa ragaie si cred ca si din cauza asta ajungea sa vomite in jet. O alta problema era ca manca ca haplea, de parca se termina lapticul din lumea asta (deci asta era alt motiv de voma).

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)

Mergi la inceput

Vreau sa intreb si eu mamicile care isi hranesc puii doar cu lapte praf cam ce cantitati papa puii vostri. Maria mea, care nu are nici o luna, manca pana acum 2 zile 120 de ml la interval de 3-4 ore (rar si 5 ore). De 2 zile cere sa pape la interval de 2 ore si jumatate. Ideea e ca de multe ori vrea mai mult de 120 de ml. Azi-noapte i-am facut 150 de ml la vreo 2 mese pt ca urla pur si simplu si imi lingea pijamalele, imi sugea fata .
Mie mi se pare ca papa cam multicel. Voi ce parere aveti? Ideea e ca nu pot sa-i dau mai putin pt ca face f f urat de foame. Nu o pot pacali cu suzeta ca sa las macar 3 ore intre mese. Dupa ce se satura doarme de rupe patul (bineinteles ca doame cu mine in pat ).

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)

Mergi la inceput

Daca tot vorbesc singura pe zici, macar sa umplu cateva pagini .
Fetelor, nu va mai ingrijorati ca aveti burta mica. La Matei am avut un burtoi imens (aproape dublu fata de cat l-am avut la Maria) si el s-a nascut cu 3,350. La Maria am avut burta mult, mult mai mica si am luat si mai putin in greutate (adica 16 kg, fata de 24 la Matei) si am nascut-o cu 3,850. Deci chiar nu are importanta marimea burtii.

Vreau sa rog si eu fetele pricepute sa-mi corecteze si mie pe prima pagina: am nascut la 39 de saptamani fix, scor Apgar 9, iar data nasterii mele este 01.08.1980.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Am si eu niste emotii! Pe 2 oct, adica maiine merg la spital pt o inducere, bebe este pregatit, placenta prezinta calcifieri, asa ca go baby go!
V-as ruga sa imi dati si mie mailul si parola sa citesc despre lamaze.
Trebuie sa schimb si numele de la semnatura, Adi meu isi doreste mult numele de Nicholas, cred ca de la presedintele francez, nu imi dau seama, dar e foarte incantat si are si el dreptul sa aleaga o data.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Hai Adriana, nastere usoara!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Roxxy..deci se poate bebe mare si in burtica mica

raluk un brat de flori, draga mea!! acum am descoperit si eu situl whattoexpect.com..poate ca ati mai vorbit voi aici de el, poate ca a zis si Adi, iar eu nu am fost atenta..acum il rasfoiesc si imi place ce vad (ma uit la sectiunea cu alaptatul)

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 3

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
kemsy deci ma pui sa imi lipesc telefonul de mana cu leucoplast (asta am la indemana) , iooooi fetelor , cum de mai puteti? ... m-ai spart cu revizia tehnica si cu locomotiva

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Aida , stai linistita ca va voi trimite sms la o ora rezonabila

Si acum se pare ca ma transform si eu in locomotiva, una mica...pe aburi

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

dana prindem startul impreuna, iti spun eu :-D. eu am yahoo messenger pe tel. va transmit in direct dk e de ceva

eu nu mi-am faxut niciodata probleme de marimea burtii. nu m-am masurat niciodata si e prima oara cand am intrebat moasa cat masor. merue am avut-o mai mica...cred eu si mi-am dorit sa o am mai mica sa o pot purta usor la munca. si asta mi-a dat mie ideea ca si copilul va fi maxim 3,500 ca sa il pot naste usor. cine stie, poate fac o matza creatza...dar mie nu mi-e frica. are timp sa se ingrase.

Kinga asteptam vesti.

Kemsy deci pierzi dopul...bravo, bravo.

referitor la vomatul copiilor...acu; vorbesc din experienta de nanny...si cred ca ma repet, dar imi cer iertare...gemenii de care am avut grija de la aproape 6 luni la un an jumate vomau la greu...au vomat pana aorape de 9-10 luni dupa fiecare masa. parintii m-au avertizat de la inceput sa nu ma sperii si intr-adevar s-a reglat de la sine.

MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput