Albinute & bondari de mar-apr'07 (128)
Raspunsuri - Pagina 7
ralualexandrei spune:
Jo cu placere iti pastrez![]()
Magda offf ce peripetii,pup si eu sa treaca mai repede.
Biky varianta mea este urmatoarea:
Limba de vita se ia se fierbe in medie 2-3 ore caci eu nu am oala minune,cand e bine fiarta se despieliteaza cat mai fierbinte cu putintza,rece pielitza nu o mai poti scoate,dupa aceea se taie felii si se prajeste,separat se inabusa 2 cepe in putin ulei se dauga sos de rosii se pun maslinele si lamaie curatata de coaja si taiata bucatele,cand sosul a fiert se pune si limba prajita si se mai lasa la fiert un sfert de ora.Atentie!!!! la prajit limba face uleiul sa sara va recomand focul mai mic.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
martutza spune:
buna seara
am pus poze de la mare din care se poate vedea cat de mult ii place lui Victor sa fie murda si ce grija a avut el la mare : crabul Ghita.
o seara linistita
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
gaia.nevia spune:
ia mai lasati atata mancare, sa va povestesc eu de cupil...
am fost cu Teo sa-i iau niste incaltari ca i-a crescut piciorul si nu-i mai vine nimic... potrivit cu vremea de acum.
Ne-am dus la Deichmann... cu caruciorul, l-am pus frumos la desene cu Tom si Jerry si am inceput sa-i aduc pantofi (ma rog, ceva sport, gen adidas, cu arici neaparat). Nu prea stiam ce numere au (pana la urma 25 s-a potrivit?!?!?culmea)...
in fine...vin cu unii cu SpongeBob.
"ce-i asta"
buretelul bob, zic, uite ce dragut e!
"nuuuu, pleaca buretelul de aici! nu vrei cu buretelu!!! nu-ti place buretelu booooob" - nici macar n-am putut proba!
Vin cu unii cu spiderman.
Aaaa spiderman!!! iti plac?DAAAA
il incalt, iti vin? Daaa
du-te si mergi
merge, totul ok, hai la casa.
Nuuuuu
????
nu vrei spiderman!!!!! nuuuuu nu luam spiderman, e urat!!!! nu mergi cu spiderman...
pana la urma cu greu am reusit sa-l fac sa mai probeze unii negri cu o dunga orange, si aia i-am luat...

va place? care va mai laudati cu copii "in pas cu moda"???
Asta nici tricouri nu probeaza daca nu-i plac lui...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
ada ma bucur ca v-ati incaltat pana la urma. matei are doar incaltari "serioase". ce sunt aia pantofi cu spiderman? mie mi-ar place, dar nu-i plac stimatului.
apropo de fite la haine ... ii cumpara tati lui matei o pereche de pantaloni de tercot, cu buzunare, captusiti. mami f incantata, sunt frumosi si usor de purtat. iese matei cu mami si cu tati din casa, primii 2 pasi pe alee ... buf! pantalonii noi nouti primesc 2 gauri intr-un genunchi si 1 gaura in celalalt. schimbam copilul si mergem mai departe. acuma mami s-a cam ofticat ca s-au rupt pantalonii cei noi si s-a gandit ea sa-i "carpeasca". se duce mami la mercerie, ia niste figurine ursulet de cusut pe diverse si se apuca si repare pantalonii. iese bine (dupa parerea mea). cand sa imbracam copilul cu pantalonii reconditionati, circul lumii: nuuu ... da ursii jos!!! da-i jos!!! nu aveau ursi pe ei cand i-a cumparat tatiiii! i-am explicat frumos, dar a inteles abia dupa vreo 3-4 incercari esuate de a-l imbraca.
si mai avem fite, chiar foarte multe. de exemplu are multe bluze care au cifre pe ele. nu stie cifrele, chiar dc de fiecare ii spun ce cifra are pe tricou, dar el insista: nu asta cu 4, vreau aia cu 3 (dar pe tricou are un 2
) sau nu asta cu 5, vreau aia cu 4 (dar pe tricou e cu totul altceva scris ... ).
sa aveti o zi buna!
madybulancea spune:
Neatza....
Ada,tare frumoasa intamplarea voastra...macar s-a incaltat intr-un final....razvan nu vrea sa se imbrace,sa se incalte, nu vrea nimik...ma rog de el o gramada ca sa se imbrace si sa mergem....cateodata nici nu iesim....pt k nu vrea sa se imbrace...ce ma mai supar pe el!
