Albinute & bondari de mar-apr'07 (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

si matei se balbaie. cand se grabeste (mai tot timpul) le cam balbaie. nu cred ca e cazul de logoped.
parca rein facea exercitii cu petrisor. deci se pot face exercitii si acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Diana cum a fost in excursie?

Andra asa mai patesc si eu cu ai mei... care' ne-vorbareti... cand scot cate una raman uimita... evident ca puturosii nu repeta prea des figura... pt. ca am ajuns al concluzia ca asta-i buba la noi... sunt puturosi... Daca au chef repeta... daca nu, nu...

Fite la imbracat avem de mult... mai ales ca nu ii imbrac la fel, si cand le iau ceva nou se intampla ca amandoi sa se certe pe aceiasi bluza... dar asta pana le poarta odata... ca daca le-au purtat odata, nu mai reusesti sa-i imbraci invers... daca le incurca hainele sau incaltarile ma'sa mare sau tac'su ... urla pana fac schimb

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Biky balbaiala a avut si Radu si ghici de ce,avea in grupa un coleg balbait si i s-a parut lui interesant,asa ca se balbaia si el,eu zic sa verifici varianta asta si abia apoi sa te ingrijorezi.

Diana ingenioaa solutia cu hainele,bine de tinut minte.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

In excursie pare bine pana in momentul de fata, tocmai am primit SMS de la gradi ca sunt in port si se pregatesc de imbarcare

Biky, zic si eu ca Andra, vezi daca nu este vreun copil balbait la gradi, mai degraba imita ea decat sa aiba probleme...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_jors

In excursie pare bine pana in momentul de fata, tocmai am primit SMS de la gradi ca sunt in port si se pregatesc de imbarcare

E clar... inca nu ma trezisem cand am scris mesajul de dim.
Credeam ca ieri a fost excursia...
Deci, acu' pot sa intreb, cred ca s-au intors, nu? ... cum a fost?

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Salutare!

Mai am si eu una bucata puturos la vorbit. Zice ce vrea, cand vrea dar fara prea mare consum de energie sa nu cumva sa se surmeneze.
Ma minunez ca unii se balbaie pe cand putoare asta al meu nici nu tare vorbeste.
Duamna Biky, o fi avand ochi albastri asta al meu dar nu ti-l recomand de ginere ca e putoare ordinara, e de o comoditate rara.

Fite la haine nu prea face, ca nu are la ce si nici cu cine. El e gata sa isi ia toata garderoba pe el numai sa se vada iesit din casa. Din partea lui pot sa il imbrac si in zdrente ca nu il intere, obiectivul lui este sa mearga la pescuit pe balta cu ta'su si sa arunce inapoi in balta pestii prinsi.
Ca sa nu va mai spun ca mi-am facut de lucru cand i-am adus pisoi. Il poarta la subrat ca pe o mapa.
In rest e un nazdravan smecher dar e dulce foc.

Ma bucur ca is bine picii si ca le-au trecut racelile si cucuiele.
Va pupam cu drag!

Mergi la inceput

Hello,

Alex doarme, era rupt dupa excursie, a dormit la amiaz mai putin de o ora, in microbuz, intre Giurgiu si Comana. Dar i-a placut, s-a comportat exemplar, a fost foarte cuminte, s-a si entuziasmat, a mancat ok la restaurant... un mic accident dupa intoarcere, a vrut sa faca singur pishu si a dat drumul inainte sa regleze directia si si-a udat pantalonii si cum hainele de schimb i le luasem ieri la spalat si azi am uitat acasa geanta cu schimburile, l-am adus in pantalonii baietelului directoarei

Azi a fost prima zi in care nu se mai dadea dus de la gradi, statea pe bancuta si desi zicea ca plecam, nu se ridica de acolo si nici n-a mai plans cand m-a vazut, cum a facut zilele trecute. Am ajuns la stadiul de un singur plans de maxim 30 sec dimineata cand il predau... eh, am incredere ca o sa dispara si asta intr-o saptamana

"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Nici Mihai nu suporta sa probeze absolut nimic. Ii cumpar tot fara proba, ca nu am ce face. Fetelor, Stefan ma inebuneste cu somnul. Doarme cam o ora toata ziua. Cred ca inca are colici. Nici nu mai stiu ce sa ii fac. Vrea toata ziua in brate. Asa a fost si Mihai pana i-au trecut. Nu mi se pare normal sa doarma asa putin. Sta si rade taota ziua. Am sa pun poze cand am timp sa vedeti ce maricel este , adica mult mai inalt decat Mihai. Mihai are acum 84cm si 11,5kg. Cred ca este cel mai mic din stup. Ii merge bine, deocamdata nu a racit deloc si are fix 1 luna. Om vedea mai tarziu. Au Halloweenul pe 30 octombrie. II fac costumas de magician. El abia asteapta. Si in grupa este cel mai mic si de statura si de varsta. La el, grupa lui e cu predare in engleza. A inceput sa pronunte cateva cuvinte. Sunt multumita de gradinita, ca eram tare stresata la inceput. Am vazut ca e buna si sunt multumita de absolut tot.

Mergi la inceput

Cateva pozici primite de la gradi, cu ce a facut saptamana asta...
P.S. nu pun multe pentru ca apar si alti copii pe-acolo si nu stiu cat le convine parintilor... asa ca sa nu va mirati daca unele o sa dispara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

mah, cica nu sunt balbaiti pe la gradi....dar inclin sa cred ca o sa-i treaca....De cand e la gradi vorbeste mult mai mult ca inainte si se grabeste in exprimare. Ieri am studiat-o mai atent cand vorbea si la propozitii scurte sau cand nu se grabeste sa-mi explice cate ceva nu se balbaie. S-apoi, cand o zis si cumatra Jo ca si Matei le mai balbaie, m-am mai linistit!

mvai, doamna Carmen, dar matali practici pescuit sportiv Cum adicalea sa prindeti peste si sa-l aruncati inapoi in balta? E prea mic sau de ce nu-l mancati?

Diana, Alex nu prea are fetite in grupa dupa cat am benoclat, io, ochii! Imi plac activitatile pe care le fac si mi-ai dat o idee cu umbreluta de pictat, o aplic deseara. Foarte frumos organizata si excursia de o zi

riloasa.....Mihaita se poate lua de mana cu Caterina mea....cea mai mica din grupa, si ca varsta, si ca inaltime , are 89 cm si 11,5 kg o poreclesc "Degetica"

in rest, nimic nou sub soare.... gatesc, spal, scot bulbi de flori, platez braduti...iar de astazi imi refac fatzada..... la casa, mah! Vorba Andrei noastre pe un alt forum....nu prea am timp sa admir toamna ci doar cearcanele de sub ochi! Andra fii barbata!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput