Burtici fericite de septembrie-octombrie (213)
Raspunsuri - Pagina 20
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katiapam scuzati invazia,ma gindeam sa va anunt Azi noapte 2 oct 2009 s-a nascut Loris Stefan, prin cezariana de urgenta. Are 3350g si 51 cm, blond ca spicul de grau, Apgar 9/10. Suntem bine amandoi. Geanina! Mami de Giulia |
Geanina e Kemsy ?

Iuhuuuuuu...sa fiti sanatosi si voiosi !!!!!!Felicitari !!!!!!
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
suede spune:
FELICITARI!!!
BINE AI VENIT LORIS STEFAN!
[
| citat din mesajul lui katiapam scuzati invazia,ma gindeam sa va anunt Azi noapte 2 oct 2009 s-a nascut Loris Stefan, prin cezariana de urgenta. Are 3350g si 51 cm, blond ca spicul de grau, Apgar 9/10. Suntem bine amandoi. Geanina! Mami de Giulia |
37+
Mihnea Costin
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui uve_got_mail Acum s-au potolit si iarasi ma sperii ca eu nu sunt in stare sa imi dau seama cand vine momentul ![]() |
asa am crezut si eu dar nu ai cum sa nu iti dai seama
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
MangaGirl spune:
neatza,
scoateti si majoretele azi pt mine? de azi noapte de la 1 contractii dureroase. cam la 5 minute...masurate ochiometric...acum le masor cu programul de calculator. vad ca vin si la 7 minute si la 2...erau mai ordonate azi noapte. am reusit sa dorm cu ele pe reprize pana pe la 7 si ceva...iar eu credeam ca inca e 5!

Mihaela 

Diamar dupa ultimul CM imi calculasera data probabila a nasterii pe 1 Octombrie sau 30 Septembrie. deci nu e chiar asa puturos...mai degraba eram eu sigura ca-l nasc inainte de termen.
MangaGirl
40+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ! 
katiapam spune:
Da e Kemsy-sper sa nu se supere ca v-am anuntat si pe voi dar m-am gindit ca asteptati un semn de la ea ca si noi
si asa o veste frumoasa cum sa nu o spunem
Kemsy-
te felicit si aici mamico scumpa
sa-ti traiasca minunea
sper sa nu te superi ca am indraznit sa scriu la odiseea ta
Mami de Giulia
uve_got_mail spune:
Kemsy, sa fiti sanatosi, iar Loris Stefan sa fie un mancacios si un cuminte!
39+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
Andrecluj spune:
GEANINA SINCERE FELICITARI LORIS STEFAN sa-ti bucuri parintii pana la adanci batraneti!
30+
Chiara Ada
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl neatza, scoateti si majoretele azi pt mine? de azi noapte de la 1 contractii dureroase. cam la 5 minute...masurate ochiometric...acum le masor cu programul de calculator. vad ca vin si la 7 minute si la 2...erau mai ordonate azi noapte. am reusit sa dorm cu ele pe reprize pana pe la 7 si ceva...iar eu credeam ca inca e 5! ![]() ![]() ![]() ![]() Mihaela ![]() ![]() Diamar dupa ultimul CM imi calculasera data probabila a nasterii pe 1 Octombrie sau 30 Septembrie. deci nu e chiar asa puturos...mai degraba eram eu sigura ca-l nasc inainte de termen. MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ! ![]() |
Suntem aici, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!

39+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
Lullaby_2009 spune:
Buna dimineata!
Am intrat sa va dau vestea cea buna, dar am vazut ca v-a anuntat deja Katiapam. Acum m-am trezit. 

Kemsy Felicitari!
Bine ai venit pe lume Loris Stefan!
Sa-ti traiasca baiatul! Refacere usoara! 

37+ cu 
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui Dana15 YUIIII!! ce m-am emotionat!!! ![]() ![]() am primit si eu stelute colorate!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() apoi, vorba aceea..nu puteam si eu sa nasc linistita, fara a fi membru "matur" oare baga ei mana-n foc pentru maturitatea asta?!!![]() ![]() Dana 39s mamica mandra de ![]() final countdown... 2 ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Buna dimineata!
Felicitari Dana!Or sti ei ceva de ti le-au colorat asa frumos
.Iulia
38+ cu
"Tudorita Mihaita"Romania
Poze
AMR 8 ZILE

oare baga ei mana-n foc pentru maturitatea asta?!!