Deci noi suntem bine...nu am mai racit deloc de cand ne-am operat de polipii,mananca,doarme,scoate numai perle...ieri ii zic "Razvan imi dai si mie putina banana de la tine? el: da mamai,dar nu mult,da?"
si daca il intreb cum e mama imi zice "mama frumoasa si draga"
...asta vine de la sormea kre in ziua in care mama implinea anii s-a dus la ea si a pupat-o si a iubit-o si ii zicea ca e mama e frumoasa,si draga si scumpa,si razvi a avut o revelatie,a venit la mine si a zis "ea mama frumoasa si draga" si ma tinea in brate 
va pup si va urez o zi buna!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel
madybulancea spune:
Marta tare frumoase pozele....imi place atitudinea ta,denota fericire...

Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel
diana_jors spune:
Neatza,
eu mi-am trimis azi copilul in excursie la Dunare, cu gradinita. Eh, la Giurgiu, nu va ganditi prea departe... admira portul, se plimba putin cu vaporul, mananca, si in drum spre Bucuresti se mai opresc la o manastire. Si atat, la ora 5 sunt la gradinita ![]()
Cu fitele la imbracat - avem si noi, din plin. Dar m-am prins ca ii plac pe haine Tweety, Spiderman, masini, tractoare, trenuri, avioane... Avem haine si cu ele, si fara ele. Iar dimineata inainte sa se trezeasca ii aleg cate 2 din fiecare haina - 2 chiloti, 2 perechi sosete, 2 pantaloni etc. Daca pot, una cu un personaj care ii place si una fara
si il pun sa aleaga DINTRE ELE, ca "numai pe astea le avem la dispozitie". Si gata, alege copilul, e fericit ca si-a ales el cum sa se imbrace si ca le lasam acasa pe cele care nu ii plac. Problema rezolvata ![]()
Fite la incaltat - i se pune pata pe cate o pereche de incaltari si nu mai iese din ele pana nu le face praf. Momentan e obsedat de o pereche de pantofiori, si se incalta doar cu ei, si asta pentru ca seamana cu o pereche de pantofi de-ai mei... nu v'reau adi[da]sii! v'eau anfofii!
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
ralualexandrei spune:
Marta ochii lui Victor ma innebunesc,ptiuu sa nu-l deochi de baiat frumos.
Ada lasa ca nu e singurul cu fitze si figuri uite ca are si Jo una bucata si Mady la fel si bineinteles eu.
Mey Edy al meu nu e prea vorbaret,el zice ce vrea cand vrea daca vrea,de exemplu intr-o seara stateam in pat si ne uitam la tv impreuna si la un moment dat schimb posturile la care el cu o figura plina de repros imi zice:Hai mah mama mah!!!am ramas interzisa,pt ca asa cum va spuneam nu prea vorbeste insa si cand vrea stie exact ce sa exprime.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
biky spune:
Fitze la imbracat cred ca fac toti copii!!!
La hainele de gradi sau oras nu prea face mofturi pt. ca sunt cele mai noi, bune si aratoase....Mofturi face la hainele si incaltarile de curte pt ca nu-s chiar din top
sau pt. ca la gradi merge in rochite sau sarafane iar in curte sta in pantaloni.
surprise, ieri....dupa aproape o luna de gradi a plans ca nu mai vrea
. Doamna ne-a asigurat ca nu-i nimic ingrijorator, unii plang in primele zile, pe altii ii apuca jalea mai tarziu!
a dat de gustul desenelor animate si ne terorizeaza...daca s-ar putea non-stop desene ar fi ok! Filmele preferate sunt "aba zazada" - Alba ca zapada, "dizozauii" -dinozaurii si "pomoasa si betia"- Frumoasa si bestia
De cand a inceput sa vorbeasca mai repede si de toate cele...adica cam de cand a inceput gradi, se cam balbaie....gen: "aaaaata nu aie voie Cati", sau "aaaacu megem a cucaie"...in general primul cuvant din propozitie. Mai sunt si altii, sau doar noi????? Se indreapta sau tre s-o duc la vreun logoped?
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
biky spune:
aaaaa.....uitasem de Victoras! Vorba Andrei....are niste ochi bestiali
.Pare un copil foarte cuminte si ascultator, ma insel?
Si.... imi mai plac 2 ochi albastri....dar aia sunt la maramu'
.
Acu', pe bune, jinerele meu tre sa aiba musai ochii albastri ![]()
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995