Burtici fericite de septembrie-octombrie (213)
Raspunsuri - Pagina 19
aidaciolac spune:
'neata dragelor 
Sa vedeti o chestie ca am dormit toata noaptea (intre alaptari desigur) , dar este extraordinar si asa 
adi la fel este si la noi cu baia , ok cat il spalam , dar imbracatul si masajul este in urlete
si culmea aseara a papat si a adormit repejor (in jumatate de ora) ca de altfel am observat ca seamana cu sora-sa , dupa baie nu mai adoarme ...
dana felicitari pt stelute
, chiar ieri ii spuneam lu luto ce stelute frumoase are ![]()
raluk cred ca treaba aia cu vaccinarile trebuie sa o facem telefonic ca e complicat de scris
si cam mult ... oricum , vaccinurile din maternitate le-a facut ca nu am avut putere sa ma lupt cu TOTI care mi-au sarit in cap , dar macar mi-am spus punctul de vedere ... si cu pediatra am ajuns la un compromis sa facem doar hepB ca a recunoscut in final ca celelalte nu prea au sens ... a mai recunoscut ca mai are cateva (4) familii care refuza vaccinarile dar am inteles ca compenseaza cu nu mai stiu ce...
Aseara si pediatra de la eco transfontanelar a zis ca celelalte vaccinari nu au sens asa ca parca incep sa se lege ... Oricum , daca o fi nevoie de tratament neuro atunci clar trebuie oprita vaccinarea
... nah ca pana la urma am scris cam ce era de scris ![]()

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
adi despre ce monitor povestesti ? Monitorizeaza respiratiile? Ca si mie mi-ar trebui unul dinasta mai ales ca pediatra dupa ce l-a consultat cand am ajuns acasa a zis sa am grija si sa il urmaresc ca "cam uita sa respire" 
nah ca sa vedeti alta disperata ... si am obsrvat ca mai face si el pauze de respiratie ...
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
In primul rand buna dimineata,
nela pleaca urechea la ce zice mami Adi ca asa m-am rezolvat si eu.
Am pregatit eu desteapta apa la prima baita asa cum mi-au aratat in maternitate si urla Davidosu de ziceai ca moare.....si vine expertul de barbat si zice ca sunt nebuna ca spalam copilul cu apa rece ![]()
Acum numai el ii face baita...cu apa mult mai calda si copilul e in culmea fericirii 

adora apica.
Cat despre starea aceea....ieri am fost in culmea disperarii si am plans in hohote ca nu am fost in viata mea asa grasa
ca nu ma mai incape nicio haina si trebuie sa umblu cu acelasi pantalon de trening dinainte sa nasc...si da-i hohote si vaicareli....Si am descoperit ca am pus un strat adipos si pe spate ...asta a fost startul minidepresiei....eu care pe spate aveam numai pielea si niste coaste...acum poti sa apuci lejer o sunculita ![]()
![]()
![]()
Sunt distrusa DAR ma tratez.
Adi care nu stia ce sa-mi mai faca si sa-mi mai zica a zis ca merge sa-mi faca un abonament la piscina 

dar i-am zis ca nu se poate ca-mi curge laptele in apa 

Constientizez ca trebuie sa ma hranesc ca sa am laptic bun dar as vrea sa stiu de la fetele care alapteaza daca au ca mine o foame de lup turbat.
Azi cred ca m-am trezit mai bine....nu sunt sigura dar va tin la curent.
Acum intru sa caut nr. katerynei sa ii trimit un mesaj ca nu mai tine.
O zi minunata 
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
kinga si angelli nasteri usoare si asteptam vesti minunate !!!!

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
aidaciolac spune:

angelli

si
kinga

nasteri usoare sa aveti si bebeloi sanatosi 

Aida ...
Poze cu noi
suede spune:
M-am trezit cu mare chef de facut treaba
,am bagat deja aspiratorul,o masina de spalat...ce sa mai....
Ma duc sa mananc ceva,ca deja m-a luat fiul meu la suturi![]()
![]()
![]()
37+
Mihnea Costin
katiapam spune:
scuzati invazia,ma gindeam sa va anunt![]()
Azi noapte 2 oct 2009 s-a nascut
Loris Stefan,
prin cezariana de urgenta.
Are 3350g si 51 cm,
blond ca spicul de grau,
Apgar 9/10.
Suntem bine amandoi.
Geanina!
Mami de Giulia
uve_got_mail spune:
Neata!
Am intrat si noi de azi in ultima saptamana sper...
Ieri, desi am umblat de nebuna, m-au luat durerile de spate si pe la 3 jumate dimineata ma durea si burtica, probabil contractii, habar nu am
. Acum s-au potolit si iarasi ma sperii ca eu nu sunt in stare sa imi dau seama cand vine momentul
Aida, sper sa fii mai optimista azi
, bebele tau e perfect! Si legat de trombocitele mele...cine le-a mai numarat
, eu am un feeling ca sunt ok si merg pe el
Angelli, Kinga, Kemsy, Maria, sa fie bine si sa nasteti usor,
sanatosi...azi daca se poate

Cineva mai apropiat de Katteryna ar trebui sa o sune, Alex a sunat-o ultima data de sf Maria, de atunci, nimic. Sper sa fie bine Raisa
39+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
claucia spune:
Buna dimineata si de la noi,
scriu repede ca la 11 trebuie sa merg la pediatra cu cea mica si pana atunci as mai avea una alta de facut. si mergem la ea pt ca maine facem si noi o luna yupiii. Am cantarit-o pe cantarul meu electric, cu mine pe cantar, cu ea si fara ea, si diferenta zice cam 4,600 - 4,700 kg. adica de la 3,650 cu cat am iesit din maternitate, ar fi cam 900 gr - 1 kg. ceea ce ma bucura foarte tare. sper sa zica la fel si pediatra, ca nu am gresit mult la cantarire.
Multumim pentru aprecieri la adresa camerei, dar sa stiti ca desi mobila e la fel, poza e inselatoare. in poza este o camera imensa, si mobila pare mica si camera fff mare. la noi nu e cazul, patul este la perete, in fata este sifonierul si pe colt biroul si sa nu credeti ca ramane atata spatiu ca acolo sau ca am pus pat de mijloc, nu avem asa o camera imensa. dar e frumos. o sa ii fac o poza sa vedeti si realitatea - regatul frumoasei mele Alessia.
Tin pumnii, majoretele nemancate ca sa fie suple si gata de interventie pentru fetele ce sunt aproape aproape de a-si cunoaste puii!
Lucia, asa stiu si eu, alaptatul iti da o foame de lup, de haita de ce vrei tu, rupi frigiderul in doua. Asta e, daca ai putea sa iti potolesti foamea cu lucruri sanatoase/neingrasatoare/acceptate pt lactatie ar fi super. Nu stiu care sunt alea....
Aida, si eu zic ca te stresezi prea mult si bebitul rade de tine ca el nu are nimic, dar mergi inainte daca asa simti ca sa nu ai mereu indoiala ca ar putea fi ceva. Si Elisa isi tine capul de la cateva zile, chiar bine, bineinetles ca nu am zis ca e nimic rau, e copil precoce si ma bucur, in plus nu se blocheaza muschii ca da din cap asa ca un ...catel din ala de il pui in spate in masina sa dea din cap la miscarea masinii
nu e foarte fixa.
Are si ea tremor al barbiei cand ii e frig, foame, nervi, etc.
Noi am dormit mai bine azi noaptea, la masa de la 11 a adormit imediat, la cea de la 3 la fel, numai la 6 jumatate dimineata, a mancat dormind si s-a trezit plina de chef de activitati si a mai adormit la 8 jumate cand s-a trezit Alessia...adio somn matinal pentru mami...dar e ok, nu am mai avut show-uri noaptea.
pup fetele si mai revin
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009