Albinute & bondari de mar-apr'07 (128)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

neata. eu ... eu vreau cafea!

carmen ... 22.30-23 ti se pare tarziu??? babo!!! atunci 00.30 cum ti se pare?? dar am zis ca in seara asta ma bag in pat cand il culc pe matei, adica pe la 21-21.30. sper sa reusesc.
si tot pt tine mai am azi o observatie (am ceva cu tine, vezi???): cum adica va duceti la cresa cu masina? cat sa fie? 500 m?

sanatate bolnavilor si bolnaviorilor!

a inceput si matei sa tuseasca putin. sa vedem ...

A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Ioana, pana la cresa sunt 50m cred, dar dupa ce o lasam pe Teodora, ma duce si pe mine Andrei la servici ...
Iar de baba, oi fi, noi in ultima vreme am inceput sa ne culcam mai devreme, adica pe la 22.30...ca sa nu mai fim legume de dimineata...Recueram in wk in schimb, cand ne uita Dzeu la tv/calculator...Teodora pe la max.20.30 e in pat...cateodata mai depasim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Intrebare intrebatoare: ce mai gatiti??
Ca sunt intr-o mare pana de idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

mancare:
- avem asa (sau aproape am avut): ciorba de perisoare, escalop de porc cu ciuperci, gnochi cu cascaval.
- urmeaza: o ciorba (pui sau vita), orez cu legume + peste pane, salata "orientata"
maine probabil o pizza, pt ca sunt oarece "resturi" prin frigider si nici mancare nu va mai fi.
astea sunt mai mult pt radulici.
eu am avut ieri la pranz cartofi fierti in coaja, cu branza si azi salata de ton.
ce-as manca eu ... o salata boeuf si ciorba de burta. cine face? eu v-am dat ideea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

martutzo, draga.....chiar te-am dat disparuta, nu ca io as fi fost mai des pe aici Ma bucur ca ati scapat de suzi...i-as cumpara pian sau orga daca as stii ca scapa de ea

Jo, cumatra....ai noroc, poti trage o fuga pana la mine pentru salata boeuf Ciorba de burta am mancat la bufet, astazi, dar mai am ceva ciorba radauteana, acasa, daca vrai!
Tocmai am terminat o mancare rece cu pipote de curcan si urmeaza sa fac piftele cu sos!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Jo acu' am luat oala de pe foc ciorba de burta-i gata si te asteapta
Felul doi:limba de vita cu masline si paste cu sos de rosii si carne de vita,salata de conopida si salata de vinete.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

biky la tine nu vin ca mai consum si motorina degeaba si nici pe cumatru nu mi-l dai o tura (sa-l plimb cu masina ... normal). io n-am priceput cum e cu mancarea aia rece? ia baga reteta. nu de alta, dar dc "unele" mamici nu se mai inghesuie sa scrie despre copii, poate vin sa scrie retete.

andra daca-mi pastrezi pana sambata o portie mica de conopida si una de ciorba, vin. oricum matei ma cam intreaba de "dodola" (pt cine nu stie dodola e maria andrei in viziunea lui matei).

Mergi la inceput

pai se poa, cumatra, sa nu stii?
mancarea mea rece cu pipote de curcan cred ca este gen limba cu masline a Andrei (io nu am gasit limba de vita)...Noi ii zicem "rece" pt ca este o mancare pe care o poti manca direct de la frigider cu paine sau mamaliguta (calda )

Fii antena la ce-ti spui, acu'

Iei pipotele si le curati bine, le dai un clocot, arunci apa.
Le calesti putin cu ceapa (ulei cat iti place).
Pui suc de rosii (bulion) si apa si le fierbi..de preferat la oala subpresiune.
Desfaci oala cu grija pui vreo 2 foi de dafin 10-15 masline (depinde de marime) si cateva feliute subtiri de lamaie cu tot cu coaja si le mai dai un clocot-doua sau le pui la cuptor vreo 20 minute

si ca sa nu fiu total off-topic....Caterinei ii place foaaaaarte mult acest fel de mancare fie ca-i cu pipote sau limba!

Mergi la inceput

am uitat sa spun ca trebuie cam 1 kg de ceapa la mancarica asta!
poate ne spune si Andra varianta ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

noi ne tot laudam ca suntem bine ... si uite astazi l-am dus direct la urgenta de la gradinita. Caci aici medicii de copii lucreaza pana la 12, apoi au pauza pana la 15 (ca doar atunci dorm copii !).
M-am dus pasnica sa il iau de la gradinita si cand au terminat de mancat a venit direct la mine si mi-a aratat buzita. Nu stiu cum o fi reusit, dar pe interior e muscat serios de tot (se vad doua urme de dinti), rana destul de marisoara, buza de jos umflata. Intreb Educatoarea daca a cazut si ea spune ca nu, ca parca afara a vazut ca se certa cu alt copil dupa o tricicleta, dar nu a plans ... Cand insa a vazut rana s-a cam schimbat la fata si a zis ca trebuie sa treaca in caietul cu accidente si sa semnez ... dar sa ma duc sa ii arat si colegei . M-am dus, cea de-a doua deja nmi-a spus ca ea nu a vazut nimic ... si spusese in asa fel ca eu i-am rapsuns ca eu nici atat nu aveam cum vedea!

In sfarsit am ajuns la spitalul care e chiar langa gradinita si acolo mi-au spus ca sunt prea ocupati si ca probabil o sa dureze 1-2 ore de asteptare ,asa ca mai bine ma duc la urmatorul spital. Zis si facut ... am ajuns in 20 minute la cel de-al doilea (cu tramvaiul si carut si de acolo mi-am sunat sotul sa vina sa ne ia acasa, ca Matei sa mai si doarma la pranz in pat si nu prin tramvaie) ... si medicul mi-a spus ca imi face un bine si il lasa sa se vindece de la sine. Eu doar sa ii dau ceai de musetel. In rest poate o sa il deranjeze cand o creste mare si o pupa fetele ... dar atunci deja nu o sa mai fie probleme

Si uite de cand l-am luat ma tot musc de buze ... si ma intreb: chiar nu o fi plans deloc de alea asa s-au minunat cand l-au vazut. Ce e drept el cand sunt straini nu se plange de nimic ...doar la mama lui.Nici la medic nu prea ii aud glasul ...

In sfarsit ... sa speram ca o sa treaca repede!

Pupam si noi copilasii bolnaviori

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

magda pupam pe matei sa treaca!
daca se intampla la noi, as fi zis: uite dom'le, Romania! dar vad ca nepasare e oriunde.

Mergi la inceput