Burtici fericite de septembrie-octombrie (212)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui luhtien

salutare la toate fetele!

rog si eu pe cineva priceput sa ne treaca si pe noi in lista.
Ne-am nascut pe 14 septembrie, la Craiova, la ora 8.53, prin cezariana, scor aprgar 8, am avut 3,460.
Ne cheama Bogdan Teodor Constantin. ... si da, astea sunt doar numele mici, pentru ca am niste parinti tare caposi care au tinut fiecare la varianta sa.
Cinci zile am stat in spital, si dupa aceea am ajuns acasa.
Acum facem nani, spre bucuria lui mami .
Am recuperat greutatea, acum avem 3,730

Am citit mai devreme ceva de rupere de ape si chestii de genul atentie ca vine BB.
Mie nu mi s-a rupt apa, in schimb am avut dureri de spate de am zis ca acolo imi ramane sira lipita de pat.
S-au declansat seara pe la 8, dar nu le-am luat in seama, am zis ca e de la faptul ca statusem in picioare sa fac de mancare de dimineatza (oricum toata ziua s-a zvarcolit in burtica de ziceam sa imi pleaca burta la plimbare fara mine). Mai pe la 10 seara am incercat sa le monitorizez, erau la 10 minute.
Eu, in naivitatea mea, am zis ca poate mai scap, ca poate se potolesc si mai sta BB in burtica.
Noooooo....n-ai sa vezi. Asa ca pe la 3 dimineata nu mai puteam de dureri de burta. Am rezistat eroic pana la 5 dimineata, cand dupa incercari nereusite de a sta inclusiv in patru labe, am renuntat la lupta, am trezit soatza si am plecat la urgenta, cu gandul de am spune aia de acolo ce am: nasc sau nu.
Si se pare ca da!
Cand m-am dus aveam deja dilatatie de 4.
Cand m-a urcat pe masa pe operatii, avem dilatatie de 7.
Mai aveam putin si nasteam natural. Din pacate, nu era bine pentru BB, deoarece avea cordonul in jurul gatului...si asa am iesit putin cam mov

Pentru fetele care pot sa nasca natural dar se gandesc la cezariana, sfatul meu calduros este sa va mai ganditi inca o data. Durerile nasterii trec repede, si le uiti si esti 100% langa BB tau. Pe cand la cezariana, nici dupa 2 saptamani nu sunt functionala 100%. Nu pot sa il tin prea mult in brate, nu pot sa ma aplec sa il iau din patut, nu pot sa ridic de jos....si multe altele...basca operatia care te DOARE....nu zic de cea exteriaora, aia se vindeca repede...ci vorbesc de cea din interior.

Nah, ca ma mai eliberai si eu!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+36/37 cu

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Felicitari, sa va traiasca baiatul si sa fie sanatos!!!

38+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uve bine ca mi-ai amintit, intru pe contul comun sa fac modificarea lui luhtien

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

Buna,

Am si eu o intrebare pentru mamicile care au nascut deja:de ce acte ati avut nevoie la spital?

Multumesc!

36+Mihnea Costin

Mie la Filantropia imi trebuie BI/CI, adeverinta de la serviciu ca platesc CAS-ul si trimitere de la medicul de familie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

Multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns!
Ce-i acest caiet al gravidei?Ca eu nu am asa ceva...
Merci!

36+Mihnea Costin

E un carnetel pe care il da medicul de familie si in care teoretic se trec concluziile consultatiilor si analizelor din sarcina. Mie nu mi l-a dat, deci nu il am....dar am dosarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Dosarul il am si eu...pana nasc,o sa mai ajung pe la doctora de familie si o sa o intreb si eu despre obligativitatea acestui carnet.
Multumesc mult!

36+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80
tu crezi ca toate "coloratele" care ajung la spital bortoase au buletin si adeverinta de la "locul de munca"?? si nasc bine merci cot la cot cu noi, care ne facem ganduri peste ganduri....

Uite ca la "colorate" nu ma gandisem! Cu siguranta pe mine ma primesc ca-s blondina si am si dovada de la politie ca mi-au fost furate actele.

Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Suede,mie mi-au cerut asa: buletinul,carnetul gravidei si adeverinta cum ca is asigurata

Eu n-o sa am decat Cartea de alegator si adeverinta. Si nici macar nu-s facute platile la zi.Acum, doar nu m-or lasa sa nasc in curtea spitalului.Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Poze
AMR 8 ZILE
eu am fost luni internata la polizu, am avut travaliu fals, si nu mi-a trebuit decat buletinul. M-am oferit sa le dau si adeverinta de salariat, dar n-a fost nevoiemami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 38+am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Eu am una bucata sot mucios de la care sper sa nu ma molipsesc.
E asa dragut... s-a culcat la celalalt capat al patului si mi-e asa dor de el!
O sa am o noapte tare grea ca a racit din cauza geamului meu deschis(probabil) iar acum a facut o baie fierbinte si chiar nu mai am cum sa-l deschid.Si mi-e asa de cald ... Doar seara mor de cald.

Va , ma bag la pana nu mi se face mai cald.

Poze
AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Eu am una bucata sot mucios de la care sper sa nu ma molipsesc.
E asa dragut... s-a culcat la celalalt capat al patului si mi-e asa dor de el!
O sa am o noapte tare grea ca a racit din cauza geamului meu deschis(probabil) iar acum a facut o baie fierbinte si chiar nu mai am cum sa-l deschid.Si mi-e asa de cald ... Doar seara mor de cald.

Va , ma bag la pana nu mi se face mai cald.

Poze
AMR 8 ZILE

Si eu lpatesc la fel seara si pt ca ma trezesc des, deschid noaptea geamul...al meu se intreaba unde o fii racit Inainte eu eram friguroasa familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirlAndre toti avem frici...cate momente horror nu imi fac si eu in cap...scenarii am vrut sa zic. dar incerc sa le aman repede. linistita nu voi fi decat atunci cand il vad ca e intreg, urlator, cu 2 maini, picioare, 2 ochi si asa mai departe. Dar gandeste pozitiv...mult a fost, putin mai e. vezi ca trasmiti starea Chiarei si nu vrei o bblina suparata de la nastere. Stiu ca mama mea a plans mult in ultimele 2 luni de sarcina cu fratele meu...pentru ca nu putea sa mearga. a trebuit sa stea exclusiv la pat ca sa nu-i rupa baietu uteru' in doua. si a plans...iar fratele meu a iesit foarte serios...si nervos. asa ca...zambeste....si gandeste pozitiv.
Ai dreptate. Si sa stii ca reusesc sa zambesc numai de frica sa nu iasa asta mica depresiva. Multumesc de ganduri. Stiu exact ce m-a doborat si de ce nu am putere acum, dar mai stiu ca se va termina in curand. Stiu ca toate murim de frica, ca spunem sau nu. Stiu multe ca mi-s fata desteapta. Stii cu teoria si practica, nu? 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput