Burtici fericite de septembrie-octombrie (212)
Raspunsuri - Pagina 8
Iulika29 spune:
kinga nu stiu cum sunt anticonceptionalele ca inca nu le-am ridicat de la farmacie ..abia de sapt viitoare tre sa incep..stiu ca mi-a zis ca sunt pt cele ce alåpteazå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
suede spune:
Multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns!
Ce-i acest caiet al gravidei?Ca eu nu am asa ceva...
Merci!
36+Mihnea Costin
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl kemsyazi noapte chioara de somn si un dureri...cautam dopul...degeaba... |
Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 8 ZILE
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui lutoniana Eu vroiam sa va spun ca am reusit .....va multumim pentru sustinere |
Vai ce dulce e!
Poze
AMR 8 ZILE
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui luhtien Ne-am nascut pe 14 septembrie, la Craiova, la ora 8.53, prin cezariana, scor aprgar 8, am avut 3,460. Ne cheama Bogdan Teodor Constantin. ... si da, astea sunt doar numele mici, pentru ca am niste parinti tare caposi care au tinut fiecare la varianta sa. |
Felicitari!
Bine ai venit Bogdan Teodor Constantin!
Poze
AMR 8 ZILE
raluk16 spune:
Kinga oricum e cam tarziu poate . Am incercat o singura data si chiar daca am "intrat" doar cat e unghia degetului, m-a durut ingrozitor si n-am mai avut curaj sa incerc
Mi-am amintit ceva: am citit undeva ca au nevoie de epiziotomie femeile mai sportive, pentru ca au mai multi muschi in zona decat celelalte. Mi s-a parut foarte bizar, dar mi s-a clarificat o dilema: cunoasteam cateva fete care nu s-au rupt nici un milimetru si erau intr-adevar fete care nici 50 de metri nu mergeau pe jos, ci cu masina .
Acuma am o intrebare: daca inainte de sarcina faceam 3-4 ore de sport intensiv zilnic, si in plus umblam doar pe jos, se considera acea perioada? Sau cea de sarcina in care am lenevit?
Si apropo de citit, tocmai am terminat de citit un www.westonaprice.org/children/breastfeed.html" target="_blank">articol interesant despre alaptare. Incepe impotriva alaptarii (si eram putin dezorientata...), dar apoi continua si impotriva formulei . Ideea principala e sa avem o dieta sanatoasa si in timpul alaptarii. Ca daca noi papam margarina in timp ce alaptam, sigur e mai sanatoasa formula (inclusiv cu studii de copii bolnavi grav dupa alaptare). A doua idee ce vine din articol e faptul ca nu trebuie tot timpul sa ascultam de vorbele alea gen "oricine are lapte din belsug", ca astea duc la depresie cand vezi ca de fapt nu ai. Si ca de secole oamenii au tot felul de "retete" pentru lapte tocmai pentru ca unele mame aveau, din cauza dietei, mai putin lapte. E un articol complex, cu unele chestii nu sunt de acord, unele studii sunt facute pe putini oameni, nu cred ca poti trage o concluzie dupa ce observi cum reactioneaza 15 oameni la lapte sau la formula, din toata lumea asta... DAR am ramas cu ceva, ideea finala e sa papam sanatos si sa ne luptam pentru lapte.
37+ Alex - cumparaturi bebe
kemsy spune:
Am revenit la ceas de seara!!
Am vazut grasunu' de luto, cum doarme el iubitul, ca bbroscuta Apropo de faptul ca nu le place in patut (unora), in cartea citita de mine zice asa: daca plange il iei in brate, cum tace il pui inapoi...si tot asa...cat te tine. Tipa care a scris cartea a fost moasa, si povestea ca la o familie la care a stat ca sa ii ajute cu un copilas, in prima noapte a lasat si luat copilul in brate de 126 de ori, in a doua noapte de vreo 40 de ori, in a treia noapte copilul s-a mai trezit, a marait un pic si a adormit la loc...Deci, daca ne vor tine nervii, asa trebuie facut!!Teoretic Iulika, ce vesti bune Cred ca sotzul e foarte fericit
Manga, Dana...Kinga, inca pe baricade fetelor!! Mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns la final, ca acusica imi vad bebelul, mi-e si teama de ce va urma, astept si cu nerabdare Eram convinsa ca o sa nasc mai devreme , si se pare ca toata lumea asta asteapta...Se pare ca nu mai e la moda sa stai pana la termen
De maine incep monitorizarea (eh, totusi mai avem o noapte de trecut, nu? ), dar miscarile lui bebe sunt multumitoare pentru paranoia mea.
Merg la baita si ma intorc sa dau refreash
Gianina 40 + 1 dupa UM si 40-1 dupa ecograf cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate !
AMR: de acum poate sa vina cand vrea...dar nu vrea
Fotografii
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui mary_07 Suede,mie mi-au cerut asa: buletinul,carnetul gravidei si adeverinta cum ca is asigurata |
Eu n-o sa am decat Cartea de alegator si adeverinta. Si nici macar nu-s facute platile la zi.Acum, doar nu m-or lasa sa nasc in curtea spitalului.
Poze
AMR 8 ZILE
THEA22 spune:
citat din mesajul lui moni_iulia Felicitari mami Tulibu!!! Te-ai cam grabit,Vladimir , dar esti binevenit! THEA22, ai un ton optimit asa ca nu-mi fac griji.Cu siguranta vei trece cu bine peste perioada asta.Succes! coolutz, bine ai venit! Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita" Romania- The land of choice AMR 9 ZILE |
THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru
selen80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Eu n-o sa am decat Cartea de alegator si adeverinta. Si nici macar nu-s facute platile la zi.Acum, doar nu m-or lasa sa nasc in curtea spitalului. Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita" Romania- The land of choice Poze AMR 8 ZILE |
tu crezi ca toate "coloratele" care ajung la spital bortoase au buletin si adeverinta de la "locul de munca"?? si nasc bine merci cot la cot cu noi, care ne facem ganduri peste ganduri....
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta