Burtici fericite de septembrie-octombrie (213)
Raspunsuri - Pagina 11
Ellenuta spune:
astept cu sufletul la gura vesti de la kinga .. chiar sunt curioasa ..
ralucule nimic inca de la ea????
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monica_dicut spune:
Ce balarii inseamna NPI???
Acum mi-s cu el in brate dupa ce a urlat o ora jumate in continuu cu tzatza-n gura si in orice pozitie. I-am facut un biberon tot cu el in brate ca altfel nu tacea neam... acum are burtihaiu plin si tace malc... da n-a ragait si mi-e frica sa-l pun in pat (adica in landou ca patu e cah rau)A papat 100 ml de LP... deci ia vreo 50 de la mine?? As vrea sa ma mulg acum sa vad ce mai iese dc m-o lasa mister terro. (nu va puteti inchipui cum scriu eu cu o mana...)
coolutz, eu stiu de pusee da sa ma ierte Dumnezeu ca pe el il tine deja de vreo 2 saptamani daca nu mai bine. Noi deja aem 5 saptamani...
tzaca ce e evident ca mi-a adormit pe umar si io mor de durere de spte... da unde naiba e mai bine ca la mami... si io vreau la mama acasaaaaaa
Asa, incerc sa il pun pe ace sa va descriu cam ce face el si cam ce are poate ma maai aduceti pe pamant ca deja caut pe net diverse... nu va inchipuiti ce speriata sunt(aida, nu e vina ta, oricum aveam o intreaga lista de ciudatenii pt pediatra...)
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
mkunigunda spune:
Dragelor, uite acum ma pregatesc sa plec la spital. Cred ca mi se subtiaza colul, am dureri de spate, BB se misca intr-una si ma apasa jos de tot si am o scurgere care din rozulie s-a facut maronie.
Daca se confirma ca ma dilat, o sa intru la cezariana dar mai spre seara, cred ca pe la 10-11.
Va voi anunta astazi daca o sa ma lase cu telefonul la reanimare sau maine dupa ce intru la salon.
N-am apucat sa citesc nimic din ce ati scris de ieri incoace, o sa citesc cu placere cand ma intorc Am facut azi ultimele pregatiri, am fost la cumparaturi cu tati si tati a stat toata ziua langa mine sa ma sustina.
Ellenuta vad ca esti pe baricade, iti urez de pe acum nastere usoara si bb sanatos.
Acelasi lucru si pentru Manga si Kemsy, cele cu DPN apropiat mie. Pentru restul fetelor sper sa fac galerie din fata calculatorului cu bebicul in brate.
Fetelor, abia astept sa-mi vad minunea!!!
Va pup dulce si multumesc pentru toata sustinerea
_
39+ cu dragostea noastra Victor
AMR 1 ZI!!!
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
Ellenuta spune:
aida fata care face a 5-a cezariana de aici de pe DC este adita. cezarinele sunt relativ apropiate ... respectiv septembrie 2001, mai 2003, ianuarie 2005, ianuarie 2007 .. si acum nu stiu exact .. oricum are 20 si ceva de sapt, poate chiar mai mult ..
nu mai stiu exact la ce subiect am aflat asta .. ca dadeam link.
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
kinga deci inca nu te-ai internat .. am inteles ca sunt ceva probleme cu internarile ca nu sunt locuri, dar probabil ca daca e urgenta, atunci te primesc ... tinem pumnii sa fie totul bine! asteptam vesti!! lasa-ne si noua nr tau de telefon .. pls!
HAIDE KINGA CU BEBELU SANATOS SI PAPACIOS!
NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!
Eva
papa bun
Iulika29 spune:
Aida Monica linistiti-vå måmici ca e destul de mult stres.si bruculica face exact la fel ce spuneti ca fac bebicii vostri..e cam devreme sa tragem concluzii tragice inainte sa stim despre ce e..din cate vad toate din cele descrise le cam au bebelusii deci nu e nimi batut in cuie daca fac asa.. au nu stiu ce ..daca fac invers au altceva..
si al meu ii tremurå piciorusul recurgiteaza cand deloc cand des , se inconvoaie, plange, rade..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
Dana15 spune:
Kinga tinem pumnii!! la fel si pentru Angelli!!!
Deci..ne-am intors! victoriosi..vorba aceea!! la tuseu: colul este "numa bun pentru nascut" (moale, orificiu permeabil..nu am intrebat mai multe detalii); la eco, bebelusa pare de aprox 3200gr (intotdeauna ne-a spus ca nu este un puiut mare..)..ne-a mai pus si la monitorizarea batailor cardiace..acolo m-am panicat eu putin ca a avut momente cu 90-92 batai/min (bine, toata chestia asta este destul de subiectiva...copilul era agitat, de abia am putut sa o monitorizam 15 min..o alergam incolo si-ncoace; plus ca fiind o garda aglomerata, doctorul ne-a lasat pe noi sa facem monitorizarea- adica imi tinea grig electrodul acela pe burtica ..in fine, medicul a spus ca este ok..la eco, inima, fluxurile sunt bine..asa ca am decis sa raman in continuare optimista)
L-am intrebat daca exista vreo sansa sa ajungem pana in 6.."tot ce este posibil, dar la fel de posibil este sa ne vedem si maine"..deci..ne-am lamurit!
ce ma ingrijoreaza un picut acum..sangerarea asta dupa tuseu..ca la menstruatie (ma refer la culoare); pana am ajuns acasa s-a umplut un absorbant zilnic..acum mi-am pus un always; stiu ca este normal..dar parca nu ma asteptam la asa mult (data trecuta nu am sangerat..este drept, tuseul de astazi a fost mai "viguros")
Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 3
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kemsy spune:
Hop si eu...!
Am reusit sa dorm, nu stiu cum de...probabil intinsa pe o parte mai scade durerea.
Am facut proba cu cronometru de contractii, si reiese ca am cam la 3-4 minute, si dureaza cam 30-40-50 de secunde. Si dopul tot este eliminat, din ce in ce mai mult.
Nici nu stiu ce sa fac...mai stau acasa ca nu vreau sa merg la spital si sa-mi zica aia ca inca e conservat colul . Cred ca ma bag in cada...ca sa zic ca la mine a fost travaliu in apa .
Concluzia in ce priveste durerile: sunt cam slaba, nu foarte rezistenta, cand incepe contractia imi vine sa-mi iau jucariile si sa plec acasa
Merg la recuperari.
Gianina 40 + cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate !
Fotografii
Fragutza spune:
Selen, a mea vomita/regurgiteaza si dupa masa si la o ora, doua..O tin ridicata dar nu prea scoate aerul mereu.
O sa vad maine exact si-ti povestesc.
NPI e neuropsihiatrie infantila.
Baby
de Natalia (03.09.09)
Roxxy80 spune:
Salutare!
Pai hai sa-ti raspund eu. Am impresia ca sunteti 2 parinti tare exagerati si speriati. Si Maria se incordeaza de multe ori si are si momente cand nu-si tine corpul drept. Faza cu un ochisor inchis a avut-o si Matei (si e bine sanatos) si o are si Maria din cand in cand. Referitor la tinutul capului, eu nu am vrut sa scriu aici ca sa nu para ca ma laud dar Maria isi ridica si tine capul singurica cam de prin ziua 6 de viata. ca sa nu mai spun ca daca o pun pe spate se intoarce pe o parte singurica. Prima data cand am vazut-o am avut un soc si pe urma ne-am bucurat ca avem un copil super precoce. Noi o tinem mult pe burtica si ea ridica capul si se uita in stanga si in dreapta prin camera. Promit ca o voi filma si sper sa aflu si cum sa pun filmuletul aici.
De ce e semn rau daca tine aratatorul inchis? (eu acum imi dau seama ca eu nu am avut timp sa studiez toate cele asa in profunzime din lipsa de timp, de atomik urlator etc).
Inca ceva: cum adica nu sunt simetrice miscarile? O astept sa se trezeasca si o sa o studiez in toate cele.
Aida, eu cred ca astea sunt doar griji si exagerari de mamica iubitoare. Sigur puiutul e f f bine.
Citat: |
pai eu nu stiu daca e normal , sau daca noi suntem exagerati , un copil nascut cu nota 10 sa aibe ceva , dar acum sa imi spuneti si voi daca bebelasii vostrii fac asa: -cand e nervos se incordeaza si se face ca un covrig -daca il pun pe burta isi ridica si isi tine capul destul de bine (pt scurt timp) ... si din cate stiu asta e un semn de hipoxie , pt ca nu este normal ca un bebel asa mic sa poata face asta , o face doar pt ca i se blocheaza muschii ... -degetul mare este scos din pumnul strans si rareori il vad cu pumnul strans (asta este bine) DAR , sta cateodata cu degetele deschise si are perioade cand aratatorul e inchis (iar semn rau) -l-am vazut de cateva ori ca are un tremur f mic si scurt la picior (asta a vazut si dr si a zis ca poate fi ok) -nu tot timpul sta drept (ma refer la spate) -degetele de la picioare vad ca le tine ok ... -doar de cateva ori am observat ca un ochi e mai deschis decat celalalt (iar nu e semn bun) -nici miscarile nu sunt simetrice tot timpul ... celelalte teste neuro au iesit ok si ne-am apucat acasa sa il testam inainte sa mergem (parinti tampiti) , dar ... pe mine ce ma agita si mai mult este ca si Laci imi spune ca ceva nu e ok si de obicei eu sunt aia care "uite cum isi tine ... , uite cum face" si el e ala care tempereaza , dar daca si el vede ma gandesc ca deja ceva nu este ok ... acum sa vedem ce zice la eco , desi acum am vorbit cu pediatra (sa o aducem maine acasa) si a zis ca dr la care merg la eco este cam exagerata si sa nu am agit ca sa merg si in alta parte daca da diagnostic naspa ... oricum mai ceream inca o parere inainte sa ii dau tratament neuro ... si i-am povestit si la pediatra cum se incoarda si pauza (liniste) oooof , asta ca sa intelegeti ce ma macina pe mine ... |
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)