Burtici fericite de septembrie-octombrie (213)
Raspunsuri - Pagina 10
selen80 spune:
Aida tinem pumnii pt diseara...eu zic ca e totul bine
si Ebru isi tine f bine capsorul, si inca de la inceput asa a fost, cred ca noii ni-i inchipuim de fapt mai fragili decat sunt in realitate
si la fel si cu ochii, cateodata unul e inchis si unul deschis...
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Fragutza spune:
Aida, multumesc mult! Tin pumnii sa fie bine!
N-am vazut nimic la fata sa ma alarmeze, e adevarat ca nici nu ma pricep la bebei asa mici. Ce ma supara e ca vomita, are niste jeturi cateodata ca in filmele de groaza. Dr zice ca nu e nimic, doar e foarte balonata si de aia. Maine insa ma duc la sa-i faca o echo la stomacel sa vad daca are reflux. Si tot maine ii face si echo la sold.
Anomis, eu alternez sanii cand mulg ca si la mine se diminueaza dupa 5-6 pompari. Folosesc pompa manuala de la Avent si e ok.
Baby
de Natalia (03.09.09)
selen80 spune:
Raluca, si noi stam prost cu regurgitatul....la noi nu neaparat ca are jet, dar regurgiteaza f des....si eu am inteles ca e doar reflux, si ca se regleaza de la sine pana la un an....ce ar ajuta e ca dupa masa sa stea jumatate de ora putin ridicata, nu direct culcata la orizontala....
Ebru regurgiteaza cel mai mult cand se forteaza sa traga partzuri sau sa faca kklica dar se intampla si asaa...din senin....
oare se vede ceva la eco acum?ca i-as face si eu....
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
vias spune:
dragi nebune (ca sunteti Aida si Monica ) vreti sa ma omorati vad eu inainte sa-l vad pe Flavius...ai????
....eu sunt convinsa ca amandoi copii vostrii sunt perfect sanatosi...dar noi...suntem niste mame disperate..si cred ca trebuie sa ne acceptam statutul asta deocamdata...
Trebuie sa fie amandoi bine...si imediat si al meu..ca de nu...AHYIYIYIYIYIUWUFGADY UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU$Q490[FHRY2O34
...ASTEA AU FOST NISTE MEGA MARI EXTRA INJURATURI....SI DUMNEZEU NU AR MAI EXISTA PE LUMEA ASTA...CA DE ALTFEL NICI NOI...VB LUI PUSTACHE...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
MangaGirl spune:
aici ma alaturi lui camy. fetelor, nici nu l-am nascut...ma bagati in boale. acu' spuneti-mi si mie unde ma duc sa citesc ceva avizat. ma gandesc totusi ca astia or sti sa-i faca un control, nu?
sa explic niste chestiuni: eu azi am fost la clinica si nu la spital. m-a vazut doar moasa si a ascultat inima, mi-a masurat bataile inimii, de fapt ale lui, burta (37sp) aporpo de Luci care era nemultumita ca are burta mica...iaca eu 40+ si tot de 37 o am. Pe 8 octombrie ma duc la tuseu tot la clinica...de la tuseul ala poate sa mai dureze inca vreo 48 de ore pana se hotaraste dumnealui sa-si faca aparitia. sau dupa 48 de ore mai incearca un tuseu...ca doar nu doare, e flaore la ureche!
si daca nici asta nu functioneaza, la 12 zile im ifac inductia. o alta placere. cam asa stau lucrurile.
Ellenuta Sasha Niholas suna nemaipomenit...problema e ca Laurian e batut in cuie...de ta-su....ca nu am cu cine sa ma inteleg si pace.
Aida si Monica eu cred ca totul e bine, aveti incredere ca ai vostri copilasi sunt ok. ce-i drept mai urlaciosi...dar vorba aia, tre' sa simtiti the motherhood. nu?
Dana ore de ce nu m-oi fi gandit la pozitia cu un picior pe scaun. m-=am chinuit cu burtoiul la inaintare. offff
ma duc sa mai caut camera si revin.
MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!
suede spune:
Eu sunt convinsa ca o sa fie bine si la Kinga si la tine
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ellenuta
elias .... Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
37Mihnea Costin
Doro76 spune:
OF Maria- ce te mai chinui si tu . Asta cu tuseul e de groaza. Mie mi-a facut pe la 32 de saptamani si am zis ca mooooor. Cel mai tare a fost cand am ajuns la spital cu apa rupta si dilatatie 4...Sa vezi atunci ce bine era
Pup fata si astept cu nerabdare sa se nasca carliontz!
Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)
coolutz spune:
fetele care aveti copliasi de vro luna,va plangeti ca ati observat anumite semne "rele" ...ca plang mult, ca vor la san, ca mai au cate un tic ne-la-locul lui...din cate tin eu minte in jur de 4-6 sapt bb-ii au un "puseu" de crestere, perioada in care sunt mai agitati, se cer mai des la san, nu le mai ajunge ce primeau pana acum ..
nu va impacientati doar din atat, e ok sa il puneti mai des la san in perioada asta pana se regleaza din nou raportul cerere oferta iar dupa aceea o sa fie ok...dureaza cam o sapt toata treaba
si eu am intrat in panica cand andreiul a avut cam o luna...la fel mi se parea ca plange fara motiv, ca se strange nu stiu cum ca se uita nu stiu cum ...evident ca am fost si eu cu el la npi, la echo abdominal si transfontanela, orl, oftalmologie...si pe cand am facut toate analizele, care au iesit ok .... s-a linsitit si el......
intre timp a stat la san cam non stop...dar am fost foarte stresata si s-a imputinat simtitor si cantitatea de laptic ce o produceam ...ne-am revenit cand totul s-a dovedit a fi alarma falsa
evident ca pentru linistea voastra cel mai bine e sa mergeti sa faceti toate analizele ca sa va convingeti ca totul e in regula (asa am facut si eu, si cred ca voi face la fel daca va fi nevoie)...numai sa nu uitati sa nu va stresati decat daca intr-adevar sunt motive pentru asta ...
recitind meesajul asta pe si cele anterioare ...pare ca sunt cea mai relax mamica de pe forum, care nu isi face griji din nimik...sper sa imi pastrez lejereala si pentru dupa cand nasc
,
andrea cu julia (DPN:11Oct2009) si andrei (6april2007)
vik-cj spune:
Buna fetelor...si de la Cluj!
Adi sa iti traiasca printesa si La multi Ani!
Aida si Monica...ma bagati si pe mine la idei..desi la externare pe mine m-au trimis cu copilul in brate la neurolog...ca asa se procedeaza la gine I la cluj si mi-a confirmat dr ca totul e ok ....dar si a mea are reprize de urlat pina se face vinata la fata...
Selen..si noua ne-a spus ca s-ar putea sa aiba displazie la soldul stang si ca intre saptaminile 4-6 sa o duc la eco...asa ca pina atunci stau calma...sper sa nu fie nimic anormal..eu cel putin nu vad cute asimetrice si alte cele ce ar trebui remarcate.
Cred ca in unele cazuri ne stresam noi aiurea..eu una incerc sa fiu optimista si sa ma linistesc spunand ca fata mea e o luptatoare!
Astept vesti bune de la Dana...parca e la control nu?
Va...ma cheama "datoria"
de printesa mica Isabela Maria
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cjAida si Monica...ma bagati si pe mine la idei..desi la externare pe mine m-au trimis cu copilul in brate la neurolog...ca asa se procedeaza la gine I la cluj si mi-a confirmat dr ca totul e ok ....dar si a mea are reprize de urlat pina se face vinata la fata... |